ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 20 юни 2015 22:44

Кировец написа:Жокер, Гришата си има отбор - доста добре развит при това - има нужда от ревностни фенове... Ще вдига коефициента на България, Европейски клуб.

Няма нужда да се мъчиш - Литекс те зове! :lol:

Много сте наивни и заблудени-преди с Лупи и Стойчо,сега с тия леваци.не виждате ли.че само враговете ви поздравават ;) !И запомни едно от мене-по-малко сте и от феновете на Славия!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 22:45

Tommi написа:20.06.2015г.! Да се знае :!:

Томка, виждам, че всеки един от вас събира хорски репертуар за майтап! Браво! :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2015 22:45

Tommi написа:20.06.2015г.! Да се знае :!:

30 години по-късно....

Потребителски аватар
1982

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 22:47

Стига с тая мантра за АД-то от 1999-а, тогава по закон всички клубове трябваше да си сменят регистрацията по ТЗ, в БФС никой нищо не си е сменял, клубовете си бяха същите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 22:48

viali69 написа:Навремето другарите комунисти разформироваха ЦСКА и Левски и ги прекръстиха на Средец и Витоша.
Поводът беше значим - двата отбора се бяха хванали гуша за гуша по време на едно дерби.
Социалистическият морал и ред не позволяваха подобно фриволно поведение дори на галениците на системата, каквито и тогава бяха футболистите.
Не мина много време и другарите разбраха, че са сгрешили.
Върнаха имената на софийските грандове и всичко потече по старому ... Сиреч народът се кротна, защото половината бяха привърженици на Левски, а другата половина на ЦСКА.
Защо ви разказвам тази позната за всички история ?

Вероятно ни разказващ тази история вероятно за да ни покажеш нещо.
От написаното следва, че ти или си много малък и не знаеш основни неща или нищо не разбираш от футбол и си пишеш във форума просто ей така, лаф да става.

Сега не разбрах, кой разбрал че е сбъркал и е върнал имената????????????

Гледай сега. След като ни смениха името, и на нас и на вас, ама на вас едно Ф сложиха докато нас на планина ни кръстиха, та след като ни смениха името никой не се сети да ни го върне до към след 10-ти Ноември 1989г. След това ние сами си сменихме името а вие отново заменихте Ф-то със С.

Лаик.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 юни 2015 22:49

Имал сведения?!

Къде ви бяха сведенията като се продаваха акции на ЦСКА?! По 3 лева?!

Ахааааа, дойдеха МНОГО!!!

Искали! Вие не се уморихте да ИСКАТЕ!

Искали Армията - КАК - от форумите?!

Искали силна селекция, искали титли - КАК - без да са дали 1 лев?!

Слаби сте! Нямате характер и не знаете какво искате! Имали сведения, имали източници!?!?!?!?

Аз пък имам глава на раменете и сърце под ребрата! Подкрепям планът Божков! И не ми дреме в коя група ще играе този отбор, който ще се развива по план, а не от ден до пладне!

И нещо за високопарните ГЛОРИХЪНТЪРИ... [offtopic].!.[/offtopic]

Сбогом и умната!

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 20 юни 2015 22:49

шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Уважение и от мен. Аз лично Славия за мен е първата любов и остана в мен.Вярно не я харесвам спрях да ходя по време на промените, но старата любов ръжда не хваща. Започнах пак да ходя заради 100 години Славия. Все пак сме най-старият отбор. Никога няма да забравя празника ни за юбилей събрахме се хора, които на мач не можем да се съберем. Надявам се нас да не ни докарат до фалит. Колкото и да не харесвам дебеля, трябва да си признае и той е славист. Да са ти живи и здрави децата и всичко най-добро ти желая.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 20 юни 2015 22:50

Българина като цяло е бояджия , стане ли сложно си обира крушите .

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 22:51

шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Ти мислиш като повечето ми приятели "чорбари". Вчера говорихме дълго след като се дочу, че Ловеч няма да се место в центъра на София. Те това казаха. Не искаме друг отбор искаме си нашия. Днес като им се обадих да им честитя новият отбор, получих само едно "Изчакай, нашият ЦСКА все още е жив"

ДА, АРМЕЙЦИ, ВАШИЯТ ЦСКА ВСЕ ОЩЕ Е ЖИВ, НЕ СМЕНЯЙТЕ ЧЕРВЕНАТА БОЯ С ПАСТЕЛИ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 юни 2015 22:51

1982 написа:Стига с тая мантра за АД-то от 1999-а, тогава по закон всички клубове трябваше да си сменят регистрацията по ТЗ, в БФС никой нищо не си е сменял, клубовете си бяха същите.

Така, или иначе това е съвсем ново дружество! И пак ви питам - ако купя АД-то на Тодор Батков и го прекръстя на Миньор Перник това значи ли, че Миньоро има 26 титли? Вие просто не правите разлика между марка и дружество.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”