NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Кавс

Мнениеот Drunken_Master » 19 ное 2021 12:31

drvasko98 написа:За мен влиянието на Моубли върху Кливланд е най-голямо и на този етап той е рукито. Без него са доста по-зле

Тоя Моубли и в защита се раздава. Грабва окото...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот pill » 19 ное 2021 14:11

Като имаме предвид, че миналия сезон спокойно можеше да е MVP, за мен няма съмнение, че този трябва да спечели наградата. Още повече ако задържи отбора на върха, което няма да има проблем да се случи когато Клей се завърне. Това ще направи ГСУ фаворит за титлата.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Уориърс

Мнениеот Drunken_Master » 19 ное 2021 15:06

Къв МВП като не можа да избута тима си дори в плейофите?! Трябва да бъде поне топ 2 на конференцията. То за статистика Леброн Джеймс щеше да бъде 10 пъти "МВП на сезона". Уестбрук също...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Пипън

Мнениеот Drunken_Master » 19 ное 2021 18:10

През последните седмици бившият играч на Чикаго Булс Скоти Пипън отправи множество обвинения, които хвърлят ужасна сянка върху легендата в този спорт и негов бивш съотборник Майкъл Джордан. Шесткратният шампион на НБА отново се опита да разруши мита за Ем Джей. В пасаж от книгата си „Unguarded“ Пипън атакува Джордан, определяйки го като егоист и заявявайки, че ЛеБрон Джеймс е най-великият за всички времена.
Пипън нападна Джордан в новата си книга
„Майк не искаше да подава, не искаше да се бори и не искаше да пази най-добрия играч от съперниковите отбори. Ще стигна дотам, че да кажа, че Джордан е съсипал баскетбола “, казва Пипън в нов откъс от мемоарите си. „През 80-те години в училищните дворове всеки играеше, подавайки топката, за да помогне на отбора. През 90-те всеки искаше да бъде като Майк. Е, Майк не искаше да подава, той не искаше да се бори и не искаше да пази най-добрия от другата страна. Искаше всичко да бъде направено за него. Искаше да играем за него. Ето защо мисля, че ЛеБрон Джеймс е най-добрият за всички времена. Той прави всичко и включва в това своите съотборници".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 19 ное 2021 20:09

Това, че някой един сезон спокойно е можел да бъде МВП, не го прави непременно легитимен МВП следващия сезон. От друга страна, гледайки ситуацията към момента - Майсторе, какво имаш против мястото им в класирането. Или трябва да са максимум втори.
Аз лично съм доволен от миналогодишния избор за МВП, а по PER и в момента е много напред пред втория, но си трябват победи.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 ное 2021 20:14

Пипън е ебати мрънкача. И на корта беше същия намръщен. Така още повече издига 6 те титли на Майкъл, щом всичко "правел сам". А и по принцип не е лошо щом някой е толкова добър в атака да "почива" в защита и обратното.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Къри

Мнениеот Drunken_Master » 19 ное 2021 20:17

Buck32 написа:Това, че някой един сезон спокойно е можел да бъде МВП, не го прави непременно легитимен МВП следващия сезон. От друга страна, гледайки ситуацията към момента - Майсторе, какво имаш против мястото им в класирането. Или трябва да са максимум втори.
Аз лично съм доволен от миналогодишния избор за МВП, а по PER и в момента е много напред пред втория, но си трябват победи.

За миналият сезон говорих. Къри не можа, да класира воините в плейофите. От там нататък всеки разговор за наградата би предизвикал смях.
Между другото, не чух обвинения към него. Докато Леброн Джеймс го направиха крив преди няколко години при дебюта си в Лейкърс.
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 19 ное 2021 21:11

drvasko98 написа:Пипън е ебати мрънкача. И на корта беше същия намръщен. Така още повече издига 6 те титли на Майкъл, щом всичко "правел сам". А и по принцип не е лошо щом някой е толкова добър в атака да "почива" в защита и обратното.

