Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Дискусия относно човека Цонко!

Мнениеот LSFC 1914 » 19 мар 2011 13:25

POPCORN написа:Но понеже тука 90% сте прости като незнам какво и най ви е лесно да обиждате или да пускате някакви глупости!

А ти като си много остроумен защо си провокатор !? :mrgreen:
Последна промяна от LSFC 1914 на 19 мар 2011 13:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 19 мар 2011 13:25

защо не протестира срещу ЛОКО ? айде кажете ? защото точно срещу Левски а не срещу Локо ?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 мар 2011 13:25

Мен ми се струва че това е едва ли не някаква психо война защото Левски сега не са в най-добрата си форма и ако "човекът Цонко" успее по някакъв нячин да ги разконцентрира за миг може само да спечели! Едва ли е толкова обиден на съдиата?! Другото което е така събуди по-голям интерес към самия мач! Той сам си каза: "това ще бъде най-гледания мач" макар подобно изказване да е в границите на фантастиката на фона на нашия мач! Черно море - ЦСКА ще бъде далеч по гледан! Тук държа да подчертая че не подценявам феновете на Левски а смятам че Калиакра не са мерило за БГ футбола като цяло че да се проявява голям интерес към самия мач! Само че "човекът Цонко" е доста добър и действа отлично с ПР-скандали и ме зинтригува и ще го гледам! ЗА това мисля че е чиста доза реклама вместо някакъв скандал!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:27

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:аааааа са пак при два мача!Еми да нали иска да протестира!Ще ги извадят ,ама нека да си държи на позицията!Нали е мъж с дума!

Виж сега мен Калиакра не ме интересува! Още по-малко въпросната личност Цонко. Хем искате промени, хем критикувате всеки опит за бунт, типично по български! Ако сега предстоеше мач Калиакра-цска едва ли щеше да е по-различно, не мислиш ли? Пък и нека да изчакаме да видим какво ще се случи и тогава да коментираме.Не мисля, че Левски играе каквато и да била роля в ситуацията, за да бъде изкарван черната овца на чистият ни мега футбол с марка БГ.

какви промени бе брато..ти на кой свят си..какви промени ще стане с тоя мижъв протест бе?Нали тия всичките клубове преди 2-3 години избраха Боби!Нали Батето беше много лош..Сега да им е хак!Ако си мислиш,че с тоя мъжв протес ще има някакви промени много се лъжеш и си доста найвен!И какви промени очкваш да станат?Да сменят шефа на съдиската комисия?За кой пореден път?Тоя шеф нали знаеш ,че няма никаква вина.Те му казват какво да прави , ако има такива работи!Промени лелел мале!Вие къде живеете бе хора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 мар 2011 13:28

LSFC 1914 написа:Пуканко, вземи си един антидепресант, че нещо много си се побъркал! :lol:

+100000 :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 мар 2011 13:28

POPCORN написа:
Tommi написа:POPCORN, ще те помоля да не намесваш Левски в цялата ситуация. Щом има нещо нередно, нямаше ли да е по-лесно мачът да се състои, но просто каварненци не се хвърлят с всички сили и Левски съвсем спокойно да си вземе мача.

кога съ,м казал,че Левски са виновни бе?Ти четеш ли ми мненията или гледаш асмо да се заяждаш?Кога съм казал, да Левски са замесени!Казвам ,че работата според мене е съмнителна!Дали Цонко е решил или нещо друго незнам!Но е съмнително!И ако протеста му се изразвява в тоя мач само е много смешно!И какво си мисли,че ще направи с тоя протест?Ще направи револючиця в българският футбол ли?Нека да си играят Калиакра пък ако ще ги биете с 10 на 0!Да не си дават зор!Това е проблема в България!Вместо да искаш да си дават зор и да стане мач, тиоще преди мача знаеш,че Калиакра няма си даде зор да играе срещу Левски!

А аз къде съм казал, че ти обвиняваш Левски? Казал съм, че намесваш Левски и това е така.
И да те попитам, колко кръга искаш Калиакра да протестира? Сещаш ли се, че това е свързано със загуба на точки всеки кръг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:28

LSFC 1914 написа:
POPCORN написа:Но понеже тука 90% сте прости като незнам какво и най ви е лесно да обиждате или да пускате някакви глупости!

