ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Хареса ли ви ЦСКА вчера ?

Анкетата завърши на 03 авг 2011 21:39

Да
23
72%
Не
7
22%
Не мога да преценя
2
6%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) Суперкупа На България 30.07.11

Мнениеот ros » 30 юли 2011 22:38

UltraBlue написа:
Jorkorazporko написа:Генов е левскар по - принцип! Също така е най - добрия съдия, но този пък се изложи! За какво ще свири за ЦСКА? Какъв е смисъла при положение, че тази купа е безсмислена, а и Литекс едва ли щяха да ни бият дори Исус Христос да играеше за тях...
Бацка, в жестока грешка си... бай Тончо лично си е казвал че си е чорбарче ;) За който го познава това не е тайна.

Говориш наизуст, познавам го лично и мога да ти кажа, че грешиш ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 30 юли 2011 22:39

ros написа:
UltraBlue написа:
Jorkorazporko написа:Генов е левскар по - принцип! Също така е най - добрия съдия, но този пък се изложи! За какво ще свири за ЦСКА? Какъв е смисъла при положение, че тази купа е безсмислена, а и Литекс едва ли щяха да ни бият дори Исус Христос да играеше за тях...
Бацка, в жестока грешка си... бай Тончо лично си е казвал че си е чорбарче ;) За който го познава това не е тайна.

Сега свири за ЦСКА и рева , дава дузпа и реве , докаде го докара икономическата криза , да свири дузпи за чорбарчетата :) :)
Последна промяна от DmG на 30 юли 2011 22:40, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 юли 2011 22:40

Jorkorazporko написа:
UltraBlue написа:
Jorkorazporko написа:Генов се изложи! Първите два гола бяха от засади, дузпата беше фал, само червения картон е реален, но там пък можеше да направи компромис и да не разваля мача! Тъпо е защото така или иначе щяхме да ги бием Литекса, дори и да играеха с титулярите! Сега пак ЦСКА ще е виновен, че Генов е бездарен , и че Любо си пази титулярите :|

Генов не е бездарен, той е пристрастен....

Генов е левскар по - принцип! Също така е най - добрия съдия, но този пък се изложи! За какво ще свири за ЦСКА? Какъв е смисъла при положение, че тази купа е безсмислена, а и Литекс едва ли щяха да ни бият дори Исус Христос да играеше за тях...

Как не те е срам, моето момче, да кажеш, че Генов бил левскар. Генов никога не е бил чак толкова голям левскар, колкото някои измислени журналисти го изкарват. Аз помня много повече грешки на габровеца в ущърб, отколкото в полза на "Левски".
Слушате един измислен герой като ГА или АБ и си мислите, че казаното е вярно. Четете ги, като им вярвате.
Аз по - смешен мач от днешния финал за суперкупата не бях гледал. Мисля, че нещо подобно беше и през 1989 година, но поне тогава бургазлии се държаха като мъже.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 юли 2011 22:40

Това само от червените може да се чуе.... отбора им да бие и те да викат срещу друг отбор.... пародията е пълна :mrgreen: Ходете после разправяйте, че повече си обичате отбора, отколкото мразите Левски :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 юли 2011 22:44

ros написа:
UltraBlue написа:

Ти говориш на изуст пич- чичо ми работеше с него в едно севлиевско село, идвал е в къщи на село, един от най добрите приятели на баща ми му е много добър приятел и лично си е казвал тоя мишок че е цска-р ;) Явно не го познаваш толкова добре...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 юли 2011 22:46

daniel875 написа:Как не те е срам, моето момче, да кажеш, че Генов бил левскар. Генов никога не е бил чак толкова голям левскар, колкото някои измислени журналисти го изкарват. Аз помня много повече грешки на габровеца в ущърб, отколкото в полза на "Левски".
Слушате един измислен герой като ГА или АБ и си мислите, че казаното е вярно. Четете ги, като им вярвате.
Аз по - смешен мач от днешния финал за суперкупата не бях гледал. Мисля, че нещо подобно беше и през 1989 година, но поне тогава бургазлии се държаха като мъже.

Какво му обясняваш... аз съм го чувал лично да си казва... който каквото иска да си пише, бай ви Тони Генов е чорбарче 8-)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 юли 2011 22:47

Айде лека по - лека да се изнася синята аудитория от вече изчерпаната тема! Всякакви крайни и негативни форми на отношение като фанатизъм и пр. са излишни!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юли 2011 22:52

Видяхте ли накрая кви яки фенки имаме,а,а? :twisted: :twisted: :lol:
Иначе честит втори трофей за тъз година червени къуеги!И НАЗДРАВЕ :!: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RollIt
Контакти:

Мнениеот RollIt » 30 юли 2011 22:53

3 поредни мнения на левскар..после още едно. Go, go, go! :lol: Иначе на всички армейци честита купа!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 юли 2011 22:53

Мина този мач който трябваше да играем по задължение, сега да си се насочват към важните мачове и толкова.
Малките се бореха колкото могат, но с десет човека е трудно.

Честита победа и купа на ЦСКА
Изображение

Върни се в “Архив”