blue avalanche написа:Огнянов го чакаме вече 100г. да ги покаже тези "качества"!Няма такова чакане!Някои футболисти като Тевия,например,не получават и 1% от неговите "шансове"!Впрочем,какви,по-точно,са качествата на Огнянов,че нещо ми убягват?
Кво си захапал Огнянов не знам. Явно е, че има качества и то не заради гола, който вкара на Челси. Ако отричаш, че има качества, то явно или си сляп, или не гледаш другите БГ мачове, или пък си против него, като цяло.
Я гледай малко в другите отбори какви играчи има. Колко бързо обработват топката, как с един пас елиминират защитата, как стрелят от 30 метра и ако не вкарват, то поне уцелват врата... (Тва е ирония, ако не схвана).
Мен ми харесва, че Гонзо и Ясен го пускат от време на време. Вие какво мислите не знам, че идва едно момче от школата, без нито един мач с мъжете и започва да играе като Меси ли? Да, ама веднъж на 20 години на запад, а тука веднъж на 100. :D
Тия момчета искат практика, че да стане нещо от тях. Това е и рисковото - да залагаш на млади и неопитни, като от 10, поне 4-5 ще станатдобри играчи (за нашите стандарти) или да вземаш опитни, които ще играят по 2-3 години и ще бъдат продавани.
Колкото до селекцията. Ако ще се вземат играчи, то да са около нивото на Грийн, Мюлдер, Дембеле. Скъпо е, ама няма как иначе. Стига с трансфери от типа на Миро Антонов, Еньо
И най-важното, трябва ни поне един силен централен защитник, който веднага да стане титуляр. Не резерва на Милиев/Иво.
Трябва ни и градивен халф.