Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Да подкрепим Васил Божков

Мнениеот Sstefanov » 04 юни 2015 22:48

Кировец написа:Аз си мислех, че догодина сините ще се конкурират с Лудогорец за титлата, ама май вятъра задуха в друга посока. :roll:

Ще се конкурираме с гелосаният ама на Фифа на ПС4.
Иначе за това за Божков, по съм склонен да не вярвам. Не е прост човек той, че да плаща чужди дългове за едното нищо.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 юни 2015 22:50

sin4ec написа:
***cska*** написа:
sin4ec написа:
***cska*** написа:Гледам че сините пускат лиги,значи всичко е на ред!Изображение

Гледам, че Лупи е оптимист. Значи, всичко е наред...

Принципно,теб те уважавам много,и си го доказал не веднъж с мненията си.Позволи ни да се зарадваме малко след толкова години геноцид!НАЗДРАВЕ,и се повтарям - уважавам мнението ти!

Това не ми е мнението, а отговор на просташки заяждания. Мненията ми за проблемите ви си ги прочел и ги знаеш. Но щом казваш-радвайте се!
Аз лично не виждам повод за радост, но както и да е...
Стар провалил се собственик( ако изобщо стане), нищо ново, нищо свежо.
То и при нас разни паралии се пробват, ама ич им нямаме вяра. Но да видим, може и нещо да излезе. Поне се научихме да работим със свит бюджет, та вече ще мерим по 12 пъти, преди да режем!
Кировец, не го приемай лично! :)
Наздраве и на двамата!

А, няма проблем, но все пак - по-добре стар и провален, отколкото пълен загубеняк като Милко и Моркова или фантаст като г-н Томов,още повече шегаджия като г-н Батков. :) :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 юни 2015 22:51

Sstefanov написа:
Кировец написа:Аз си мислех, че догодина сините ще се конкурират с Лудогорец за титлата, ама май вятъра задуха в друга посока. :roll:

Ще се конкурираме с гелосаният ама на Фифа на ПС4.
Иначе за това за Божков, по съм склонен да не вярвам. Не е прост човек той, че да плаща чужди дългове за едното нищо.

Само ще вметна, че има една теория, че ЦСКА има дългове още от негово време. И все пак - предприятие без дългове няма - дори суперотбори от Европа имат дългове.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юни 2015 22:54

damyanov1963 написа:А истината е, че нищо не става от ЦСКАааа :idea:

Хххххааа, ти ли се изказа бе? :lol:
Щото от Лльевски всичко става, нали - от ТАШАК до САКЪЗ...и так дальше
ИзображениеИзображениеИзображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот Кировец » 04 юни 2015 22:57

Интересното е, че слуховете за Васил Божков засенчват мечтата на Влади Гаджев - трансфер в .... Иртьиш :mrgreen:

И всички сини злорадстват, вместо да изпратят капитана си...

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 04 юни 2015 23:01

sin4ec написа: Аз лично не виждам повод за радост, но както и да е...
Стар провалил се собственик( ако изобщо стане), нищо ново, нищо свежо.
То и при нас разни паралии се пробват, ама ич им нямаме вяра. Но да видим, може и нещо да излезе. Поне се научихме да работим със свит бюджет, та вече ще мерим по 12 пъти, преди да режем!
Кировец, не го приемай лично! :)
Наздраве и на двамата!

Ми наздрве!
Аз лично скоро че направя 40лет.,и съм бил свидетел както на грандиозни успехи,така и на такива падения.Вече трудно може нещо да ме впечатли.НО,няма да си кривя душата,че новината за Божков ми вдъхва някаква увереност за клуба,поне в близко бъдеще от финансова гледна точка.Писна ми,сутрин да чета за финансовите проблемите на ЦСКА и Левски, хегемомията на Лудите от гората,и нищо спортно технически за "милата ни А Група".
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юни 2015 23:10

Син до гроб_ написа:Изведнъж Васил Божков престана да е Черепа, а е г-н Божков. Вече не е говедо и левскар, а любител на футбола. Вие сте готови децата си с Владо Кузов да сприятелите и да ги поите с ракия от Цар Киро.

Той щото Божков не знае, че е Черепа, тъй ли? Или Батков не знае, че е Ганьо, Борат, Тара и т.н.? Не се праскай на разсеян, ей! Щом си го припознавате като "ваш", що не си го поканите? Хич да не е и той ще има акъл една "Казанска афера" да ви спретне. Колко ви трябва на вас - за няколко долара повече що да не паднете от ЦСКА? :mrgreen:
Ашлаци!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 юни 2015 23:14

Не съм за Цска , но гласувах с ДА . Ще се радвам ако човека се бръкне и погаси дълговете . Да вкара малко пари за ремонт на стадиона , Дюш и селекцията .
Пожелавам същото и на Левски , Ботев и Локо Пл . Без конкуренция няма силно първенство :|
Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юни 2015 23:18

miro_rz написа:Не съм за Цска , но гласувах с ДА . Ще се радвам ако човека се бръкне и погаси дълговете . Да вкара малко пари за ремонт на стадиона , Дюш и селекцията .
Пожелавам същото и на Левски , Ботев и Локо Пл . Без конкуренция няма силно първенство :|

Ами няма лошо! Извън това, касаещо ЦСКА, какво по-хубаво от това да имаме 6-8 отбора с изравнени сили и борбата да е безмилостно жестока? Аз бих се радвал. Да видим тогава дали няма да имаме редовно участници в групите на ЕКТ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 юни 2015 23:19

***cska*** написа:Аз лично скоро че направя 40лет.,и съм бил свидетел както на грандиозни успехи,така и на такива падения.Вече трудно може нещо да ме впечатли.НО,няма да си кривя душата,че новината за Божков ми вдъхва някаква увереност за клуба,поне в близко бъдеще от финансова гледна точка.Писна ми,сутрин да чета за финансовите проблемите на ЦСКА и Левски, хегемомията на Лудите от гората,и нищо спортно технически за "милата ни А Група".

Не знам, тази новина на практика не е реалност. Колкото до Лц, ние сме винаги готови да ги бием на всяко място! Тия са временни, Дербито е Вечно. Да, загуби блясъка си напоследък, но и това е временно. Това е боледуване на грандовете здравословно, всичко ще си дойде на мястото.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”