Сектор Г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Сектор Г (видео,снимки,песни и др.)

Мнениеот ЕМИЛ » 18 дек 2009 08:55

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 дек 2009 21:18

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Къде е Дучето и на чия страна всъщност е?

Мнениеот neznaiko » 15 яну 2010 19:06

Предупреждавам, че съм фен на Левски, не злорадствам и може да се окаже, че не разбирам и от футбол, но нека да помислим какво става. Истината е, че който поръчва музиката, определя какво ще се слуша в кръчмата, чалга, рок или пък диско ще търпят драгите зрители. Какво стана към края на годината? Любо изгони няколко купонджии от основния отбор, но ръководството ги върна обратно на масата. Тези същите синковци му се смееха в лицето, говореха зад гърба му и всяваха интриги в съблекалнята, и какво излезе, че са имали подкрепата на биг босовете. Те от своя страна, не можеха да го бутнат Любо в епогея на славата му (от елиминирането на Динамо Москва), решиха да изчакат два месеца, като използват оставката на треньора срещу самия него. Да, ега ти и шефовете, същите интриганти като купонджиите. Въпросът ми е, искате ли да имате такова шефове, които ще ви накарат да предоговаряте заплатите си през няколко месеца, след всяка загуба, финансова или на терена, а и ще се оправдават с целите срещу самите вас? Така, да продължим да мислим, излъгал ли е Любо, че ще спечели титлата на всяка цена? Мисля че не, такава глупост може да обещае или много гладен или треньор еднодневка. А мисля, че Любо би го обещал само ако имаше подкрепата от страна на босовете, стига те разбира се да не се държаха като ветропоказатели. Всеки си има цена, тъмно минало, но и чест. Евала на Любо, каквото и да му е миналото, той се държа мъжки от първия си ден в ЦСКА и резултатите дойдоха. Апропо, казвам го като левскар, но и Любо приятно изненада всички левскари отстранявайки Динамо, дори спечели и нашите симпатии, с прекрасна победа на българския отбор. Та имам няколко въпроса:
Първо: Абе къде е Дучето? И на чия страна е, защото и той трябва да има позиция.
Второ: Къде е агитката на ЦСКА, и само със сълзи и потупване по рамото ли ще изпратите Любо?

Всички ние си заслужаваме съдбата, пиша го това най вече и за бъдещия треньор на ЦСКА, да има не едно или две наум и да не обещава много- много в казан без пари, пълен с интриги и купонджии. Но какво да правиш, а тези дето поръчват музиката да знаят, че хубавото в цялата работа е, че има и кабелна телевизия, макар и по нея да показват уговорени мачове, голове с ръце и реферски недорозумения. Изводите ги оставям за вас, не че ние на Герена сме цъфнали и почваме да връзваме, същите сме си.
Приятна вечер на всички честни футболисти, а купонджиите които бързат да залагат и срещу своите си отбори да знаят, че има Господ и че той макар и със закъснение ще ги постави на мястото им в казана.
Да, животът е един казан, въпросът е да не си в него :))

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Къде е Дучето и на чия страна всъщност е?

Мнениеот shumnaliq » 15 яну 2010 19:29

Слушах как босовете казват че искат титла и че Любо не я гарантира.След 1 ден слушах как Дучето казва че иска титла. Според мен дебелия е на страната на шефовете
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 28 яну 2010 04:44

здравейте
може ли някои да посне цялото интервю с Румен Трифонов от Ринг - предаването специално тъй като съм в америка и когато бе предаването аз бпх на лекции
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2010 09:27

shumnaliq написа:Слушах как босовете казват че искат титла и че Любо не я гарантира.След 1 ден слушах как Дучето казва че иска титла. Според мен дебелия е на страната на шефовете

:) Като му плащат как няма да е на страната на шефовете...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 яну 2010 15:30

shumnaliq написа:Слушах как босовете казват че искат титла и че Любо не я гарантира.След 1 ден слушах как Дучето казва че иска титла. Според мен дебелия е на страната на шефовете

Никой не печели от напрежение по линията фенове-шефове. Никой не печели изобщо от всяването на напрежение където и да е, освен кой? вечния враг, или някой други гадини... Така ,че стига с тези конспирации, а просто подкрепяй отбора! Собственици и треньори идват и заминават, а кой остава? НИЕ! А кои сме НИЕ? НИЕ СМЕ ЦСКА!!!
YA GUNNERS YA

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 28 яну 2010 23:06

Великата публика на ЦСКА!!!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
demoto
Контакти:

Мнениеот demoto » 30 яну 2010 22:51

Кой сега е номер 1
От скоро фен на футбола

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 яну 2010 11:34

....................................ЦСКА Е НОМЕР 1 :P :P :P

И ето го и потвържддението.Ретроспекция на целия полусезон!!! ;) - Агитката от есента!!!

Изображение

Върни се в “Архив”