Първа Бундеслига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига (2021/2022)
Санкт Паули се запътва към първа. Много интересен отбор с историята си. Имат фенове фанатици!
Фрайбург все едно играят срещу Левски Лом.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Седнах да гледам Гладбах, в петата минута се отказах :(
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

За малко 4.
ПС: Вече е 4. За първи път чувам освирквания в Германия.
Сега разбирам букмейкърите какво са имали предвид.
ПС: Вече е 4. За първи път чувам освирквания в Германия.
Сега разбирам букмейкърите какво са имали предвид.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Фрайбург да вземат да се спрат вече.
Доменико Тедеско официално бе назначен за старши треньор на германския РБ Лайпциг, съобщи агенция ДПА.
36-годишният специалист е бивш наставник на Шалке 04 и Спартак Москва. Тедеско подписа до юни 2023 година, потвърдиха от клуба.
Той заменя на поста Джеси Марш, който бе уволнен в неделя след трудния старт на сезона за РБ Лайпциг. Отборът е на 11-то място във временното класиране в Бундеслигата с 18 точки, на 16 от лидера Байерн Мюнхен, който е с 34.
През миналия сезон РБ Лайпциг завърши на второ място в германското футболно първенство под ръководството на старши треньора Юлиан Нагелсман, който през лятото застана начело на Байерн Мюнхен.
36-годишният специалист е бивш наставник на Шалке 04 и Спартак Москва. Тедеско подписа до юни 2023 година, потвърдиха от клуба.
Той заменя на поста Джеси Марш, който бе уволнен в неделя след трудния старт на сезона за РБ Лайпциг. Отборът е на 11-то място във временното класиране в Бундеслигата с 18 точки, на 16 от лидера Байерн Мюнхен, който е с 34.
През миналия сезон РБ Лайпциг завърши на второ място в германското футболно първенство под ръководството на старши треньора Юлиан Нагелсман, който през лятото застана начело на Байерн Мюнхен.
- insaneboy1
- Контакти:
miro_rz написа:Байерн пак ли 2/1!?
Много висок коефициент нещо за обрат.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa