haha написа:Вавринка изнася рецитал на Монфис,много силна игра на швейцареца.
Направо лекция по тенис му показва.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Вавринка изнася рецитал на Монфис,много силна игра на швейцареца.
THE G.A.M.E написа:Брей, тоя Вавринка ще излезе добър ...
TodorT написа:Вавринка направо се е подиграл с МонфисОчаквах оспорван мач, но явно швейцарецът не е бил на това мнение
Схемата при дамите се "изчисти" много след отпадането на някои от фаворитките-... Честно казано не очаквах Кузнецова да победи Енен
Гьоргес и Шарапова направиха страхотен мач. Рускинята спечели с 2-1 сета (4-6; 6-4; 6-4). Федерер победи Малис, макар че не беше много убедителен през целия мач... На моменти имах чувството, че и той не знае какво иска да направи, но пък изригна във важни моменти и в крайна сметка взе мача с 6-3; 6-3; 6-1.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:От днешните мачове,последни за 3-я кръг най-инстересни ми се виждат Долгополов-Цонга и Джон Иснер-Чилич.
При мъжете се оформят доста интересни 1/8 финали.Бердих-Вердаско,Родик-Вавринка.Николас Алмагро също би могъл да създаде проблеми на моя човек Джокович.Само мачът на Фед с Томи Робредо изглежда ясен.
При жените от известните досега 1/8 финали се откроява сблъсъкът Скиавоне-Кузнецова.На Ли-Азаренка и Петкович-Шарапова също изглеждат интересни мачове.
Иначе,днес Вавринка показа страхотен тенис,дано да запази това си равнище и занапред,ще му е нужно срещу Родик.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта