Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
най -после митето взе това решение ,което аз твърдя ,че трябваше да вземе преди 2 години..... при некадърен треньор и мързеливата му игра резултатите щяха да стават все по-плачевни ! нека успее в някой друг отбор и..... може би пак в национала....а за МЮ-най-голям отбор ??????? горкото момче ,объркало се е от напрежението ,говори щуротии....
- sir George
- Контакти:
Нека сега да лъснат задниците на некадърниците в национала!Да съберат връзкарчетата и да направят боеспособен отбор!Сега ще се концентрираме в/у "играта" на Милановци,Сърмовци,Велизаровци,Ивановци,Михайловци....!НЕ СТАВА САМО С ЖЕЛАНИЕ!АЗ АКО ВЛЕЗНА В ИГРА ЩЕ ИМАМ ЖЕЛАНИЕ,АМА КВО ОТ ТОВА,АКО БЪДА ДУПКА!!!!!!!!
niki87 написа:kartago написа:Ето това казва и в момента Бербатов! Така че, бягай за гореща супа!
Не,той нищо не казва,скача от тема в тема и не изясни причината за отказването си,единственото което разбрах е,че Манчестър е най-големия отбор(по-голяма глупост отдавна не бях чувал).
Човека си казва мнението! Като не ти харесва.............супата! Не мога да разбера какво толкова не разбирате или не искате да разберете! На мен всичко ми става ясно..........Сигурно проблема не е в Бербатов, че не може да го разберете....Скачал от тема в тема! Той не чете манифест, а отговаря на въпроси, каквото те питат на това отговаряш! Леко, че ще се задавиш вече от злобичка!
blue SASHO77 написа:Супер!!!
За това се отказва - не заради медии. Ни правилтество, ни медии, ни световна конспирация ни е виновна - като сме най-простия народ в Европа...
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Честито на плювачите,дано сега да сте доволни.Благодарим ти Мите затва което направи.Успех в Юнайтед.
kartago написа:niki87 написа:kartago написа:Ето това казва и в момента Бербатов! Така че, бягай за гореща супа!
Не,той нищо не казва,скача от тема в тема и не изясни причината за отказването си,единственото което разбрах е,че Манчестър е най-големия отбор(по-голяма глупост отдавна не бях чувал).
Човека си казва мнението! Като не ти харесва.............супата! Не мога да разбера какво толкова не разбирате или не искате да разберете! На мен всичко ми става ясно..........Сигурно проблема не е в Бербатов, че не може да го разберете....Скачал от тема в тема! Той не чете манифест, а отговаря на въпроси, каквото те питат на това отговаряш! Леко, че ще се задавиш вече от злобичка!
Каква злоба бе човек,какви 5 лева,аз уважавам Бербатов,не го харесвам,но го уважавам.Пък и и винаги ме е радвал като футболист-вкарвал е за националния отбор,спъваше се пред вратата на Левски,колкото пъти е играл срещу Байерн-толкова пъти е губил-за какво да злобея

Честито БЪЛГАРИЯ! Ще се класираме за европоейското. Отивам да пия една бира!
надявам се стилиян и мартин да последват примера на бербатов и национала да бъде вече само от перспективни играчи на берое, черно море, литекс и т.н. ...плюс Мицански
тогава всички ще сте много щастливи и бг-футбола ще дръпне рязко нагоре
п.с. даже ще е хубаво повече никакви чужденци да не се викат в национала, понеже звездите от А група не могат да разгърнат големия си потенциал, носейки на гръб резервни състезатели от Висшата лига, пък било тя и на Англия

тогава всички ще сте много щастливи и бг-футбола ще дръпне рязко нагоре

п.с. даже ще е хубаво повече никакви чужденци да не се викат в национала, понеже звездите от А група не могат да разгърнат големия си потенциал, носейки на гръб резервни състезатели от Висшата лига, пък било тя и на Англия
Последна промяна от Vailo на 13 май 2010 14:05, променено общо 1 път.
Незнам,раздвоен съм и шокиран от това решение,но ако кажа,че не го очаквах рано или късно ще излъжа,но знам едно със сигурност в очите на Бербатов се чете голяма болка от неразбиране в България и то си е така,само се тъпчем тука,дано Берба има късмет в Манчестър и най-вече в семейството,защото предполагам,че то е играло ключова роля за това решение,просто човека си е решил да си остане в чужбина и да обърне повече внимание на семейството.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Каза,че в Германия би играл само за Леверкузен
Ебаси кефа,бях се притеснил покрай писанията,че Байерн го иска