Като играч си беше супер, но точно това беше ролята за него. Бих казал, че и двамата имаха късмет да се съберат и постигнаха големи неща. От това, което говори сега, половината са глупости, а другата половина макар и верни, могат да се тълкуват по повече от един начин.
"Къри не можа, да класира воините в плейофите."
За разлика от Леброн при дебюта си, Къри не спря да се опитва и не доведе нещата дотам, да го оставят сам на скамейката. Леброн подходи по този начин - беше си решил още тогава, че му трябва Дейвис. Ако беше просто за класиране в плейофите тогава, вероятно можеше да стане. Но не и като откровено се опитваш да изтъргуваш почти целия отбор за един играч. Виж сега тези момчета, показват много добро ниво в другите отбори. Ясно, че за да го направят, трябва да им дадеш възможност, а с Леброн винаги ще са в поддържаща роля.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 19 ное 2021 21:32

Абе, вие сте много интересни момчета. "Искал да търгува цял отбор за Дейвис!?" Ами не иска да си губи времето, бе, челеби! Кво да играе с Лонзо и Инграм. Да стои като Стоктън и Малоун, ли? Цяла кариера без пръстен! Ама явно важното е, че не били "мрънкалници"! Йееее! Достойни момчета... без пръстен! Обединението печели титли, другото са глупости на куп идиоти! Само не ми казвай, че Лонзо, Инграм и останалите са голяма работа. Затова Пелс отказаха да дават Веждата и го закотвиха на пейката. Тоя Лонзо такава механика на стрелбата има, че ми се плаче. Ръката на една страна, тялото на друга. Беше редовен кадър на Шак в предаването му "Шактин а Фул". Аз дето я вкарвам само отдолу, понеже нон-стоп мятам тухли, сигурно бях по-добър вкарвач от него в онзи сезон.
Сега ще излезе амидофенчо и ще каже "Ама чичо Джордън не ходи никъде!" Ами то остана и да ходи, при наличието на най-великия сайдкик в историята на НБА и най-великият треньор в историята на НБА. Нека прибавим Грант, Кукоч, Родмън, Кър и т.н. Освен това не е и да не е мрънкал през цялото време, нали съм чел книгата за него. Ако Крауз не беше Крауз щеше да остане в Булс, ама на куково лято. Щеше да си набие камшика при първа възможност...
Освен това, аз друго се чудя. Феновете на всеки един тим, в който играe Джеймс, не желаят ли този състав, да бъде "буустнат"? Да бъде претендент за титлата? Или искат да бъде боксова круша в плейофите? Къв им е проблема тогава? Ти не си ли благодарен на Краля, че той доведе Веждата и станахте шампиони? Не?
Леброн Джеймс си свърши работата вече. Стана шампион четири пъти с три различни отбора като във всеки отбор беше двигателят! Нещо непостигано от никой друг преди това! А хейтърите нека да си реват... Те не са спирали от както е руки. Преди проблема беше, че го било страх от Западната конференция. Отиде и взе титла. Сега вече не знам, къде е проблема...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 19 ное 2021 22:08

Разликата между Къри и Джеймс е, че единия е лоялен и остана в отбора си преди и след славните дни, което най-вероятно ще донесе още славни моменти за него и Уориърс. Другата разлика е, че накара цялата лига да играе и да иска да е като него, включително и #6 Леброн Джеймс. Къри е гейм чейнджър, също като Майк, Уилт, Айверсън и т.н. За мен си е МВП от всякъде. Втора година без Клей, само с един Грийн и купчина младоци, играта му е зверски чиста, със страшна лекота играе и води отбора си към победи.

Представяте ли си Леброн Джеймс да се опитва в отбор с толкова млади играчи без да ги трейдне до мача на звездите… Аз не! А ти козел хубаво се смееш на Лонзо Бол, но той е ПОРЕДНИЯТ играч, който прогресира без Джеймс. Прогреса и при стрелбата му е виден.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Върни се в “Архив”