100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: [АНКЕТА] Честванията за Юбилея

Мнениеот turbogena » 15 апр 2014 20:23

Защото няма пари за по-голям отбор. Как не го разбрахте това най-накрая?
Все за нещо ще се намери да се мрънка... Какво значение има срещу кой играем? Левски става на 100 години ,ако ще и срещу Витоша Бистрица да е мача! Вие заради съперника ли отивате или заради Левски?
И аз исках Барса ,Реал или Милан ,ама като нямаме възможности и на това съм доволен. Вземете се стегнете най-после и помогнете с нещо за тоя юбилей. Пред клавиатурата да щракаш е лесно ,но трябват и действия.
Тоя юбилей го организират една шепа хора ,които почти денонощно са заети с това. Трябва краката да им целувате, защото ако чакахме на вас...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 15 апр 2014 20:25

Папазов си каза, че Селтик и Рейнджърс също са били варианти, а тези отбори са много пред "гранда" Лацио. Искате си Лацио не заради липсата на пари, а защото сте си приятелчета с италианците.
Освен това Бенфика беше съвсем реален вариант и пари имаше за португалците.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 апр 2014 20:30

MainEventer написа:Папазов си каза, че Селтик и Рейнджърс също са били варианти, а тези отбори са много пред "гранда" Лацио. Искате си Лацио не заради липсата на пари, а защото сте си приятелчета с италианците.
Освен това Бенфика беше съвсем реален вариант и пари имаше за португалците.

Нали се сещаш ,че все някой ще е недоволен.. Няма угодия за всички! За парите с които разполага фондацията това си е много добър вариант. Пак питам - това ли е най-важното ,срещу кой ще играем? Аз отивам на стадиона заради 100 годишнината на Левски. Ебeм ти и съперника...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 15 апр 2014 20:33

turbogena написа:Защото няма пари за по-голям отбор. Как не го разбрахте това най-накрая?
Все за нещо ще се намери да се мрънка... Какво значение има срещу кой играем? Левски става на 100 години ,ако ще и срещу Витоша Бистрица да е мача! Вие заради съперника ли отивате или заради Левски?
И аз исках Барса ,Реал или Милан ,ама като нямаме възможности и на това съм доволен. Вземете се стегнете най-после и помогнете с нещо за тоя юбилей. Пред клавиатурата да щракаш е лесно ,но трябват и действия.
Тоя юбилей го организират една шепа хора ,които почти денонощно са заети с това. Трябва краката да им целувате, защото ако чакахме на вас...

Като няма пари мач на легендите с юноши или нещо от рода, след това някоя родна звезда-левскар ще изпее някое друга песен и всичко завършва с бира и кебапчета. Лацио щеше да е приемлив вариант, ако не се бяха излагали преди 40 дена на наша територия. Хем няма какво да видим от тях, хем розовите сънародници ще има да злорадстват.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 15 апр 2014 21:07

Hohohoho написа:
turbogena написа:Защото няма пари за по-голям отбор. Как не го разбрахте това най-накрая?

Като няма пари мач на легендите с юноши или нещо от рода, след това някоя родна звезда-левскар ще изпее някое друга песен и всичко завършва с бира и кебапчета. Лацио щеше да е приемлив вариант, ако не се бяха излагали преди 40 дена на наша територия. Хем няма какво да видим от тях, хем розовите сънародници ще има да злорадстват.

Що да не е приемлив вариант Лацио,нали сте братя. :roll:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 апр 2014 00:00

Хубаво е човек да прочете и адекватни мнения в тоя форум, изпълнен с дебили.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 16 апр 2014 00:56

По случай 100-годишнината трябваше феновете да определят два състава от по 11 ветерани, които да изиграят демонстративен мач по едно полувреме срещу сегашния състав. Първото полувреме 5-0, второто още толкова и ето ти го празника 10-0. Да им скрият топката на сегашните за да разберат колко са се осрали...
...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 апр 2014 01:04

MainEventer написа:Защо НКП решава срещу кой да играем ? Защо се пише по медиите, че феновете на Левски искат Лацио ? Феновете на Левски не са НКП и се съмнявам те да искат този "гранд". За какви се взеха от НКП, че ще решават такива неща за такова голямо събитие ? Те дори не са истински фенове.

Хубуу де, кой да го организира? За добро или лошо, НКП е най-голямата фенска организация (някой знае ли всъщност колко члена имат). Според мен един фен, който има претенции да му се чува гласа, трябва да бъде член на подобна организация. Това всъщност важи не само за футболни фенове, но и за всяка сфера на живота. И ако съответния фен не е доволен от работата на НКП, да гласува срещу ръководството когато му дойде времето. Изглежда, има доста настроения срещу настоящото ръководство. Ако всички, които са против, станат членове, биха могли според мен да сменят ръководството и курса. Ама изглежда, че всеки само иска да писка отстрани. Ами като не ти се занимава, губиш и правото да пискаш.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 апр 2014 01:07

Foreigner написа:По случай 100-годишнината трябваше феновете да определят два състава от по 11 ветерани, които да изиграят демонстративен мач по едно полувреме срещу сегашния състав. Първото полувреме 5-0, второто още толкова и ето ти го празника 10-0. Да им скрият топката на сегашните за да разберат колко са се осрали...

Много добра идея според мен, по-добра от какъвто и да е чуждестранен отбор. Освен ветерани, могат да се включат разни публични личности също, абе като цяло шоу да стане.

Щото идеята да дойде някой голям отбор, е да ни уважи един вид. Пък то като им се плаща, за какво уважение става въпрос...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 апр 2014 01:32

Милан ще е свободен през август, ама ще е скъпичко :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Архив”