Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Акуаро в ЦСКА за три години и 40 000 евро

Италианският централен защитник на швейцарския Аарау Джузепе Акуаро ще пристигне днес в България, за да подпише договор с ЦСКА, научи Sportal.bg. Футболистът вече се е договорил с ръководството за личните си условия като контрактът му ще бъде за три години. Шефовете на "червените" пък са успели драстично да намалят цената на бранителя. Димитър Борисов и Иво Иванов ще се бръкнат с 40 000 евро за правата на играча.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Трансфери!!!
Ами знам ли...копирал съм го от сайта на Аарау... Но в този цитат става въпрос за 1 мач, останалото е в първият отбор. Като се замисля може да означава, че е играл 1 мач за дублиращия състав, който може би да се води , че е младежи до 21, но да имат право да играят и определен брой играчи над тази възраст. Навремето имаше такова правило дори при националните младежки отбори.cska_90 написа:Tова какво трябва да значи-2009/10 Team Aargau U-21 Schweiz (2. Liga Inter) 1 0
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
foryoubitch
- Контакти:
Ръководството на ЦСКА взе на проби млад сърбин
Сръбският футболист Никола Радулович се присъедини днес към ЦСКА. 17-годишният талант от западната ни съседка се появи в комплекс „Царско село”, където „червените” се преместиха да тренират.
Радулович не е ново лице в отбора на ЦСКА. Сърбинът се появи на проби в последната седмица от миналия сезон преди двубоя с Черноморец.
В момента Никола Радулович отново е на проби без никакви ангажименти от страна на ЦСКА.
„Казаха ми, че това е един много интересен футболист и за това реших да го видя. Без ангажименти от наша страна, ще видим какво ще покаже”, коментира за Гонг старши треньорът на „червените” Павел Дочев.
Радулович е нападател и ще остане в ЦСКА до заминаването на отбора за Боровец. Ако до тогава хване окото на Павел Дочев той може да продължи с пробния си престой при „червените”.
На днешното занимание Радулович облече тренировъчен екип с номер 32, с който до преди няколко месеца в ЦСКА игра Викторс Морозс.
Сега ще стане като Кезман,след 5 години тоя ще е в Чеслеа

Радулович не е ново лице в отбора на ЦСКА. Сърбинът се появи на проби в последната седмица от миналия сезон преди двубоя с Черноморец.
В момента Никола Радулович отново е на проби без никакви ангажименти от страна на ЦСКА.
„Казаха ми, че това е един много интересен футболист и за това реших да го видя. Без ангажименти от наша страна, ще видим какво ще покаже”, коментира за Гонг старши треньорът на „червените” Павел Дочев.
Радулович е нападател и ще остане в ЦСКА до заминаването на отбора за Боровец. Ако до тогава хване окото на Павел Дочев той може да продължи с пробния си престой при „червените”.
На днешното занимание Радулович облече тренировъчен екип с номер 32, с който до преди няколко месеца в ЦСКА игра Викторс Морозс.
Сега ще стане като Кезман,след 5 години тоя ще е в Чеслеа
Re: Ръководството на ЦСКА взе на проби млад сърбин
Ма дано тоя път трансфера да е цска - челси 
vaskonti написа:Ами знам ли...копирал съм го от сайта на Аарау... Но в този цитат става въпрос за 1 мач, останалото е в първият отбор. Като се замисля може да означава, че е играл 1 мач за дублиращия състав, който може би да се води , че е младежи до 21, но да имат право да играят и определен брой играчи над тази възраст. Навремето имаше такова правило дори при националните младежки отбори.cska_90 написа:Tова какво трябва да значи-2009/10 Team Aargau U-21 Schweiz (2. Liga Inter) 1 0
И аз нещо такова си помислих,ама знам ли!!

Другият набелязан от ЦСКА негов сънародник - доскорошният ляв бек на Кротоне Фабрицио Грило, също е дал положителен отговор на армейците. И за двамата представители на Ботуша шефовете на червените финализират преговорите с техните клубове.
„До края на седмицата може да подпишем договорите с тях. Имаме всички подробности за кариерите им и сме отлично запознати с качествата им. Акуаро и Грило притежават класа, за да помогнат на ЦСКА", обясниха от Борисовата градина.
„До края на седмицата може да подпишем договорите с тях. Имаме всички подробности за кариерите им и сме отлично запознати с качествата им. Акуаро и Грило притежават класа, за да помогнат на ЦСКА", обясниха от Борисовата градина.
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=140925
Честит ни нов защитник, очаква се да мине днеска медицински прегледи или най-късно утре и да подпише с ЦСКА
Честит ни нов защитник, очаква се да мине днеска медицински прегледи или най-късно утре и да подпише с ЦСКА
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Хубаво- взимаме го. Но пак питам защо не се даде шанс на Узунов. Знае се , лично Димитър Пенев се е произнесъл ласкаво за него. Пак ли на Виданов ще разчитаме за централен защитник. Апостол Попов също ми се струва, че не е за титуляр. Днес договор с Университатя, някакви си глупаци в Румъния, които едва не изпаднаха, ПОДПИСВА вАЛЬО иЛИЕВ, вместо с роДния си клуб, който се боРи и за титлата всяка година- ЦСКА. ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ ДОПУСКА ТОВА????????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]