Поне 100 хиляди, даже на границата е стълпотворение с автобуси от различни краища от Европа.
Всички искат да видят Вашият отбор.
Стига глупости бе пичове. Колкото и да сте- подкрепяйте си отбора и не го оставяйте. Дори и 10 хиляди да сте, викайте като за 50 хиляди, за да дадете подкрепата на любимия си отбор. Това е!
ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Мечтите са едно а съвсем друго е реалността!
Победи за Спортинг Лисабон и Порто !
Победи за Спортинг Лисабон и Порто !
Re: Колко са продадените билети до този момент за мача на ЦСКА
Мани боикоти и слаба игра и глупости.Когато български отбор играе в Европа трябва да го подкрепяме.Това разбирасе е тема на друг разговор, някои не са съгласни.Успех довечара и дано изненадате ХЪЛК и компания.
Равен няма да е зле.В тази група домакинските мачове са важни.Ако си взимате точки вкъщи ше е успех.То и за Левски се отнася същото де. 

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
ЦСКА: Мболи, Дечев, Виданов, Акуаро, Грило, Янчев, Тиеро, Маркиньос, Платини, Трифонов, Шеридън
Платини до преди месец беше на почивка незнайно , къде сега титуляр срещу Порто в толкова важен мач ... много навътре влязоха с парите за тоя бразилски куц кон и сега решиха да си ги върнат ли
Никаква острота нямаме по-дясното крило ама никаква , ще разчитаме Мартин Дечев ли да прави пробивите нз много сбъркана тактика и специално това момче ще бере доста ядове особенно ако играе Кристиан Родригес. 3-ма вътрешни халфове в лицето на Маркиньос , Тиеро и Янчев е по-голяма глупост не съм виждал от това или най-много Маркиньос да отиде на десния фланг , където единственото , което може да направи е да връща топката назад и да бави атаките , защото няма как да вкара острота от дясно !
Напред сме с 2-ма типични нападатели Шеридън и Платини е за какво
ще морим Порто с центриранията на Трифонов ли ?
Тези 2-та ще се загубят из защитата на Порто и една топка няма да стигне до-тях и на контра атака Хълк ще влачи Виданов и Акуаро , като визитни картички .
Имам чуството , че тактиката е такава за да правят Порто максимално много удари към Мболи а той да ги отразява та да спечелят и от него някой лев или дай-боже Платини-то вземе че вкара и от него да измъкнат нещо ...
Загуби но продай , това май е тактиката ни за този мач , че тази тактика не е за печелене на мача очевидно !
Ако беше някой свестен треньор никога нямаше играем с подобен състав !
Пернишките боклуци и този анти-треньор нямат място в ЦСКА !!!
Успех армейци на пук на пернишките тикви и по-скоро освобождаване от тези 3-та и Костадинов !
Платини до преди месец беше на почивка незнайно , къде сега титуляр срещу Порто в толкова важен мач ... много навътре влязоха с парите за тоя бразилски куц кон и сега решиха да си ги върнат ли

Никаква острота нямаме по-дясното крило ама никаква , ще разчитаме Мартин Дечев ли да прави пробивите нз много сбъркана тактика и специално това момче ще бере доста ядове особенно ако играе Кристиан Родригес. 3-ма вътрешни халфове в лицето на Маркиньос , Тиеро и Янчев е по-голяма глупост не съм виждал от това или най-много Маркиньос да отиде на десния фланг , където единственото , което може да направи е да връща топката назад и да бави атаките , защото няма как да вкара острота от дясно !
Напред сме с 2-ма типични нападатели Шеридън и Платини е за какво

Тези 2-та ще се загубят из защитата на Порто и една топка няма да стигне до-тях и на контра атака Хълк ще влачи Виданов и Акуаро , като визитни картички .
Имам чуството , че тактиката е такава за да правят Порто максимално много удари към Мболи а той да ги отразява та да спечелят и от него някой лев или дай-боже Платини-то вземе че вкара и от него да измъкнат нещо ...
Загуби но продай , това май е тактиката ни за този мач , че тази тактика не е за печелене на мача очевидно !
Успех армейци на пук на пернишките тикви и по-скоро освобождаване от тези 3-та и Костадинов !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Аз се надявам минимум на два хикса днес. Дано и повече постигнат нашите. Успех!
Можете да гледате мачовете онлайн тук -> http://www.onlinebgfootball.com/watch-live
Можете да гледате мачовете онлайн тук -> http://www.onlinebgfootball.com/watch-live
- Ботев Враца
- Контакти:
Хора Левскар съм , но съм и за ЦСКА тая вечер сега отивам и залагам 1 на ЦСКА и 2 на Левски

Господ е с мене като мощен и страшен защитник
- messi7
- Контакти:
Angoff написа:ЦСКА: Мболи, Дечев, Виданов, Акуаро, Грило, Янчев, Тиеро, Маркиньос, Платини, Трифонов, Шеридън
Платини до преди месец беше на почивка незнайно , къде сега титуляр срещу Порто в толкова важен мач ... много навътре влязоха с парите за тоя бразилски куц кон и сега решиха да си ги върнат ли![]()
![]()
![]()
Напред сме с 2-ма типични нападатели Шеридън и Платини е за каквоще морим Порто с центриранията на Трифонов ли ?
+1
Този ваш "треньор" все повече ме озадачава. Наистина всеки мач бърка състава.Може ли Нелсън пак да е резерва, според мен ви е най-класното ново попълнение, заедно с М'боли. Все пак успех ви желая.

- evgenimilenov
- Контакти:
Re: 20 000 ще викат за ЦСКА
mertezaker написа:20 000 е добре с оглед на слабото представяне, проблемите, бойкотите и т.н. При равенство срещу Бешикташ, и добри игри срещу Славия и Монтана, можеше и 40 000 да бъдат, но...
Ха-ха !
- Даниел Младенов
- Контакти:
Re: Колко са продадените билети до този момент за мача на ЦСКА
19:00 часа офицялно обявиха по новините 12000
Мисля че това е добра бройка
Мисля че това е добра бройка
- JackPackage
- Контакти:
Македонския Георги Иванов (Гьоре-то демек) нещо пак пуска някаква тактика загадка, Маркиньос как не се връща да помага на защитата.... успех на Дечев или Виданов там, който играе бек зад бразилеца....
Все пак дано се представите добре и успех
Все пак дано се представите добре и успех

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]