2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rhaegar » 18 апр 2022 17:54

Ай ше ви таковам номерата :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 18 апр 2022 18:01

rhaegar написа:Ай ше ви таковам номерата :D

Добре де, аз от уважение към кърлинговските ти страсти ще си сложа Бризгалова, става ли?

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 18 апр 2022 19:13

Buck32 написа:И двамата вземат по 30 милиона пробвай пак и нямат импакта на Гоберт в боята...

Jarren Jackson
Team 2021-22 2022-23 2023-24 2024-25 2025-26
Memphis Grizzlies $9,180,560 $23,437,500 $25,312,500 $27,187,500 $29,062,500

На Джарен това му е rookie extension-a докато на Гоберт 200-те милиона са му от третия договор (което позволява повече кинти за ветерани) вторият му договор който приключи миналата година с 25М за последната е почти същият като на Джарен.
Дайте да не се хващаме за дребни детайли :)

Buck32 написа:
rmfan5 написа: жалко че не мога да си сменя аватара с една снимка на Бензи ама пък тогава хептен щеше да ти стане лошо :D

Ако е за това, защо не си я сложиш в подписа, аз досега все се чудех дали поне във футбола имаме общи симпатии :)

Там ми беше КР7 ама се почупи нещо а не съм се занимавал да го оправям.
Яко че си фен на Реал, не знаех.
Реал и Лейкърс :D "Кралско Комбо"
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 18 апр 2022 22:19

rmfan5 написа:На Джарен това му е rookie extension-a докато на Гоберт 200-те милиона са му от третия договор (което позволява повече кинти за ветерани) вторият му договор който приключи миналата година с 25М за последната е почти същият като на Джарен.
Дайте да не се хващаме за дребни детайли :)

Дай боже тези около 4 милиона годишно да ни станат дребни детайли :)

rmfan5 написа:Яко че си фен на Реал, не знаех.
Реал и Лейкърс :D "Кралско Комбо"

На Реал станах фен по наследство през осемдесетте като играеха Бутрагеньо, Мичел, Уго Санчес и Валдано, а след като Бате Ице отиде в Барса случаят стана необратим.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 18 апр 2022 22:29

Aз те съветвам да се придържаш към Реал Мадрид и да оставиш баскетбола, че не е за тебе. Точно това са БАСКЕТБОЛНИТЕ умения, не да ми прави заслони. То заслони всеки център прави. Алей ъпите ги прави щото има 3 метра ръце - това не са умения, а физическа даденост, а на забивката няма какво да и сбъркаш. Видяхме го как ролва с 0-1 от игра за цял мач. Ако не се излъже някой да му хвърли алей ъп и ще си остане с 0 точки. В атака името му не можеш да го чуеш. Той не ги прави тези 16 точки щото има умения, а защото някой се излъгва да му я хвърли и е дълъг. Не чакай от него да му дадеш топката на по-далеко от 1 метър от коша и да очакваш да направи нещо с нея. Тези 2 имена на Джаксън и Бам ги казах на фрийстайл, просто ти дадох примери за много по-добри центрове в атака, които са и топ защитници. Могат сами да си създадат ситуации за кош и имат някакви БАСКЕТБОЛНИ умения, а това, че са по-евтини вече е бонус. Един Капела дето е същият некадърник прави същото като Гобер, само че за доста по-малко пари, един Мичъл Робинсън също, Ноел също. Относно паса и дрибъла - Ембийд е 2.18 см и има скандален дрибъл, не е некоординирано и некадърно дърво като Гобер. Йокич е 2.13 и има нереален пас. Да, абсолютно сериозно, като не можеш да правиш нищо съществено в атака, поне се научи да подаваш. И за каква боя ми говориш все е. В нба играят лична защита. Другият център дето може да стреля като отиде на тройката и Гобер ще не ще и той ще отиде, няма да ми стои в БОЯТА. Всеки добър център го изнасилва. То не бяха КАТ, то не беше Ембийд, то не беше Йокич, че даже и Симънс вкара 42 точки през неговата БОЯ. Като е най-добрият защитник защо не пази най-добрия играч на другия отбор. Като излезе от БОЯТА и отиде малко на периметъра и му чупят глезените на най-добрият защитник в нба. Не ми казвай как е в боята, кажи как е на периметъра, не всъщност аз ще ти кажа. УНИЖЕН. Ей така е като отиде на периметъра. И там е работата, че добрите центрове го унижават и в БОЯТА, както не е важно да можеш да играеш с гръб, а за да можеш да играеш с гръб освен физика ти трябва и БАСКЕТБОЛНОТО умение фуутуърк, нещо което това некоординирано дърво няма

