Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот boys85 » 12 яну 2015 23:02

Йосков в Сампдория? :roll:

gogo208
Контакти:

Мнениеот gogo208 » 13 яну 2015 10:57

Беше на проби в Рома и както обикновено става при него два мача - три гола ! Спор няма добро си е момчето !!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 яну 2015 15:48

Юноша на ЦСКА дойде на проби на “Тича”
posted 2015/01/15 / No Comments
Тренировка на плажната ивица проведоха днес футболистите на “Черно море”. Акцентът в нея беше скоростно – силовата издръжливост. На проби на “Тича” дойде юношата на ЦСКА Тони Стоичков. Той играе като централен защитник и има голям опит в дублиращия тим на “армейците”.
Бранителят ще бъде изпробван от наставника Никола Спасов в учебната игра в събота на стадион “Младост”.
Старши треньорът на “Черно море” освободи другият дошъл на проби дефанзивен играч – Стефан Къчев. Така на поста десен защитник като основен фаворит се очертава Алфонсо Марте от Доминикана.
За петък е предвидено още 1 занимание. В събота е първата за сезона учебна игра на “моряците”.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 18 яну 2015 00:34

някой да сподели впечатления от двустранната игра днес? планирах да ходя, но се захванах с други задачи, и ... (съставите и резултата ги видях вече в официалния ни сайт)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 18 яну 2015 09:55

Clarion написа:някой да сподели впечатления от двустранната игра днес? планирах да ходя, но се захванах с други задачи, и ... (съставите и резултата ги видях вече в официалния ни сайт)

Моите лични впечатления са доста положителни.С тези двустранни учебни игри Кольо вижда(а и ние) всички налични футболисти.Най-добро впечатление ми направи Бижев!Според мен,той е играч с безспорни качества.Трябва да налее малко маса.Движи се много по фронта на атаката и в дълбочина.Изигра по едно полувреме и в двата състава,като първото беше много по добре.Комбинираше много с партньорите си,даде много хубави пасове и се пласираше добре за да получава топката.Голът,който вкара беше след груба грешка на вратаря (новия сърбин)През второто Кольо ги размени с Живко Петков и Бижев заигра за зелените,които бяха в основната си част от титулярите.Имам чувството,че се появи ревност от тяхна страна към новобранеца и не играеха достатъчно с него.Стоичков игра много грамотно и мисля,че има качества.За годините си,има и много прилично самочувствие.Друг е въпросът,ако го вземем и получи шанс да играе и се развива....какво ще стане след три години,като му изтече договора!?Ако стане нещо от него,ще ритне да се връща в ЦСКА.А ако не стане,за какво ни е?Ако му се предлага договор,ми се иска да е с някакви гаранции.Алфонсо Марте няма да го обсъждам,защото Кольо ще го освободи!Много симпатично и здраво момче,но недостатъчто активен.В сравнение със Сашо,по десния фланг си беше направо скука.Видях доста посъбуден Райков,че в последните мачове се губеше,понякога и за дълго!Много добра игра на Слави и Бекир.Слави сигурен и спокоен.Расим почти без участие във фаза защита(както винаги),но много активен в атака!Божилов,Коконов,Станчев,Атанасов,Венков и Паланков на обичайното си ниво!Стенио,Матиас,Клок и Бургхард също!!!Не знам защо,но не видях Златинов.Д.Георгиев каза,че по рано от края на март не я вижда работата със своята контузия.Същото е и с Китанов.Бакари не игра,но по време на мача въртя обиколки около игрището.Вижда се,че е добре,но го пазят!Питах Симеон Нинов,какво мисли за сърбина,който направи две много неразчетени излизания.Бате Симо каза,че е с голямо самочувствие и малко е прекалил,но ще влезе в крачка!Младите момчета,които влязоха много се стараха и играха добре.Всички,без изключение!Да се надяваме,че Кольо ще има възможност да ги пуска по често и да ги развива!Добро впечатление направи и това,че имаше доста публика!Накрая искам да добавя,че всичко написано по горе е мое лично мнение и моят поглед върху вчерашната игра!Не претендирам за компетентност.Това видях!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 18 яну 2015 22:33

