Реал Мадрид: Tрансферно лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Tрансферно лято 2011

Мнениеот hajitsu » 02 юли 2011 22:42

Middlesbrough написа:
Madridist написа:Това за Фабрегас и интерес от страна на Реал Мадрид, не бих се очудил,ако е измислено от Арсенал с цел по-добра оферта от каталунците. ;)

може да , просто няма логика в тва Сеск иска да играе само в Барса , Реал ако ще и 100 млн да му дадат :mrgreen:

Сигурен съм, че за 100 милиона всеки играч би помислил... ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 03 юли 2011 14:34

Madridist написа:[center]Нервен Коентрао[/center]

[center]Изображение[/center]

Левият защитник на Бенфика Фабио Коентрао е изнервен от забавянето на трансфера си в Реал Мадрид. 23-годишният португалски национал не иска да "изпусне влака" и е все по-настоятелен за преминаване на "Сантиаго Бернабеу". Проблемът е, че до момента двата клуба не могат да се договорят кои футболисти да влязат като разменни монети в сделката.

Мадридският клуб настоява споразумението да включи играч, който е нежелан край Чамартин. Има разбирателство по финансовата част - лисабонският клуб ще получи 22 милиона евро.

От "Луж" за момента отхвърлят всички предложени футболисти - Ройстън Дренте и Фернандо Гаго. Реал Мадрид първо иска да се отърве от нежелани и след това да осъществят трансфер на русокосия бранител.

Байерн даваха 25млн. за Коентрао началото на лятото, а ако бяха седнали да се циганят Бенфика и 30 сигурно щяха да му вземат, предвид слабия сезон на баварците и желанието им да хвърлят пари за трансфери. Коентрао обаче по много лапешки начин отряза Байерн, сега пък трансфера в Реал нещо виси... :D

Тоя Коентрао ще излезе голям непрофесионалист, ако всичките неща са верни, разбира се. Изказвания от типа: "Няма да вдигна телефона на никого от Байерн", "Няма да играя в Байерн, ще играя само в един отбор - Реал Мадрид". Сега бягане от тренировки... :D

Добър играч е, спор няма. Обаче предпочитам Лам да играе в ляво в Байерн, вместо "потенциално леке", като тоя.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 03 юли 2011 15:29

Всъщност Коентрао постъпва доста правилно и джентълменски. Той не е от футболистите тип Ибрахимович, които са фенове на всички отбори, в които са играли, още от ранна детска възраст. Португалецът каза в едно интервю, че още от първите си контакти с футбола си е мечтал да играе за Реал Мадрид. Вместо да дава надежди на Байерн и да хаби времето на хората от отбора, той си казва просто и ясно - искам в Реал! Не като това леке Неймар...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 юли 2011 18:02

Адебайор: Ще чакам Реал да ме вземе до последно

Изображение

Нападателят на Манчестър Сити Емануел Адебайор показа ясно, че иска да се върне в Реал Мадрид. Той игра под наем в испанския гранд през пролетта, след като не успя да се наложи в Сити под ръководството на Роберто Манчини.

Тогоанецът изигра 14 мача и вкара пет гола за „белите”, но оттам все още не са излезли с категорично решение дали го искат обратно.

„Трябва да почакаме. Казах вече, ще чакам Реал до последно, до последния ден, и последния час. Няма да подпиша с друг отбор до 31 август,” каза Адебайор пред „Марка”.

„Ще чакам до 11 вечерта на последния трансферен ден. Ако тогава Реал реши да не ме взима, ще търся друг отбор. Смятам, че съм опция за тях. Честно казано, смятам, че оставих и добри впечатления. Бях само за шест месеца в клуба, и дадох всичко от себе си за него,” заяви още африканецът.

„Адаптирах се бързо, играх, и вкарвах голове. Свърших си работата, макар че мога и още. Моуриньо ми каза, че ще се постарае да ме върне в Мадрид. Разбирахме се, и мисля, че той бе доволен от мен. За мен, Реал е всичко. Обичам този клуб.”

-----------------------------
Това малко ме натъжава до известна степен, защото на него му се иска да остане и вижте само до кога ще чака да подпише - 1 час преди да затвори пазара, а това си е доста рисковано.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 юли 2011 18:07

Paralel написа:Не като това леке Неймар...

Не така де.
Нещата са си различни от гледна точка на континентите.
Всички в Европа искат да играят в Реал, Барселона или Манчестър, но от другата страна е малко по различно.
Не че не искат да идват към Европа, но и те имат мечти като това на Неймар да играе на световното клубно първенство, а това е нещо като ШЛ в Европа.

В Южна Америка всички чакат да дойде я Копа Америка, я това първенство както ние чакаме Европейското по футбол и Шампионска Лига :)
Сами те даже не се радват толкова на Световното по футбол от колкото на Копа Америка.

Неймар всъщност се дърпа сега точно заради клубното първенство, а той от малък (не че сега е голям) мечтае да играе поне един път на него :)

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 03 юли 2011 18:30

Неймар е леке, защото ми омръзна да си променя мнението през два дни. Последно - искаш да играеш в Ювентус, Сантош, Челси, Реал или Барса? Млад ли си за Европа или си готов? Ако не си готов, кога смяташ да се почувстваш такъв?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 юли 2011 20:13

Коентрао вече е в Мадрид

Изображение

Португалският ляв защитник на Бенфика Фабио Коентрао пристигна в Мадрид в очакване финализиране на трансфера си в Реал Мадрид. 23-годишният национал не замина със "суперорлите" за Швейцария и чака официално да стане част от Кралския клуб.

Коентрао вече е договорил личните си условия с "лос меренгес" и се надява на скорошна сделка "клуб-клуб". Очаква се споразумение да има за около 25 милиона евро. И Челси продължава да наддава за Коентрао, но желанието на светлокосия футболист е да играе на "Сантиаго Бернабеу".

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 04 юли 2011 23:17

Ако привлече Коентрао, ще ни трябва един нападател и сме чук за следващия сезон. Дано всичко да мине гладко, но щом футболистът е такъв фен на отбора ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 юли 2011 01:47

за Нападател може да земете Хелдер Пощига или Халил Алтънтоп :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 05 юли 2011 13:51

Карлос Тевес хвърли ръководството на Манчестър Сити в ужас като окончателно заяви, че трябва да напусне клуба заради семейството си.

От няколко месеца се говореше за желанието на аржентинеца да напусне Манчестър, но последните информации бяха, че той твърдо остава. Голаджията обаче отново е решил, че трябва да напусне и изглежда, че това е окончателното му решение.

В момента Тевес е с Аржентина на Копа Америка, но преди това се е събрал с жена си Ванеса, която обаче не иска да се мести в Манчестър.

Наскоро нападателят сподели, че живее заради двете си дъщери и най-вероятно те ще го накарат да се завърне в Аржентина. „Да живея без моите деца е ужасно трудно”, каза той.

Представяте ли се да дойде Тевес? Със сигурност ще излезе под 45 млн., колкото са исканите от Сантош за Неймар, но характерът на аржентинеца много сериозно ме притеснява! Все пак да не забравяме кой е треньор в Мадрид - ако при Моуриньо не кротне, то никъде няма да кротне.

Върни се в “Архив”