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 19 апр 2022 00:25

logo5 написа:Aз те съветвам да се придържаш към Реал Мадрид и да оставиш баскетбола, че не е за тебе. Точно това са БАСКЕТБОЛНИТЕ умения, не да ми прави заслони. То заслони всеки център прави. Алей ъпите ги прави щото има 3 метра ръце - това не са умения, а физическа даденост, а на забивката няма какво да и сбъркаш. Видяхме го как ролва с 0-1 от игра за цял мач. Ако не се излъже някой да му хвърли алей ъп и ще си остане с 0 точки. В атака името му не можеш да го чуеш. Той не ги прави тези 16 точки щото има умения, а защото някой се излъгва да му я хвърли и е дълъг. Не чакай от него да му дадеш топката на по-далеко от 1 метър от коша и да очакваш да направи нещо с нея. Тези 2 имена на Джаксън и Бам ги казах на фрийстайл, просто ти дадох примери за много по-добри центрове в атака, които са и топ защитници. Могат сами да си създадат ситуации за кош и имат някакви БАСКЕТБОЛНИ умения, а това, че са по-евтини вече е бонус. Един Капела дето е същият некадърник прави същото като Гобер, само че за доста по-малко пари, един Мичъл Робинсън също, Ноел също. Относно паса и дрибъла - Ембийд е 2.18 см и има скандален дрибъл, не е некоординирано и некадърно дърво като Гобер. Йокич е 2.13 и има нереален пас. Да, абсолютно сериозно, като не можеш да правиш нищо съществено в атака, поне се научи да подаваш. И за каква боя ми говориш все е. В нба играят лична защита. Другият център дето може да стреля като отиде на тройката и Гобер ще не ще и той ще отиде, няма да ми стои в БОЯТА. Всеки добър център го изнасилва. То не бяха КАТ, то не беше Ембийд, то не беше Йокич, че даже и Симънс вкара 42 точки през неговата БОЯ. Като е най-добрият защитник защо не пази най-добрия играч на другия отбор. Като излезе от БОЯТА и отиде малко на периметъра и му чупят глезените на най-добрият защитник в нба. Не ми казвай как е в боята, кажи как е на периметъра, не всъщност аз ще ти кажа. УНИЖЕН. Ей така е като отиде на периметъра

Пхаха много забавно как като не ти приема някой мнението почваш да пишеш да оставят баскетбола, някакъв анонмник от бг форум да ми дава съвети мерси.

И като се правиш на акълен толкова ли не можеш да проумееш че в НБА атлетичнитe способности, височината и дължината на ръцете имат адски голямо значение това е много прост факт който не би трябвало да бъде никак труден за разрбиране. :)

Каква лична защита бе пич пусни си един мач на Джаз и виж колко атаки към коша спира Гоберт, и стига с тоя периметър може да влияеш супер много на играта в защита и без да си център който е добър на периметъра.
Освен Йокич, Ембийд и КАТ няма друг център дето си струва да го пазиш на периметъра.

"Като е най-добрият защитник защо не пази най-добрия играч на другия отбор" really, може би защото център да пази пойнт гард няма голям смисъл ако това не му е силна страна ?

Йокич и Ембийд са 99% all time center-и и вкарват на всички пак не трябва да си философ да го забележиш, все едно да кажеш че Дрeймънд не става в защита защото Дюрант и ЛеБрон могат да му набутат по 40 точки...

Бам много по-добрият център в атака 3 точки повече на мач, Джарен другият по-добър център по 16 точки...
Мичъл Робинсън и Ноел ясно няма смисъл да се коментира повече :D :D

Унижен бил човека прави 200 милона долара пък нека е унизен, а Бай Иван (или както се казваш) от гонг дето разбира повече от хората в NBA (чудно защо не си там щом си такъв гуру на баскетбола) дето са решили да му ги дадат си лае.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 19 апр 2022 00:47

Реал, извинявай, ама Гобер, в интерес на истината не е от най-можещите (така да го напиша) центрове в момента. Специално за офанзивни функции говоря... В защита е ясен. Такива високи играчи (тип ДеАндре Джордън) са доста силно зависими от плеймейкъра. Я го сравни например с братята Гасол ? Али ъпи, заслони ? Това не е показателно, че кой не го може това ? Специално заслоните се учат още в първите уроци по баскетбол.[/color][/b]
Между другото, сега си спомням, че на европейското през 2015-та Пау вкара 40+ (не помня колко точно) и го пазеше именно още зеления Гобер.

П.С.
И защо го наричете ГоберТ ? Той си е Гобер. Все едно да казваме автомобили РеноТ и ПежоТ. :)
Последна промяна от Drunken_Master на 19 апр 2022 10:17, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Великденски работи

Мнениеот pan_Joro » 19 апр 2022 04:32

Новото Великденско пожелание: Чукни жена, спаси яйце!
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 апр 2022 07:11

Войните и 76-сърс са с по две победи вече. Там навярно интригата свърши. Поне Далас си върнаха за загубата над Юта!
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 19 апр 2022 08:02

Маркъс Смарт печели DPOY. Адебайо пък се обидил, че въобще не е във финалната тройка за приза.

Върни се в “Архив”