Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот tatusindo » 11 юли 2017 16:57

Furious_Monk написа:Това са немски писания. Сумата е 60 млн., което пак е прилична цифра. Но за пазара в Англия, цената му не падаше под 90.

Т.е. ако те иска Байерн може да идеш за 60 млн. и то след две лета, а ако те иска Челси или Ман ю твърдо 90 млн. на момента .... Нещо няма логика - особено че в Европа Байерн е един от малкото реални претенденти за короната на Реал ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 юли 2017 17:02

В дългосрочен план, парите на английските клубове ще са сериозна заплаха за останалите отбори. Поради тази причина е по-добре добрите играчи да си останат на континента. Естествено, когато става дума за много пари, нещата отиват в друга посока, но за 60 млн. не си заслужава да се подсилва отбор от Албиона. Или взимаш много пари, за да си подсигуриш бъдещето, или оставаш качеството на континента.

Освен това Реал има повече полза от това да се рекламират сблъсъци като тези с Байерн, където предполагам, че Хамес ще е звезда, (той и в Реал можеше, ако получаваше достатъчно време,) отколкото такива между английски отбори.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 юли 2017 17:27

В това няма особено голяма логика. Най оферта е да го продадеш чак в Китай или в краен случай в някой като QPR : )
В колкото по силен отбор го даваш, толкова по неприятно... и то към настоящия момент.

Иначе се съмнявам да се прояви точно такава политика спрямо английските отбори. Най-малкото това е нож с две остриета. Просто когато се чуе за интерес от някой богат и цената на всеки играч скача на момента.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2017 17:35

Furious_Monk написа:В дългосрочен план, парите на английските клубове ще са сериозна заплаха за останалите отбори. Поради тази причина е по-добре добрите играчи да си останат на континента. Естествено, когато става дума за много пари, нещата отиват в друга посока, но за 60 млн. не си заслужава да се подсилва отбор от Албиона. Или взимаш много пари, за да си подсигуриш бъдещето, или оставаш качеството на континента.

Освен това Реал има повече полза от това да се рекламират сблъсъци като тези с Байерн, където предполагам, че Хамес ще е звезда, (той и в Реал можеше, ако получаваше достатъчно време,) отколкото такива между английски отбори.

Не знам, според мен можеше да издоите Челси или Юнайтед за поне 70м паунда, без тия наеми. Може би той не иска да играе в Англия, а и вашите отношения с Байерн не са лоши.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 юли 2017 17:48

Не знам. Със сигурност е по-качествен играч от един Погба например, но пък е по-възрастен от него. Мисля, че става въпрос за тайминг. Просто няма време и желание всички да се занимават с Хамес. Пристига офертата, мислиш плюсове и минуси и я приемаш или отхвърляш, според това дали те задоволява или не. Все пак Хамес не е звезда на Торино, за да може да се чака цяло лято. Има осчетоводяване, една дузина административна работа.

Аз лично исках да го видя в Интер, защото са ми симпатични и ги гледам сравнително често. Би било готино да "бродира" там, но явно китайците още не са продали наебходимото количество опиум. :lol:
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2017 17:58

Вие сте добре известни с провали в административната работа, в последния ден на джама. :lol:

Аз пък исках да дойде в Челси, защото ще вдигне класата моментално, но не било писано.

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 юли 2017 18:08

Нали си имате Азар... пред него ако играят двама нападатели ще свърши работа, а и Конте не се отказва от схемата с трима в защита.

От това което съм виждал, по-скоро някой като Модрич, който да играе повече в пространството между защитата и халфовете(да задържа, изнася, дриблира и определя цялото темпо на игра). Канте, Верати и Азар би изглеждал добър триъгълник чисто теоретично. Разбивач, типичен плеймейкър и атакуващ такъв.
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2017 18:17

Честно казано, не помня от кога не сме започвали мач с двама чисти нападатели. В момента нямаме и кадровия капацитет да го правим.
А и в момента ни куца всякаква офанзивна идея, която не идва от крилата, айде Сеск измисля нещо от време на време, но е твърде непостоянен. Сложна работа са ни трансферите това лято, не знам кой ще вземем, но определено играч като Хамес можеше много да помогне.

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 юли 2017 19:50

Дани Алвеш явно е пял х*й на Пеп и отишъл в ПСЖ. :mrgreen:

Върни се в “Архив”