Clarion написа:някой да сподели впечатления от двустранната игра днес? планирах да ходя, но се захванах с други задачи, и ... (съставите и резултата ги видях вече в официалния ни сайт)

Колега, ето ти и моето мнение:
Както се и очакваше, сръбския вратар е приключил човечеца с големия футбол, по-точно с професионалния, макар че е на 31 години, все още. Имал голямо самочувствие - ами въз основа на какво, на факта, че идва от втора сръбска дивизия ли или нещо друго. Щом на 31 години не се е научил кога да излиза или да си седи на голлинията, сега Стоянчо ще го учи тепърва, смятай за какво става въпрос. Според мен трябваше да дадем шанс на Илия Николов и да оставим Хр.Христов за втори вратар докато се върне Китанов. Много фенове на Ботев казват, че е добър вратар Николов, просто там не му е бил даден шанс за изява.
Халфовата ни линия е може би най-добрата след тази на Лудогорец, така че няма какво да коментирам за нея.
Вилиян Бижев ще бъде според мен една прилична резерва и до толкова. Нещо подобно на Живко Петков. За равностойна конкуренция на Бакари и дума не може да става.
Ако ще се борим за нещо, моли се по-бързо да се върнат Китанов, Бакари и Дани (макар, че халфовата линия е добра), че без тях ще бъде много, много трудно. Ако отпаднем за купата и останем във втората шестица, спокойно може да довършим първенството с юношите.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 яну 2015 09:15

Според мен не бива да отписваме никого след първия изигран мач.Мисля,че Кольо взе Чанович,защото ще разчита на опита му.Аз също мисля,че И.Николов и Хр.Христов бяха вариант....но първите три мача,са ни много важни!Ако отпаднем от първата шестица,светът няма да свърши.За Купата обаче ми се иска да се борим до край.Ще е трудно с Лудогорец,защото са класа.С Левски също няма да е лесна работа,защото им е последен шанс.Нали се сещате с какви съдии ще се оборудват.Но никой не ни е обещавал,да е лесно.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 яну 2015 14:43

Ясни са съперниците на Черно море по време на лагера в Анталия, с който стартира и ІІ етап на зимната подготовка. Варненци ще изиграят в южната ни съседка три контролни срещи, съобщиха от клуба.

На 31 януари “моряците” срещу грузинския Колхети (Поти). Интересното е, че тимът е “набор” на варненци – създаден е през 1913 година. Двукратният шампион на Грузия е 12-ти след мачовете от първия дял на първенството си.

Следващата проверка е на 3 февруари, като съперник ще е румънският “Пандури” (Търгу Жиу). Севените ни съседи са вицешампиони за 2013-а и са създадени през 1962 г. Те също заемат 12-а позиция от есента.

Последната проверка на турска земя е предвидена за 6 февруари, когато възпитаниците на Никола Спасов ще играят със словенския “Домжале”. Това е и най-сериозният съперник – създаденият през 1921 г. клуб е двукратен шампион на Словения, носител на Купата и Суперкупата на страната си. Лидер в първенството до момента.

Novsport.com

http://www.novsport.com/news1341861_1059.html
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 яну 2015 10:14

Mamutu Kulibali отново на Тича?Според Гонг-ДА!http://chernomore.gong.bg/Дано се върне,за нас е с достатъчно висока класа.А и не е спирал да играе редовно,макар и в Казахстан.Надявам се да е все така енергичен,какъвто го помним.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 30 яну 2015 14:05

Готвача написа:Mamutu Kulibali отново на Тича?Според Гонг-ДА!http://chernomore.gong.bg/Дано се върне,за нас е с достатъчно висока класа.А и не е спирал да играе редовно,макар и в Казахстан.Надявам се да е все така енергичен,какъвто го помним.

Аз на мои приятели им казвах, че този е много класен защитник и Кольо трябва да го върне, ето че стана факт. Преди врене треньорското недоразумение Велизар Попов направи всичко възможно след като взе отбора от Кольо, да го изгони. Много добра новина, Кольо знае какво да прави, а и му е любимец ;) Не вярвам обаче да го взима за десен бек, по-скоро ще го използва пред тримата защитници, за любимата си схема 3-5-2.

Върни се в “Архив”