Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Обрат - Андоне щял да остава в ЦСКА

Мнениеот xWarden » 30 мар 2010 11:37

Тогава защо искат да изкарат лиценз на Зафиров ? И чета тука разни оферти от Рапид към Андоне като му оставят няколко дни за размисъл. И първо от ЦСКА съобщават, че Андоне го няма, а после самият той разправя, че е в София и няма да напуска. Едно е сигурно - боклукчийте пак я втасаха :roll:

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 30 мар 2010 11:40

от Old_death на 30 Мар 2010 09:05

от redpride на 30 Мар 2010 11:01

Последно маха ли се или не? Не ни трябва такъв треньор-иди ми дойди ми. Или ще работи или довиждане.

А не е ли възможно това да е измислен проблем,както се раздуват разни небивалици преди всеки мач на ЦСКА?Защо да се говори за немощта на сините под "вещото" ръководство на бастуна Гонзо,като е по добре да се плюе по ЦСКА!

На вас все някой ви измисля проблемите или е виновен за тях.Няма дим без огън,щом всички говореха,а шефовете мълчат,значи се е случило нещо такова,а защо не се стигна до развръзка,само те си знаят.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 30 мар 2010 11:42

Предполагам,че ако не се яви на работа още един ден, както направи вчера ще го уволнят дисциплинарно. Ако уволнят дисциплинарно няма да получи нито една стотинка от заплатите, които му дължат, а до сега са му платили само януарските 50 000 лева. Румънчето не е глупаво, ако каже в някоя медия,че енапуснал ЦСКА, пернишките наркомани веднага ще заведат дело, те се молят на подобна провокация.
В ЦСКА не са получавали заплати от два месеца и се чудя какво чакат играчите и персонала, та не осъдят собствениците на клуба. По този начин ще влязат синдиците и ще стане както с Помпи. Но това е единственият начин някой да види въобще някакви пари, около 30% от заплатите и обещаните премии.
Лицензът за догодина,ако им бъде подарен от боби нарко-коцкара ще е истинско чудо. Дължат пари още на Димитър Пенев, на сумати играчи и мениджери (едни от които Черноморец)... с държавни инстиуции и дружества имат разсрочки за разплащане, но и тях не покриват редовно. С една дума ... Закривай!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 30 мар 2010 11:44

Обрата е май само в главите на жълтата ни журналистика, която за да си продава изданията (за да им се клика по сайтовете) си измисля скандалчета, трагедийки, напускания и пр.

Един съвет от мен-спрете да се вълнувате от слухове, а коментирайте само факти! Ако напусне треньора-тогава псувайте и кълнете...но да изпишете 100 тона постове за статии започващо с "според слухове", "от сигурен източник", "пожелал анонимност източник"-това може да радва само собствениците на новинарските сайтове, които взимат пари от всяко кликване на жълтите им интернет странички!

Само ЦСКА!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 мар 2010 11:47

Предишната статия под интервюто на Андоне е:

*Presa bulgară: "Andone pleacă"

Ха сега ,де! Според румънците в българската преса от 28 пишело , че Андоне напуска ( заглавието е от 29 ) БГ преса начело с Гонгорадио цитира румънската преса на 29 следобед, като дори свързаха факта че собственика на ЦСКА е в Румъния.

Ето и следващата новина изсмукана от пръстите на редакторите в БГ преса
[offtopic]Връзваме фактите:
- г-н Тодор "Тара" Батков е в Испания. Може би заради съдебното дирене към г-н Чорни, но...
- треньора на "Левски" г-т Гонзо вече е подал 1-2 пъти оставки
- José Luis Aragonés Suárez отказа на "Севиля"[/offtopic]

От отлично осведомени източници, нашият аген Вальо Воденичаров научи за преговорите между собственика на "Левски" и треньора Арагонес. За това El Abuelo Арагонес е отказал примамливата оферта от "Севиля" и почти е готов да подпише с "Левски".
Като единствени условия той е поискал привличането на Fernando Torres , Rubén Baraja и Volkan Babacan
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 мар 2010 11:56

На вас все някой ви измисля проблемите или е виновен за тях.Няма дим без огън,щом всички говореха,а шефовете мълчат,значи се е случило нещо такова,а защо не се стигна до развръзка,само те си знаят.

Посочи ми един пример за спокойствие без такива медийни изцепки преди важен мач на ЦСКА в последните 2 години,и ще си променя мнението.До тогава не пиши глупости тук!Не ме карай да ровя за да потвърдя мнението си с факти ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Андоне окончателно е аут

Мнениеот ros » 30 мар 2010 12:25

Андоне окончателно е аут. Ето инфо от сайта на ЦСКА

Пресконференция на ръководството на ПФК ЦСКА

Днес в 14:00 часа на футболна база Панчарево президентът на ПФК ЦСКА ЕАД Димитър Борисов и Изпълнителният директор на клуба Венцислав Живков ще дадат специална пресконференция.

На нея ще бъдат обявени причините за раздялата с досегашния наставник на червените Йоан Андоне, както и новия треньорски екип на ЦСКА.

Предвидената за 14:30 часа тренировка на представителния мъжки отбор ще бъде закрита.
Последна промяна от ros на 30 мар 2010 12:42, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

styopa
Контакти:

Re: Андоне окончателно е аут

Мнениеот styopa » 30 мар 2010 12:32

:shock: :shock: :shock:
Българския футбол стана по-заплетено от латиноамерикански сериял ;)

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 30 мар 2010 12:32

глупости!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 мар 2010 12:33

la revedere domnule Andone... Няма да ни липсваш...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Архив”