"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Двоен аршин

Мнениеот седемнамалко » 03 окт 2015 20:35

River Plate написа:Как ще коментирате, че преди малко за влизане с бутоните в глезена на Минев срещу Райков, не последва червен картон (дори нямаше и жълт!?). За абсолютно идентична ситуация, миналия кръг Страхил Попов от Литекс получи директен червен картон, именно срещу Лудогорец.
В Англия подобни влизания се тълкуват от ФА, като застрашаващи здравето на футболиста и се налага допълнително наказание от 1 до 3 мача ;)

Вие розовките нали не гледахте А група и оттам и беше спаднала гледаемостта 398 пъти? :) В ситуацията според мен трябваше да има задължителен жълт картон, червен би бил малко пресилен. Много по-фрапиращо беше опъването на фланелката на Живко Петков от Цоци, ама...

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Двоен аршин

Мнениеот River Plate » 03 окт 2015 20:41

седемнамалко написа:
River Plate написа:Как ще коментирате, че преди малко за влизане с бутоните в глезена на Минев срещу Райков, не последва червен картон (дори нямаше и жълт!?). За абсолютно идентична ситуация, миналия кръг Страхил Попов от Литекс получи директен червен картон, именно срещу Лудогорец.
В Англия подобни влизания се тълкуват от ФА, като застрашаващи здравето на футболиста и се налага допълнително наказание от 1 до 3 мача ;)

Вие розовките нали не гледахте А група и оттам и беше спаднала гледаемостта 398 пъти? :) В ситуацията според мен трябваше да има задължителен жълт картон, червен би бил малко пресилен. Много по-фрапиращо беше опъването на фланелката на Живко Петков от Цоци, ама...

Аз съм от ЦСКА, не знам какви са тия "розовите"? Моят отбор играе с червени екипи ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: "А" Футболна група - Сезон 2015/16

Мнениеот Alexx » 04 окт 2015 12:06

4823 написа:Както е почнало БФС скоро А група ще се 8 после 6 след това 4 и накрая ще останат само два отбора Лудогорец и Левски тогава дано им харесва първенството а и рейтинга ще е в небесата . Помислете само 36 гръга само Лудогорец и Левски . Това не е нормално в А група трябва да играят 16 отбора . Някой ще каже че другите отбори нямат пари не им трябват много пари

Само,че хората предпочитат да гледат четири пъти Левски-Лудогорец отколкото два пъти Левски-Локо Мездра и два пъти Лудогорец-Локо Горна.

sandi74

Интересната А група

Мнениеот sandi74 » 04 окт 2015 13:14

Форматът на А група с 10 отбора е на път да се окаже успешен.Първенството е повече от закучено и интересно нищо че отборите са еднакво слаби и трудно може да се посочи отбиор който видимо и отчетливо по-малко слаб от останалите.Първите 5 са се вместили в 4 точки.Следващия Черно море е само с точка по-малко-15.След тях са три отбора-Монтана,Локо и Ботев които трябва да определят участника в баража за оставане в групата.Последното място естесвено е за най-слабият Пирин за който се знаеше че е 100% отпаднал още преди старта на първенството.Всеки може да бие всеки и точно това е интересното на първенството ни.Нека най-малко слабият накрая спечели. :!: :idea:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Интересната А група

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 окт 2015 13:22

Титлата ще отиде в един слабак,който се издържа чрез държавна политика.И наистина хегемонията на Лудогорец ще е нарушена.Всеки вече може да вземе точка от тях дори в Делиормана,но пада от куклите на всяка власт.

drvasko98
Контакти:

Re: Интересната А група

Мнениеот drvasko98 » 04 окт 2015 14:38

Ами те Пирин, ако можеха да бият дузпа, щяха да са поне с 10 точки

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Докога Венци Стефанов ще казва какво да става във футбол

Мнениеот Alexx » 04 окт 2015 15:14

NLO написа:Той и Лечков реваха дълги години преди намалянето на А група, че отборите са много и трябва да са 10, ето че им се сбъдна мечтата - впрочем АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ е за България - 10 отбора да играят по 4-ри пъти, затриха се футболни градове и футболни клубове с традиция, за да се играят едни и същи мачове до втръсване. .

Tezi футболни градове и центрове се затриха сами. Никой не им е длъжен да им помага.

Alkonost
Контакти:

Бадема призна: "Локо" Пд може да влезе в тройката

Мнениеот Alkonost » 10 окт 2015 22:38

Емил Гъргоров: Локо Пд може да влезе в тройката

Новото попълнение на Локомотив Пловдив Емил Гъргоров призна, че е амбициран заедно с отбора да влязат в тройката.

„Радвам се, че съм тук. Постигнах бързо разбирателство с ръководството на клуба“, сподели Гъргоров.

„Не ми е непозната обстановката. Моите амбиции са да влезем в тройката“, добави новото попълнение на пловдивчани.

„Има още какво да се желае. Мисля, че бързо ще вляза в ритъм. Всеки се бори за титулярно място. В отбора има доста опитни футболисти. Всеки мач е борба.“

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ata-347095

Май мястото на "Берое" или "Левски" в тройката ще изстине...
Последна промяна от Alkonost на 10 окт 2015 22:40, променено общо 1 път.
Believe in her, if you are able...

sandi74

Re: Бадема призна: "Локо" Пд може да влезе в тройката

Мнениеот sandi74 » 10 окт 2015 22:40

Че те и сега са в тройката на дънните риби.Факт. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Бадема призна: "Локо" Пд може да влезе в тройката

Мнениеот nib » 10 окт 2015 22:42

Призна най- накрая. След толкова мъки :shock:

Върни се в “Архив”