Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Окончателно: Жуниор подписва с Левски

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 17 окт 2010 15:12

blue avalanche написа:
plamen_ol написа:И кое от цялата статия говори за нещо "Окончателно"? По темата, ако покаже добри качества вероятно ще го привлечем.

Ми от Огнянов и Балтанов по-зле няма да е!А Огнянов се издигна,едва ли не,до ранг "титуляр".

Огнянов определено има качества,необходимо му е по-бързо да отиграва топката,иначе е техничен,ако му се дава шанс,ще се развие!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 окт 2010 15:20

Дано се адаптира по-бързо към отбора и да ни радва с играта си. Успех на момчето.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот LSFC 1914 » 17 окт 2010 15:49

Щърков - 1
Дембеле - 100
Слори -3
Грийн - 8
Младенов - 7
Акалски - 0,1
Мюлдер - 8
Иванов - 6

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 окт 2010 17:09

OBI4AM LEVSKI написа:
blue avalanche написа:
plamen_ol написа:И кое от цялата статия говори за нещо "Окончателно"? По темата, ако покаже добри качества вероятно ще го привлечем.

Ми от Огнянов и Балтанов по-зле няма да е!А Огнянов се издигна,едва ли не,до ранг "титуляр".

Огнянов определено има качества,необходимо му е по-бързо да отиграва топката,иначе е техничен,ако му се дава шанс,ще се развие!

Огнянов го чакаме вече 100г. да ги покаже тези "качества"!Няма такова чакане!Някои футболисти като Тевия,например,не получават и 1% от неговите "шансове"!Впрочем,какви,по-точно,са качествата на Огнянов,че нещо ми убягват?

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 окт 2010 20:55

throughthemiddle написа:Младият талант Жуниор, който играе като офанзивен халф, е близо до договор с Левски, пише "Меридиан мач". Той тренира със "сините" вече няколко дни, като първите впечатления на Ясен Петров и Георги Иванов от изявите му са положителни.

От ръководството на Левски смятат, че Жуниор има качества, които може да развие в близкото бъдеще. Бразилският талант няма да струва нито стотинка на "сините", тъй като в момента е свободен агент.

Жуниор е висок 178 сантиметра и тежи 68 килограма. Тренирал е в прословутата школа за таланти "Сан Луис" в Сао Пауло. До момента младокът е играл в ниските дивизии на Бразилия. Жуниор намери подкрепа на "Герена" и от сънародника си Жоазиньо.

Аз чакам Гонг да потвърди това инфо.
Тогава ще коментирам.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 окт 2010 00:52

blue avalanche написа:Огнянов го чакаме вече 100г. да ги покаже тези "качества"!Няма такова чакане!Някои футболисти като Тевия,например,не получават и 1% от неговите "шансове"!Впрочем,какви,по-точно,са качествата на Огнянов,че нещо ми убягват?

Кво си захапал Огнянов не знам. Явно е, че има качества и то не заради гола, който вкара на Челси. Ако отричаш, че има качества, то явно или си сляп, или не гледаш другите БГ мачове, или пък си против него, като цяло.
Я гледай малко в другите отбори какви играчи има. Колко бързо обработват топката, как с един пас елиминират защитата, как стрелят от 30 метра и ако не вкарват, то поне уцелват врата... (Тва е ирония, ако не схвана).
Мен ми харесва, че Гонзо и Ясен го пускат от време на време. Вие какво мислите не знам, че идва едно момче от школата, без нито един мач с мъжете и започва да играе като Меси ли? Да, ама веднъж на 20 години на запад, а тука веднъж на 100. :D
Тия момчета искат практика, че да стане нещо от тях. Това е и рисковото - да залагаш на млади и неопитни, като от 10, поне 4-5 ще станатдобри играчи (за нашите стандарти) или да вземаш опитни, които ще играят по 2-3 години и ще бъдат продавани.

Колкото до селекцията. Ако ще се вземат играчи, то да са около нивото на Грийн, Мюлдер, Дембеле. Скъпо е, ама няма как иначе. Стига с трансфери от типа на Миро Антонов, Еньо
И най-важното, трябва ни поне един силен централен защитник, който веднага да стане титуляр. Не резерва на Милиев/Иво.
Трябва ни и градивен халф.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 09:17

dxl написа:
blue avalanche написа:Огнянов го чакаме вече 100г. да ги покаже тези "качества"!Няма такова чакане!Някои футболисти като Тевия,например,не получават и 1% от неговите "шансове"!Впрочем,какви,по-точно,са качествата на Огнянов,че нещо ми убягват?

Кво си захапал Огнянов не знам. Явно е, че има качества и то не заради гола, който вкара на Челси. Ако отричаш, че има качества, то явно или си сляп, или не гледаш другите БГ мачове, или пък си против него, като цяло.
Я гледай малко в другите отбори какви играчи има. Колко бързо обработват топката, как с един пас елиминират защитата, как стрелят от 30 метра и ако не вкарват, то поне уцелват врата... (Тва е ирония, ако не схвана).
Мен ми харесва, че Гонзо и Ясен го пускат от време на време. Вие какво мислите не знам, че идва едно момче от школата, без нито един мач с мъжете и започва да играе като Меси ли? Да, ама веднъж на 20 години на запад, а тука веднъж на 100. :D
Тия момчета искат практика, че да стане нещо от тях. Това е и рисковото - да залагаш на млади и неопитни, като от 10, поне 4-5 ще станатдобри играчи (за нашите стандарти) или да вземаш опитни, които ще играят по 2-3 години и ще бъдат продавани.

Колкото до селекцията. Ако ще се вземат играчи, то да са около нивото на Грийн, Мюлдер, Дембеле. Скъпо е, ама няма как иначе. Стига с трансфери от типа на Миро Антонов, Еньо
И най-важното, трябва ни поне един силен централен защитник, който веднага да стане титуляр. Не резерва на Милиев/Иво.
Трябва ни и градивен халф.

Тук не говорим по принцип за момчетата от школата,а за Огнянов.И не говорим за мариян,сравнен с други играчи в А група.те не са в Левски,той-е!Впрочем не е само той-Балтанов също!Къде остана капитанът на младежкия национален отбор?Може би там,където остана и "кандидатът за Арсенал?( Това НЕ е ирония)
"Това е и рисковото - да залагаш на млади и неопитни, като от 10, поне 4-5 ще станат добри играчи (за нашите стандарти) или да вземаш опитни, които ще играят по 2-3 години и ще бъдат продавани."
Огнянов е вече на 22г.и кусур.В Левски е от 2004г.Знаеш ли колко мача има за Левски?Той НЕ Е в графата "млади и неопитни".Той започва да преминава в графата "късащ нерви".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 окт 2010 10:14

Гледам, че се е заформила дискусия около Огнянов ....
Аз съм на мнение, че от началото на тази година, в поне 90% от случаите когато му се предостави шанс, момчето се справи.
Според мен обаче, трябва да го налагат зад нападателя, там където се изявява Дарко.
Макар, че и като дефанзивен халф се справя не лошо напоследък ... доста топки отнема, и доста голям периметър покрива, за разлика от Ицо Йовов например.

Що се отнася до селекцията ....
Ами то и на малките стана ясно, че ни трябва стабилен бранител !
В тази връзка, незнам какво е пргрешението на Бензукан, но той е по добър от Иво Иванов и Милиев на този етап.
И, ако той остане в отбора, просто трябва да му се намери партньор в центъра, който да е по добър от Иво и Данчо, нищо повече.
Лошото е, че аз не виждам българин, който да е по добър от настоящите ни бранители ! ?
А малцината които си заслужават, за тях ще поискат пари, като за Видич и Тери !
Така, че остава варианта .... чужденец, но май наистина ще ни станат множко ! ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 окт 2010 10:25

Тук няма добър защитник,трябва да се взима от вън :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 окт 2010 18:15

И аз съм на мнение, че няма добри защитници у нас. Иво Иванов дойде като един от най-перспективните защитници, а сега не знае къде се намира.
Еми не може при центрирания да оставят напапдателя между тях си (Милиев и Иво) и да се разминават с топката.
Или пък да бъде задминаван като малка гара. (Това е по-скоро проблем на Иво Иванов. Милиев в това отношение е по-бърз).
А междувпрочем, някой правело ли му е впечатление как игареше Милиев с Рабех? Като че ли беше по-сигурен с него, а сега с Иванов се презастраховат и гледат да се покриват един друг и по тоя начин гърмят и двамата.

Трябва ни научен вече защитник. Някой като Томашич или Рабех. Тука в България имам чувствтото, че ги учим да се ритат и да боцат топката далече.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Архив”