Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Мнениеот Roger_Federer » 13 авг 2011 22:42

YANTRA_FOREVER написа:
MagicMoments написа:5 точки не е зле.Изненадаме губенето на точки от Хамбургер и то срещу Херта.Хофенхайм са много силен домакин и във всеки мач могат да победят всеки(важи и обратното :mrgreen: :mrgreen: )Знаех си че Майнц ще бият(щом биха и Леверкузен).Само тия 96 ме прецакаха :evil: :evil: :evil:

Да си знаеш за напред :lol: Загуба за Хановер не се прогнозира :!:

Честита победа,колега!До момента доста изненади поне за мен,с прогнозите съм доста зле,само 4 т. и 2 познати мача до момента.Сега ще търся видео с головете,много ми е интересно ако някой е гледал Борусия или Шалке 04,да драсне 1,2 изречение да каже как са играли.много съм доволен от моите хора,след загубата с 0:3 на старта от Щутгарт,този път разгромна победа с 5:1 над Кьолн,да се надяваме,че ще продължават с добрите игри.От Борусия Дортмунд не съм очаквал да паднат,но явно доста подценявам Хофенхайм,отбор,с който изобщо не съм запознат,а явно са доста стойностни.Битката за титлата се заплита все повече,ще видим утре дали Леверкузен ще вземат трите точки или пак ще сбъркат.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 авг 2011 22:51

Roger_Federer написа:Честита победа,колега!До момента доста изненади поне за мен,с прогнозите съм доста зле,само 4 т. и 2 познати мача до момента.Сега ще търся видео с головете,много ми е интересно ако някой е гледал Борусия или Шалке 04,да драсне 1,2 изречение да каже как са играли.много съм доволен от моите хора,след загубата с 0:3 на старта от Щутгарт,този път разгромна победа с 5:1 над Кьолн,да се надяваме,че ще продължават с добрите игри.От Борусия Дортмунд не съм очаквал да паднат,но явно доста подценявам Хофенхайм,отбор,с който изобщо не съм запознат,а явно са доста стойностни.Битката за титлата се заплита все повече,ще видим утре дали Леверкузен ще вземат трите точки или пак ще сбъркат.

Мерси , честита победа и на теб. Шалке не съм ги гледал , но за Борусия какво може да се каже... Опитваха се да играят както обикновено , но просто Хофенхайм бяха безупречни. Първите 15-тина минути страхотна преса и много бягане.Второто полувреме в началото пак така. През останалата част от мача играха по-затворено , но нямаха грешки в защита. Пресичаха пасове и въобще много се движеха играчите на Хофе, а така комбинациите на Дортмунд не минават. А и Гьотце беше видимо изморен. Гроскройц също много рядко играеше с топката. Левандовски и Кагава също нямаха ден. Но като цяло Дортмунд не бяха много слаби , а Хофе си свършиха работата на 100%.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 14 авг 2011 00:21

Гледах второто полувреме от Волфсбург - Байерн. Напълно равностойна игра и мача си вървеше към хикс. И трябваше да звърши хикс, но... Байерн все пак си взеха своето в 91-вата минута. С тази игра обаче, Байерн все още не ме убеждават, че ще са основен фаворит за титлата.
Познах за победата на Майнц, но в никакъв случай не очаквах, че Хофе ще треснат Борусия.
Радвам се, че Херта не допуснаха втора поредна загуба и измъкнаха на косъм хикса. Предстои обаче ново гостуване и то на не по-лошия отбор на Хановер. Надявам се тук да излезе поредната бундес-изненада и Бе Ес Це да вземат 3-те точки. Мача е късния в неделя и ще се предава по Евроспорт 2. Ще бъде добър завършек на футболния тв уикенд. :)

П.С. От прогнозите, които давате за голмайстор някой посочи ли Какау? Според мен има съвсем реални шансове, а и отбора му се очаква да направи доста по-добър сезон.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 14 авг 2011 10:53

Хофенхайм пак се оказва черната овца за Борусия.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 14 авг 2011 12:19

Не съм гледал нищо ,от този кръг на БЛ , защото отидох да гледам Берое с българският вариант на ХоПенхам и ...да! :oops: :oops: И онези биха, и тези биха, би му маата и късмет! Най-голямата изненада е Херта, Дортмунд не знам защо изпитва някакви трудности срещу Хофе,но е факт, там победа не са вземали. Някой по-горе бе говорил за Гюндоган. Да така е, Шахин бе по-дефанзивен тип играч, а Илкай е офанзиве, предният мач казах какво каза той след мача. Не смятам обаче, че ше издържи дълго на терена, ако играе зле.
Днес също има интересни мачове, да видим и тях,че нов кръг ни чака и вече става интересно.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 14 авг 2011 13:32

Днес много важни мачове. Кайзерслаутерн са длъжни да вземат победата , но и за Аугсбург мача изглежда удобен за един хикс поне. Докато Леверкузен-Бремен си е голям мач. Аз очаквах Бремен да тръгне нагоре този сезон и това включва победа днес, но ще им е трудно. След провала срещу Майнц 05 , Леверкузен също ще играят задължително за победа. Въобще много хубави и интересни мачове ще да са.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 авг 2011 13:44

YANTRA_FOREVER написа:Днес много важни мачове. Кайзерслаутерн са длъжни да вземат победата , но и за Аугсбург мача изглежда удобен за един хикс поне. Докато Леверкузен-Бремен си е голям мач. Аз очаквах Бремен да тръгне нагоре този сезон и това включва победа днес, но ще им е трудно. След провала срещу Майнц 05 , Леверкузен също ще играят задължително за победа. Въобще много хубави и интересни мачове ще да са.

И много непредсказуеми.Дал съм двойки в мачовете,но в Бундеслигата нищо не се знае.Заедно с Чш това е първенството в което се случват най-много изненади...най-големи разгроми(Шалке-Кьолн от 0-1 до 5-1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )Първенството в което нищо не се знае до последния момент,където последния може да победи първия..Първенството с най-голяма посещаемост(в около 80% от мачовете стадионите са пълни на 100%).Какво повече може да очакваме :twisted: :twisted:.
Последна промяна от MagicMoments на 20 авг 2011 20:34, променено общо 1 път.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 14 авг 2011 13:52

MagicMoments написа:Какво повече може да очакваме :twisted: :twisted:

Ами да сменят Висшата лига с Бундеслигата по Диемите и Нова, че ми е мъка да гледам рогачи от Острова. :mrgreen: На близу няма Евроспорт 2, т.е има ама някакъв ***н и само глупости пускат, никакъв спорт. Под спорт разбирам футбол, само и единствено футбол , другото е бягане за здраве . :mrgreen: :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 авг 2011 14:01

KategorieC написа:
MagicMoments написа:Какво повече може да очакваме :twisted:

Ами да сменят Висшата лига с Бундеслигата по Диемите и Нова, че ми е мъка да гледам рогачи от Острова. :mrgreen: На близу няма Евроспорт 2, т.е има ама някакъв ***н и само глупости пускат, никакъв спорт. Под спорт разбирам футбол, само и единствено футбол , другото е бягане за здраве . :mrgreen:

Може и по Бнт да го пуснат.То коментаторите на тия как дремят сигурно ще изпуснат 2 гола от Бундеслигата.А и с техния уникален звук :twisted: :twisted: :lol: :lol: :
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 авг 2011 20:58

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”