FLANKER написа:v.r.s. написа:FLANKER написа:v.r.s. написа:FLANKER написа:v.r.s. написа:Децата са наистина талантливи и им желая успех, не само на Евровизия, а въобще в развитието им като личности и в музиканти! Това е по темата за песента и изпълнителите и.
Отностно комплексите на определена част от пишещите във форума, знаете ли, че много българи мюсюлмани и турци, родени в България, са се били за България и дали живота си по време на Балканските и Световните войни. Войни за които любимата на някои Русия, подкрепя Сърбия и Гърция и е срещу нас, пример е и Съединението и натиска и за абдикацията на княз Александър Батенберг. Прекланям се пред хората дали живота си за България, независимо дали се казват Асан, Ибрахим, Серьожа, Моше, Давид и т.н., както презирам тези, които в даден период са допринесли за нещастията на народа и страната ни. Както се казва, в политиката няма вечни врагове и приятели, а вечни интереси и е нормално в даден момент с предишните си врагове да се окажем от една старна, срещу предишните си приятели. Така става през ПСВ, когато сме в един съюз с Турция, срещу Русия.
А отностно отделната личност и принадлежността и към даден етнос или религия, бих имал повече доверие на турчина Вежди Рашидов, който е много по-достоен българин, милеещ за България от много етнически такива, като примерно българина и "националист" Волен Сидеров. Защото национализма не е да крещиш високопарно по площадите срещу другите, а да работиш за благото на родината, без да парадираш и вдигаш много шум.
Ще ме прощаваш v.r.s.,но знаеш ли на какъв език говори "културният" министър под Българското знаме?
П.П.И защо отново намесвате Сидеров навсякъде?
На какъв език говори, аз освен на български, не съм го чул да говори на друг?
А Сидеров го давам като пример за "националист".
Първият се гордее, че живее в България, обича я като единствена родина, против новините на турски е, въпреки, че е от този етнос, където и да изложи негови произведения ги определя, като български и т.н. Докато вторият само използва съществуването на другите етноси за политическите си цели, крещи срещу тях на площадите и в парламента, изживява се като голям родолюбец и се "бори" с колонизаторите, но в същото време се прекланя пред друга чужда държава-Русия. Постоянно я изтъква като наша спасителка, по време на агитацията си я споменаваше много по-често от България, закри кампанията си с руски песни и гост му беше руският посланик, въобще вече се изживява не като български, а като руски националист. Но както се казва парите нямат цвят и мирис.
А Сидеров го намесвам защото, като бивш негов подръжник имам това право. Гласувал съм за него до момента в който беше полезен, най-вече с анти ДПС риториката си, но в момента в който видях, че се обърна и от крайно десен, стана крайно ляв, започна до говори абсолютни глупости, на които самият той не вярва, видях, че вече става вреден.
А след златният му пръст, с който качи ДПС на власт, за мен той е най-големият мерзавец, който дискредитира национализма и се изплю на всичко, което е говорил и вършил до момента. Оказа се подлога на ДПС и Русия, а не български националист.
Но темата е друга и доста се отклонихме от нея.
На турски ,приятелю!Но "незвисимите " медии удобно го скриха.Сидеров говори истината,която за много хора е неудобна.А тоя златен пръст вече става смешен.Ти си бивш негов подръжник ,аз съм настоящ.Това за подлогата удобно бе наслагвано от същите "независими" медии.Спирам и аз дотук,защото темата е съвсем различна и ще ни се скарат
Кога и как е станало това, явно наистина са го скрили, след като не съм го видял. И какво точно е казал, дай линк да го видя и преценя, дали не е била някаква дума от турцизмите, които се използват постоянно в разговорите или нещо друго. Колкото до медиите и златният пръст, трябва да знаеш, че въобще не ми трябва нещо да ми кажат медиите, за да си правя изводи за някакво действие или бездействие. "Златният пръст" беше върха на падението му и не той беше повода за разочарованието, тъй като още преди това прозрях що за човек е и не гласувах за него, като направих всичко възможно да отклоня и други познати, от намерението им да го подкрепят.
Ти си знаеш.Смо ще ти кажа ,че без този прословут пръст ,Атака щеше да е минало.ОК .Спирам дотук по този въпрос.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tv52eJhvs-тук псува
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4LN31M5nE-тук поздравява делегацията на турски.Кога, Ердоган (примерно) ще поздрави на български?
Ако не ти излезе ,в Тубата ,трябва да го има.
Точно този пръст на Атака я беше пратил в миналото и само ниската избирателна активност я спаси, както и привличането на определен процент от БСП, чрез превъплащението си в "руски националист".
Атака щеше да има още поголям процент, ако беше гласувала против правителството на Орешарски, тогава щяха да се покажат като последователни националисти, които са готови да жертват партията в името на България, като не допуснат ДПС да е управляваща. А така показаха, че са готови да жертват България, в името на теснопартийният си интерес и парите, защото е наивно да се мисли, че тази подкрепа не беше осребрена.
Въобще Сидеров се показа като малък човечец и не само на ръст.
Колкото до клипчетата, в момента нямам звук на компютъра и не мога да ги чуя, ще го направя по-късно и ще коментирам. От надписите които виждам, псува на турски при първото и поздравява на турски при второто, вероятно турска делегация. По късно ще ги прегледам със звук.
Иначе при делегации на високо равнище, коагото има и почетна рота е прието госта да поздравява ротата на езика на посрещащите го и ако някога Ердоган дойде на подобно посещение, също е длъжен да го направи и поздрави на български. Но това вече е друга тема.