А ти като си много остроумен защо си провокатор !? :mrgreen:

каквъ провокатор бе ?къде виждаш да провокирам с нещо!То смърди та ще ни удуши , вие като сте от Левски и винаги е щисто при вас!Може да продадете мача на ЦСКА нали, ама не може тоя мач Калиакра нещо да сте забъркани!Значи когато ви изнася така ама когато не не!Айде моля ви се!90% тука във форума ми говоритехте как сте продали мача на ЦСКа сега изведнъж Левски не се забърква в такива нередни неща!Е къде е истината?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 мар 2011 13:30

magichko написа:защо не протестира срещу ЛОКО ? айде кажете ? защото точно срещу Левски а не срещу Локо ?

Защото Ивайло Стоянов нямаше наряд за мач от А група.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:30

Tommi написа:
POPCORN написа:
Tommi написа:POPCORN, ще те помоля да не намесваш Левски в цялата ситуация. Щом има нещо нередно, нямаше ли да е по-лесно мачът да се състои, но просто каварненци не се хвърлят с всички сили и Левски съвсем спокойно да си вземе мача.

кога съ,м казал,че Левски са виновни бе?Ти четеш ли ми мненията или гледаш асмо да се заяждаш?Кога съм казал, да Левски са замесени!Казвам ,че работата според мене е съмнителна!Дали Цонко е решил или нещо друго незнам!Но е съмнително!И ако протеста му се изразвява в тоя мач само е много смешно!И какво си мисли,че ще направи с тоя протест?Ще направи револючиця в българският футбол ли?Нека да си играят Калиакра пък ако ще ги биете с 10 на 0!Да не си дават зор!Това е проблема в България!Вместо да искаш да си дават зор и да стане мач, тиоще преди мача знаеш,че Калиакра няма си даде зор да играе срещу Левски!

А аз къде съм казал, че ти обвиняваш Левски? Казал съм, че намесваш Левски и това е така.
И да те попитам, колко кръга искаш Калиакра да протестира? Сещаш ли се, че това е свързано със загуба на точки всеки кръг.

Ами нали искат промени?Те с един мач протест си мислят,че свалят Боби и комапния ли ?И каквъ е тоя мижъв протест на малките отбори.Защо не протестират Пирин тоя кръг?Нали бяха ощетени миналият?Ето сега махнаха и накзанието на дока?Защо само калиакра протестира?Къде е Видима?Къе е Академик!Стига глупости моля ви се!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 19 мар 2011 13:31

Ето това написах сутринта в една друга тема за бунта:
Бунт - е масов акт на надигане срещу властта в израз на несъгласие и неприемане на съществуващите порядки в управлението на държавата и обществото. Бунтът може да бъде въоръжен или под формата на гражданско неподчинение / това го изплагиатствах от уикипедията /, цяла седмица се пише кой от какво не е доволен от БеФеСето и само Цонко реши да гази през дълбоките води, какво значи това че хем ни сърби но и хем боли, къде подяволите са останалите отбори, що не вземат да бойкотират целия кръг едва ли има смисъл да се цитират примери подиграват се открито и с А групата и с Бе групите, не са ли институциите за да помагат на нуждаещите се на по малките, не всички могат да са като ЦСКА, Левски, ЛИтекс, Локо с мощни спонсори, но не важното е сега да имаме шефче в Уефа. Чета сега че повечето мачове щели да започнат с 15 минути закъснение, по добре е да не почват, какъв е смисъла.
Ами смисъла май Цонко им го навря в очите, оказа се че за едни 200 000 лв БФС се размърда и започна да си чете наредбите, явно се осъзнаха че неможе само да се дерибейства, трябва и дела може би тогава хора като Бербатов и Иванков биха се замислили да изкарат още някой мач за националния, може би тогава ще се замислят и за терени нормални читави който Уефа да одобри. Факт е че на по малките се помага, може би затова и Левски реши да им подаде ръка, само да не се окаже че евтин PR, нека се събудят и останалите, защото ако нещо не им харесва имат право да го изразят, защото ако и условията ни се подобрят ще се подобри и Българския футбол това ще зарадва феновете и ще ги върне на стадиона, ето затова според мен Цонко се изправи и се изплю на власта в лицето, за да напомни че и малките съществуват и че те са много повече от ГОЛЕМИТЕ.
ПС: Само да не кажете че съм адвокат на Цонко, просто той единствен реши че се налага това е.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Архив”