XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 30 апр 2014 21:36

Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 30 апр 2014 21:37

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.

:lol: :lol: :lol: айде, почна се - вън Тройчо :mrgreen:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 апр 2014 21:38

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Главният виновник за загубата е Стойчо Стоев Младенов.Аз го казах и преди мача, ЦСКА няма какво да губи в този мач и трябва да поглежда по-смело към вратата на Лудогорец,а Стойчо за пореден път доказва,че иска цял мач да сме в защита и да биеме клизмарската... в Европа с подобна игра и начин на провеждане на мача сме загубени.

Тактиката беше правилна. Иначе в Европа с такава игра след малко Челси ще отидат на финал, където ще спечелят.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 апр 2014 21:38

гражданин от село написа:
alexdb написа:Вместо да ръсиш мозък и да ревеш срещу съдията и вятъра бегай пазарувай тоал. хартия на Люпи, че ще отече евроучастието ;)

Абе глупак,вместо да си пишеш по имплантираната ти програмка се опитай да четеш и мислиш!

Глупакът е на майка ти сина и :) Казах ти, бегай пазарувай акции, че останаха 10 дена и 1,200 млн. непродадена хартия. В група ви ЗОВЕ :twisted:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 апр 2014 21:38

delqnski47 написа:
AN71 написа:Делянски много се дразня от такива като теб. Как може да слагаш всички ЛЕВСКАРИ под общ знаменател заради 5-10 или 15 индивида.Как може да казваш ,че всички са били против тях когато са играли в Европа просто е несериозно от твоя страна ;)

Абе ей!Кви 15 индивида!Я не говори глупости!Повечето бяхте срещу тях!Това,че някой от вас индивидуално за него си се обижда от това,което казвам, си е само негов проблем!
И не само левскари,имаше и други хора!Но масово бяха левскарите!Лицемери!

Аз пък ще ти кажа ,че повечето са били за Лудогорец и ще ти кажа колко репортажа пускаха от пред касите за билети и имаше левскари които си казваха ,че ще подкрепят Лудогорец а ти ,че гледаш избирателно си е изцяло твой проблем ;)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 30 апр 2014 21:40

Тактиката горе долу беше правилна, просто при нас липсва класа. С такава игра няколко отбора на Моуриньо спечелиха ШЛ...

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 30 апр 2014 21:40

delqnski47 написа:
AN71 написа:Делянски много се дразня от такива като теб. Как може да слагаш всички ЛЕВСКАРИ под общ знаменател заради 5-10 или 15 индивида.Как може да казваш ,че всички са били против тях когато са играли в Европа просто е несериозно от твоя страна ;)

Абе ей!Кви 15 индивида!Я не говори глупости!Повечето бяхте срещу тях!Това,че някой от вас индивидуално за него си се обижда от това,което казвам, си е само негов проблем!
И не само левскари,имаше и други хора!Но масово бяха левскарите!Лицемери!

Делянски, я по-кротко бе. Ти уж си по сдържан. Аз съм бил против Лудогорец и тогава и сега, ама не мога да не си призная, че съм по-против вас. Идея нямам зашо.. ;)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 апр 2014 21:41

batmanlevski написа:
daniel875 написа:
delqnski47 написа:То че заслужават са шампиони заслужават!Ама гледам тука левскарите четкат Лудогорец и се чудя на следното нещо:
Защо като Лудогорец играе в евротурнирите са на обратното мнение и са тотално против тях? :roll: Пълен парадокс!

Защо говориш в множествено число? В смисъл, че назоваваш всички. Ако "Левски" стигне нивото на "Лудогорец", ще е много добре, но няма да е скоро.
Според мен през есента няма да играете в Европа. Може да останем само с трима представители, защото "Левски" не се класира.

абе играят лудогорец и цска ,а основна тема е отново Левски ,май някой не може да преглътне резултатите от 7-1,7-2 и 7-6 .гледайте че един удар нямате към врата ,а само като чуете отбор с '' Л '' и се разтрепервате ,стегнете се малко докога ще ви унижават така ![/quote

Поради липса на някаква друга радост в акционерските сърца Левски, когато е зле винаги им е любима тема. Дори и като играят с Черноморец Каспичан пак Левски им е в устата :mrgreen: За това и след като фалират пак ще има с какво да си чешат езиците и да доставят радост на мизерните си душици, защото Левски е вечен и ще го има :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 апр 2014 21:42

Стойчо и шестте мача с Левски ги игра до средата на второто полувреме със здрава защита. Сините нямат тая година физическа подготовка и Стойчо пускаше остри нападатели накрая на мача и си взе четири победи. Но срещу Разград номерът не става.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 30 апр 2014 21:42

ЦСКА се нуждае крещящо от конструктивен халф.Централен нападател и ляв бег,както и да е.Но плеймейкър...немедленно.А може би и добър треньор с креативни идеи.Който го топлят 4 победи срещу "столетниците" ОК,но ако искаме да харесваме отбора,заради играта,вместо да "окопаваме личности"с този не става.На Чочев му куца ужасно много първото докосване на топката,даже на перфектен терен като в Разград,и от там нататък паса му отива на кино.Иначе ужасно слаб и посредствен мач.Направо грозна работа.

Върни се в “Архив”