Furious_Monk написа:Споко ще казваш на Смит... Аз съм ножарят, той е разумният...
Ла Лига (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2020-21)
Антонио Адан напусна Атлетико Мадрид и премина в лисабонския колос Спортинг Лисабон.

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- insaneboy1
- Контакти:
Официално: Ще има по 5 смени в Ла Лига през новия сезон
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
kingofpop написа: [
За какво ушиване говориш, пич![]()
![]()
![]()
резултатът беше 6-2 като той вкара
![]()
Ей, ма сте гадни това мадридистите! За малко да забрави човек, че баварците им отпраха "кулетата" рекордните ОСЕМ пъти - и веднага ще го напомните! Гадни тролове!
Прав си иначе, това че Коу заби само четвърт от головете в този мач, наистина обезценява приноса му. Сигурно и требълът му горчи, щом не е споделен с Пике и Буси, да?
Real написа:kingofpop написа: [
За какво ушиване говориш, пич![]()
![]()
![]()
резултатът беше 6-2 като той вкара
![]()
Ей, ма сте гадни това мадридистите! За малко да забрави човек, че баварците им отпраха "кулетата" рекордните ОСЕМ пъти - и веднага ще го напомните! Гадни тролове!![]()
Прав си иначе, това че Коу заби само четвърт от головете в този мач, наистина обезценява приноса му. Сигурно и требълът му горчи, щом не е споделен с Пике и Буси, да?
Е айде...сега фен на Реал да се подиграва за разгроми над Барса и това доживях ..несериозно е само като се сетиш за всичките унижения, на които ви подложихме последните 15 години
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Ето го и третият екип на Реал

Иначе защитникът на Хуеска, Пабло Инсуа се е завърнал в Шалке 04, след изтекъл наем.

Иначе защитникът на Хуеска, Пабло Инсуа се е завърнал в Шалке 04, след изтекъл наем.

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- metodito
- Контакти:
Четохте ли онзи помияр - испанския Боби Михайлов? Публика - след ваксина. Ебахти умреляците са! Иначе Кадис - Осасуна мисля да е мача, който да гледам. С интерес ще наблюдавам какво ще направят Гранада в Европа и Испания. Направиха доста сериозна селекция, като за възможностите си. Впечатление правят Кенеди и Анхел от Хетафе, Антонин Кортез от Малага и Луис Мила от Тенерифе. Жалко, че един много силен отбор като този на Алмерия не успя да се качи в Ла Лига.
Нещо друго малоумно. Зяпах два мача от баражите за Ла Лига. Как го бяха измислили. Ако завършат наравно, няма продължения, този, който е завършил по-горе в класирането отива в Ла Лига. Любопитно беше и как Ситуани закара на бараж Хирона и пак Ситуани ги провали в баража.
Нещо друго малоумно. Зяпах два мача от баражите за Ла Лига. Как го бяха измислили. Ако завършат наравно, няма продължения, този, който е завършил по-горе в класирането отива в Ла Лига. Любопитно беше и как Ситуани закара на бараж Хирона и пак Ситуани ги провали в баража.
То и баражите за серие А май бяха така. Ако не се лъжа Киево така преминаха единия кръг.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- metodito
- Контакти:
Fbf написа:То и баражите за серие А май бяха така. Ако не се лъжа Киево така преминаха единия кръг.
Не знаех. Звучи нечестно, баси. Автогол в последната минута и чао. Примерно.
Иначе ще видим Елче, но мисля, че между Жирона, Елче и Алмерия, Алмерия щяха да се представят най-достойно. Любопитни ще са ми Кадис. Много веселяшка команда, но без публиката им, която е много емоционална, не знам...
И за мен е нечестно, но пък при такива случаи мачовете се отварят много накрая. Киево така остраниха Емполи след 1:1, тъй като бяха по-напред в подреждането в края на сезона.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС