Мнениеот donDiego » 12 дек 2013 15:24
Tя класата се вижда в едно обикновено отиграване. Сега трябва ли да обяснявам какво е да имаш класни съотборници..Ми от 5 паса общо към Мартин за последните 3-4 мача , той вкара 3 гола без да обработва топката. Който иска да се връзва на сълзливи тиради, сами сме, няма помощ , само нападат ЦСКА...Аз пък твърдя, че започнаха да се скатават по терена заради неполучени заплати...айде вие си вярвайте на Стойчо, пък аз си плямпам ей тъй.Той свали спортната форма на няколко човека от основният състав, заради НЕротацията или вариативността, както той обича да се изразява, свали игровата форма и на потенциалните резерви.В няколко мача, ЦСКА си страда заради неграмотността у някои "титуляри", заради "хъса на момчетата"..ми едно посягане и два гола взехме във Варна, едно посягане и дузпа в Пловдив..Всички ни разкриха ентусиазма и го ползват срещу нас, само Той още не се е усетил и вместо да им каже на момчетата, търсим вина у съдии, терен...аре бе Мъривски глупости.Незнам кой и как сме надиграли, но реултатите ни като гост са 0 точки до вчера и може би имаме късет, че (уж) трудните мачове свършиха..до момента в който Левски не ни отрезви в реванша за купата. Моят съвет е да вкара още един халф за сметка на Марсиньо, дето от мача със Славия до сега само ни трови нервите
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