drvasko98 написа:За мен влиянието на Моубли върху Кливланд е най-голямо и на този етап той е рукито. Без него са доста по-зле
Тоя Моубли и в защита се раздава. Грабва окото...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
drvasko98 написа:За мен влиянието на Моубли върху Кливланд е най-голямо и на този етап той е рукито. Без него са доста по-зле
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
През последните седмици бившият играч на Чикаго Булс Скоти Пипън отправи множество обвинения, които хвърлят ужасна сянка върху легендата в този спорт и негов бивш съотборник Майкъл Джордан. Шесткратният шампион на НБА отново се опита да разруши мита за Ем Джей. В пасаж от книгата си „Unguarded“ Пипън атакува Джордан, определяйки го като егоист и заявявайки, че ЛеБрон Джеймс е най-великият за всички времена.
Пипън нападна Джордан в новата си книга
„Майк не искаше да подава, не искаше да се бори и не искаше да пази най-добрия играч от съперниковите отбори. Ще стигна дотам, че да кажа, че Джордан е съсипал баскетбола “, казва Пипън в нов откъс от мемоарите си. „През 80-те години в училищните дворове всеки играеше, подавайки топката, за да помогне на отбора. През 90-те всеки искаше да бъде като Майк. Е, Майк не искаше да подава, той не искаше да се бори и не искаше да пази най-добрия от другата страна. Искаше всичко да бъде направено за него. Искаше да играем за него. Ето защо мисля, че ЛеБрон Джеймс е най-добрият за всички времена. Той прави всичко и включва в това своите съотборници".
Buck32 написа:Това, че някой един сезон спокойно е можел да бъде МВП, не го прави непременно легитимен МВП следващия сезон. От друга страна, гледайки ситуацията към момента - Майсторе, какво имаш против мястото им в класирането. Или трябва да са максимум втори.
Аз лично съм доволен от миналогодишния избор за МВП, а по PER и в момента е много напред пред втория, но си трябват победи.
drvasko98 написа:Пипън е ебати мрънкача. И на корта беше същия намръщен. Така още повече издига 6 те титли на Майкъл, щом всичко "правел сам". А и по принцип не е лошо щом някой е толкова добър в атака да "почива" в защита и обратното.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта