Иначе нито един хикс в първия кръг на ВЛ, доста интересен факт. По принцип рядко се случва да има кръг без нито едно равенство, а какво остава за първия кръг още
Миналият сезон нямаше Х нито 1-ви, нито 2-ри кръг. 18 мача без Х.
Тази година започва по същия начин, но мисля че този път няма да се размине.
Има няколко потенциални Х + дербито Арсенал-Челси, така че бих заложил даже, че ще има повече от един Х.
С този отбор Съра щеше да е сигурен шампион,но Олето все ще намери начин да я обърка някъде.
Ако трябва да разсъждавам от неутрална гл.точка, то най-впечатляващото е, че
направихме много обрати и другото супер интересно е, че нямаме загуба като гост от
26 мача във ВЛ.
Дори някой да го нарече "случайност", то самата
сложност на постижението е индикатор, че им класа-потенциал в целия процес.
Чисто технически във футбола е най-трудно да се правят пълни обрати(прозвището Краля на Обратите в ерата сър Алекс дойде най-вече от няколкото паметни такива през годините, даже бях гледал и статистика че всъщност Арсенал имат много повече обрати от нас) и да бъдеш постоянен/силен гост, просто защото и малките деца знаят, че домакинският фактор е с голямо влияние в играта.
Ако ме питаш, аз бих искал да сме много по-убедителни на Олд Трафорд и гледайки как трупаме активи като гост - логически си задавам въпроса, защо се случва тази ненормална ситуация, особено за Ман Юнайтед, ако беше някой отбор от 2-ро или 3-то ниво и той е по-силен като гост... някак си по-нормално бих го възприел, но топ отбор да играе не както трябва на свой терен... много е нелогично и странно, да не кажа абсурдно.
Дано този сезон се подобрят нещата на Олд Трафорд(но не за сметка на гостуванията!).