Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: 40 000 армейци чакат Фулъм на "Васил Левски"

Мнениеот UltraBlue » 10 сеп 2009 23:28

ЦСКА са номер 1 написа:Аха значи ние сънуваме,а вие творите Приказки?

Ами така излиза приятелю .....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 сеп 2009 23:33

soilwork написа:Според мен става дума за друго. Мотивацията на ЦСКА срещу Левски и в Европа е различна. На Левски - също. ЦСКА мисли в европейски измерения и за тях е по-важен успехът в Европа. И логично там издънките са малко. Говоря за загуби от джуджета във футбола.

При Левски е обратното. За тях важи махленския принцип, че щом си бил отбор, побеждавал Байерн, Ливърпул и т.н., значи си по-добър от него. Затова скачат на живот и смърт. Това е продуктувано от комплекси. С тях се обяснява положителния баланс срещу ЦСКА-доволен ли си работнико?

:mrgreen: И затова ли вие имате едно - армейци умрете, но Левски победете? Ей така от безразличие :mrgreen: :mrgreen:

А да си забелязал, че обикновенно напоследък нашите не се и напъват много, ами ей така измеждудругото ви пъхат един или два гола и спират, щото не сте дразнител....

ПП Само не разбрах, кой точно успех в Европа е важен за цска, при положение, че нема участие от години? :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 сеп 2009 23:39

Абе ние да се събереме 32-33 000 ше е супер!Баш 40 000 не ми се вярва!А това че левскарите са повече от цесекарите в София си е пределно ясно и няма кво да си хабиме тука приказките!Мене честно казано това не ме притеснява ни най малко! ;) Кво...ако ше се биеме вече да,но голяма работа че са повече от нас! 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЦСКА са номер 1
Контакти:

Мнениеот ЦСКА са номер 1 » 10 сеп 2009 23:40

UltraBlue написа:
ЦСКА са номер 1 написа:Аха значи ние сънуваме,а вие творите Приказки?

Ами така излиза приятелю .....

:( и какво прайм сега

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 сеп 2009 23:42

ЦСКА са номер 1 написа:
:( и какво прайм сега

Ами вземай пример от soilwork .... замълчаваш и толкова .... Както се казва, когато фактите говорят и боговете мълчат 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 10 сеп 2009 23:43

Абе чета заглавието на темата и се чудя... какво би трябвало да се коментира и какво се коментира.... Уважаеми левскари, ако не сте забелязали темата е предназначена за привържениците на ЦСКА и се коментира как и дали ще се напълни стадиона. няма ли какво да си коментирате, така ли само може да коментирате..... не знам, но явно няма . Ако не сте прочели внимателно продават се билети за всичките сектори, без някои блокове за "Б" сектор. Дали ще бъдат 20,30,40 хиляди е без значение. Аз си спомням след мача с Блекбърн, как разправяха играчите и треньорите, че такава публика и подкрепа, дори и в Англия можело трудно да се види. А единия от сменените играчи на англичаните разправяше как в съблекалнята кънтяли стените от публиката на ЦСКА. Така, че колко са е без значение, важното е как се подкрепя отбора. Не че и вие имате слаба публика, но поне аз не съм чел някъде от някой силен западен футболен отбор да са казали нещо подобно за вас, за разлика от това казано за ЦСКА. Ако съм в грешка, извинявайте. Защото и публиката на Баку мисля, че бе повече от вас, ама не може да се сравни подкрепата в единия и другия мач, нали? Та в заключение без значение колко сме на стадиона, когато се запеят песните за отбора, на всички там, а и на тези фенове на ЦСКА пред ТВ ще им настърхнат косите от кеф, гордост, а дано футболистите им донесът и радост.

Потребителски аватар
ЦСКА са номер 1
Контакти:

Мнениеот ЦСКА са номер 1 » 10 сеп 2009 23:50

Еми да пред Оксер и Марсилия всички замлъкват...Респект

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 сеп 2009 23:58

ЦСКА са номер 1 написа:Еми да пред Оксер и Марсилия всички замлъкват...Респект

Така е, все пак едните са печелили КЕШ, при това не толкова далеч в миналото .... няма как да е друго яче, а и най-малкто са от страна, световен и Европейски шампион... 8-)

Потребителски аватар
ЦСКА са номер 1
Контакти:

Мнениеот ЦСКА са номер 1 » 11 сеп 2009 00:04

Добре.Пак говорим за преди 3 сезона.Ние тогава бихме Ливърпул когато спечели ШЛ,и дори от тях да отпаднахме от там,Отстранихме Леверкузен.Ако трябва да си говорим за евроуспехи,тогава нека говорим през декември!
Нека видим какво ще направят двата отбора в Лига Европа

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 11 сеп 2009 00:11

Я поровете още малко в историята да ни преборите :) , или използвахте сичките си козове. Драги фенове на ПФК ЦСКА София, гледайте си отбора и оставете на вечните ни съперници да плюят колкото искат, накрая ще се удавят в тях... И не забравяйте само ЦСКА ;) А по темата искам да кажа че не е невъзможно да отидат 40 000, мача не е в 15:00 а в прайм тайм.

П.С. Не искам да будя провокации в синята общественост, обсъдете го във вашия форум, ОК ?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Върни се в “Архив”