Има, не се оплаквам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
dunavfc написа:Това със зимната пауза не ме кефи, като идея...Една от най-големите романтика във футбола си е точно, този период от година ! Няма такъв кеф да седнеш на 1-ви януари, навън да си вали, а ти да си гледаш някое мачлеАко има пауза, тя трябва да бъде от 10 до 30 януари, никакви преигравания и реванши на купите и т.н.
daduradam написа:dunavfc написа:Това със зимната пауза не ме кефи, като идея...Една от най-големите романтика във футбола си е точно, този период от година ! Няма такъв кеф да седнеш на 1-ви януари, навън да си вали, а ти да си гледаш някое мачлеАко има пауза, тя трябва да бъде от 10 до 30 януари, никакви преигравания и реванши на купите и т.н.
Пауза веднага след НГ е по-удачна, примерно 4 до 25Все пак има мачове ШЛ в средата на януари и отборите трябва да са в някаква форма.Другият вариант е от началото на декември до коледа и да се връщат за коледното парти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта