Jorkorazporko написа:UltraBlue написа:Jorkorazporko написа:Генов се изложи! Първите два гола бяха от засади, дузпата беше фал, само червения картон е реален, но там пък можеше да направи компромис и да не разваля мача! Тъпо е защото така или иначе щяхме да ги бием Литекса, дори и да играеха с титулярите! Сега пак ЦСКА ще е виновен, че Генов е бездарен , и че Любо си пази титулярите

Генов не е бездарен, той е пристрастен....
Генов е левскар по - принцип! Също така е най - добрия съдия, но този пък се изложи! За какво ще свири за ЦСКА? Какъв е смисъла при положение, че тази купа е безсмислена, а и Литекс едва ли щяха да ни бият дори Исус Христос да играеше за тях...
Как не те е срам, моето момче, да кажеш, че Генов бил левскар. Генов никога не е бил чак толкова голям левскар, колкото някои измислени журналисти го изкарват. Аз помня много повече грешки на габровеца в ущърб, отколкото в полза на "Левски".
Слушате един измислен герой като ГА или АБ и си мислите, че казаното е вярно. Четете ги, като им вярвате.
Аз по - смешен мач от днешния финал за суперкупата не бях гледал. Мисля, че нещо подобно беше и през 1989 година, но поне тогава бургазлии се държаха като мъже.