Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] {?:?}

Мнениеот Blue_Girl » 06 мар 2011 10:38

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Е, Киро как да те убеди, като не са му давали шанс за изява?
:mrgreen:

Ами мен лично ме убеди, че не става за Левски, в няколкото си мача които се излъгаха да го пуснат ...

Не мога да се съглася с теб, но както и да е!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 мар 2011 10:39

THE G.A.M.E написа:
konvoec написа:Като ги махнат, заедно с Йовов и Даниел Младенов, тогава ще дръпнем с игра и точки.

Младенов пък защо ? ?
Според мен за непривичната си позиция на която играе ... отбеляза доста важни голове !

И аз съм на мнение, че Дани заслужава да бъде в Левски! 8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

macko_razbivach
Контакти:

За кого ще днеска?

Мнениеот macko_razbivach » 06 мар 2011 11:31

За кого сте днеска? Ако знам, че Ясен ще го изгонят при загуба, съм категорично да загубим...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 мар 2011 11:50

macko_razbivach написа:За кого сте днеска? Ако знам, че Ясен ще го изгонят при загуба, съм категорично да загубим...

Естествено за Левски...въпреки гонзо и ясен. А,дори и при загуба нали знаеш,че и Гонзо и адвоката остават? Та козметични промени..Няма кой да дойде в този момент.Никой треньор няма да иска да сърба попарата на тия двамата.Поне според мен,няма кой да смени ясен този полусезон. Имам 1 въпрос който не е по темата..Кой ни е помошник треньор?
110 години любов!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 мар 2011 12:02

Позволявам си да прибавя към мненията и малко статистика. Данните са от сайта на ПФК "Левски":
"Най-важните факти. Съперниците се изправят един срещу друг за 118-и път в А група. Досега сините имат 67 победи, 26 равенства и 24 загуби, при голова разлика 213:110.
Първият мач през сезона сложи край на серията на Локомотив от шест поредни срещи без загуба от Левски (пет победи и равенство). Три гола за отбора на Ясен Петров реализира Гарра Дембеле - това бе първи негов хеттрик в България.
Съперниците имат най-силната атака в елита с по 33 вкарани гола. Локомотив е домакин номер едно по този показател - 23 попадения, а сините са най-силният гост - 14 гола.
ФОРМА
Локомотив София
Железничарите имат само една грешка в домакинствата си - равенството 2:2 с ЦСКА в началото на октомври. Тимът спечели останалите си седем мача в София.
Локомотив има четири победи и две загуби в последните шест кръга и по този показател отстъпва само на Литекс, ЦСКА и Локомотив Пловдив. През същия период Левски има едва два пълни успеха.
Железничарите и Миньор са единствените клубове в А група с над 50 процента точност на ударите. Червено-черните имат 91 точни изстрела по посока на вратата и 70 неточни, а перничани - съответно 80 и 79. Левски е номер едно по неточни шутове - 128. Точните са 86.
Футболистите на Локо са изпаднали 42 пъти в засада - показател, по който отборът е в Топ 5 на А група. На играчите на Левски това се е случило 28 пъти.
Локомотив е клубът, използвал най-малко футболисти досега през сезона - едва 22. Ясен Петров е пуснал в игра 29 състезатели.
Левски
Загубата във вечното дерби бе под номер 300 за сините в историята на А група. Тя удължи негативната серия в София на само една победа от четири опита - минималното 1:0 срещу Академик.
Отборът на Ясен Петров спечели последната си визита - 3:0 над Монтана. В този мач дойде и първият гол за клуба през сезона след изпълнение на ъглов удар. Без попадение след корнер досега са само Пирин и Миньор.
Сините са вкарали поне по един гол във всеки мач от началото на сезона и се разписаха вече в 12 поредни визити - те са номер едно по тези показатели в елита. Локомотив пък реализира поне гол в 14 от 16-те кръга досега.
Отборът на Ясен Петров е вкарал 13 гола след 60-ата минута и е най-силният отбор по този показател в А група. Локомотив пък е инкасирал половината от всичките попадения във вратата си именно в тези минути.
Единствено играчите на Черноморец са по-рядко фаулирани от тези на Левски (232 срещу 238 фаула). Локомотив е в Топ 4 на обратния полюс - срещу футболистите в червено-черно са извършени 278 нарушения."
Лично аз вярвам, че отборът ще се отърси от напрежението и ще си го изкара на "железничарите" с категорична победа. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 06 мар 2011 13:40

По-правилното заглавие на тази тема щеше да е: Голямото треперене! Казвам това, защото тук страха лъха от всичките коментари! А какво ли му е на Ясенчо? Страх, ужас и безпомощност, чувства, които ще прелее и на горките си футболисти...

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 06 мар 2011 13:50

Имам странното чувство ,че ще се издъним... :?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 мар 2011 15:03

Ако съставът е такъв, какъвто го видях в спортала е добър.Видович отляво, Матондо отдясно (където му е позицията) е супер.Грийн пак ще е защитник, но поне ще видим Димов в игра.Само дано Пламен Илиев да не се притесни прекалено много.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 мар 2011 17:57

Blue Mind написа:Имам странното чувство ,че ще се издъним... :?

Престанете да вярвате на странните ви чувства...още миналата седмица тези чувства дето ги имахте бяха само странни,нищо общо с действителността!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 06 мар 2011 18:04

Santiago Munezz написа:
Blue Mind написа:Имам странното чувство ,че ще се издъним... :?

Престанете да вярвате на странните ви чувства...още миналата седмица тези чувства дето ги имахте бяха само странни,нищо общо с действителността!

Човека има чуство и коментира а ти като нямаш чуства не пиши :mrgreen: Очаквам Х или Локо Сф да бие те са силни домакини

Върни се в “Архив”