POPCORN написа:Но понеже тука 90% сте прости като незнам какво и най ви е лесно да обиждате или да пускате някакви глупости!
А ти като си много остроумен защо си провокатор !?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:Но понеже тука 90% сте прости като незнам какво и най ви е лесно да обиждате или да пускате някакви глупости!
[/center]helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Rivaldo10 написа:POPCORN написа:аааааа са пак при два мача!Еми да нали иска да протестира!Ще ги извадят ,ама нека да си държи на позицията!Нали е мъж с дума!
Виж сега мен Калиакра не ме интересува! Още по-малко въпросната личност Цонко. Хем искате промени, хем критикувате всеки опит за бунт, типично по български! Ако сега предстоеше мач Калиакра-цска едва ли щеше да е по-различно, не мислиш ли? Пък и нека да изчакаме да видим какво ще се случи и тогава да коментираме.Не мисля, че Левски играе каквато и да била роля в ситуацията, за да бъде изкарван черната овца на чистият ни мега футбол с марка БГ.
LSFC 1914 написа:Пуканко, вземи си един антидепресант, че нещо много си се побъркал!
POPCORN написа:Tommi написа:POPCORN, ще те помоля да не намесваш Левски в цялата ситуация. Щом има нещо нередно, нямаше ли да е по-лесно мачът да се състои, но просто каварненци не се хвърлят с всички сили и Левски съвсем спокойно да си вземе мача.
кога съ,м казал,че Левски са виновни бе?Ти четеш ли ми мненията или гледаш асмо да се заяждаш?Кога съм казал, да Левски са замесени!Казвам ,че работата според мене е съмнителна!Дали Цонко е решил или нещо друго незнам!Но е съмнително!И ако протеста му се изразвява в тоя мач само е много смешно!И какво си мисли,че ще направи с тоя протест?Ще направи револючиця в българският футбол ли?Нека да си играят Калиакра пък ако ще ги биете с 10 на 0!Да не си дават зор!Това е проблема в България!Вместо да искаш да си дават зор и да стане мач, тиоще преди мача знаеш,че Калиакра няма си даде зор да играе срещу Левски!
LSFC 1914 написа:POPCORN написа:Но понеже тука 90% сте прости като незнам какво и най ви е лесно да обиждате или да пускате някакви глупости!
А ти като си много остроумен защо си провокатор !?
magichko написа:защо не протестира срещу ЛОКО ? айде кажете ? защото точно срещу Левски а не срещу Локо ?
Tommi написа:POPCORN написа:Tommi написа:POPCORN, ще те помоля да не намесваш Левски в цялата ситуация. Щом има нещо нередно, нямаше ли да е по-лесно мачът да се състои, но просто каварненци не се хвърлят с всички сили и Левски съвсем спокойно да си вземе мача.
кога съ,м казал,че Левски са виновни бе?Ти четеш ли ми мненията или гледаш асмо да се заяждаш?Кога съм казал, да Левски са замесени!Казвам ,че работата според мене е съмнителна!Дали Цонко е решил или нещо друго незнам!Но е съмнително!И ако протеста му се изразвява в тоя мач само е много смешно!И какво си мисли,че ще направи с тоя протест?Ще направи револючиця в българският футбол ли?Нека да си играят Калиакра пък ако ще ги биете с 10 на 0!Да не си дават зор!Това е проблема в България!Вместо да искаш да си дават зор и да стане мач, тиоще преди мача знаеш,че Калиакра няма си даде зор да играе срещу Левски!
А аз къде съм казал, че ти обвиняваш Левски? Казал съм, че намесваш Левски и това е така.
И да те попитам, колко кръга искаш Калиакра да протестира? Сещаш ли се, че това е свързано със загуба на точки всеки кръг.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост