XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 16:13

Viktor4o_Rs написа:
Red_Girl написа:
Viktor4o_Rs написа:И какво му е на терена, вие нормални ли сте :lol: :lol: :lol:

Ти не виждаш ли? В ужасно състояние.. Само гледай топката .. Тва за нива става, но не и за футбол.

На улица "Клокотница" до автогарата и хотела има много хубава очна клиника, отивай дорде е време :lol:

Явно вие имате нужда, щом сте толкова слепи. Ходете до Варна и го гледайте. А не да ми обяснявате на телевизора как се вижда.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 16:14

mtaraduda написа:
Red_Girl написа:А играта с ръка в наказателното??? Нещо да кажете за нея?? Някой видя ли я? Аман от разбирачи като вас. Момиче съм и съм по-наясно.. Скандално.

Като нема кой да те похвали, похвали се сам! :lol: :lol: :lol: :lol:

Мога да си го позволя. ;) Фактите са си факти. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 ное 2013 16:16

Viktor4o_Rs написа:Вместо да псувате терена и папата, питайте Тройчо защо играят малоумни печки като Сидибе и Морейра, а за момче като Долапчиев няма място в групата дори.

Доколкото гледах, теренът ще да е боядисан от ТВ 7, защото изглеждаше доста зелен :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 16:17

Viktor4o_Rs написа:Вместо да псувате терена и папата, питайте Тройчо защо играят малоумни печки като Сидибе и Морейра, а за момче като Долапчиев няма място в групата дори.

Какво искаш ? Да пусне юношите и после цялото тва напрежение да се хвърли върху тях ли? Да се гаврят така с тях ли?Ако поне малко се замислите, ше разберете, че за момента е по-добре така. И на мен ми се иска, но за момента е по-добре.

И сега отново ли нямаше нарушение..??Оня с две ръце го свали и нищо.

Офтопик:
Image

Изображение

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 03 ное 2013 16:17

Red_Girl написа:
Viktor4o_Rs написа:
Red_Girl написа:
Viktor4o_Rs написа:И какво му е на терена, вие нормални ли сте :lol: :lol: :lol:

Ти не виждаш ли? В ужасно състояние.. Само гледай топката .. Тва за нива става, но не и за футбол.

На улица "Клокотница" до автогарата и хотела има много хубава очна клиника, отивай дорде е време :lol:

Явно вие имате нужда, щом сте толкова слепи. Ходете до Варна и го гледайте. А не да ми обяснявате на телевизора как се вижда.

Извинявай ти от Варна ли пишеш :lol:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 03 ное 2013 16:17

Red_Girl написа:

Какво искаш ? Да пусне юношите и после цялото тва напрежение да се хвърли върху тях ли? Да се гаврят така с тях ли?Ако поне малко се замислите, ше разберете, че за момента е по-добре така. И на мен ми се иска, но за момента е по-добре.

И сега отново ли нямаше нарушение..??Оня с две ръце го свали и нищо.

А на сидибе лакътя видя ли къде е? Или пак си по - наясно?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 ное 2013 16:17

Red_Girl написа:
mtaraduda написа:
Red_Girl написа:А играта с ръка в наказателното??? Нещо да кажете за нея?? Някой видя ли я? Аман от разбирачи като вас. Момиче съм и съм по-наясно.. Скандално.

Като нема кой да те похвали, похвали се сам! :lol: :lol: :lol: :lol:

Мога да си го позволя. ;) Фактите са си факти. ;)

Зайколюбова, има ли мач, който да не върви така, както на теб ти се иска, и да не е някой външен фактор виновен?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 ное 2013 16:18

Сега нямаше ли фал срещу Сидибе. С едната ръка го натиска за рамото, а с другата му натиска главата надолу ? Ето за това говоря, такива фалове срещу нас 3 мача вече не се свирят.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 03 ное 2013 16:18

Това им е стила на тях ! Изритани топки напред и квото стане. А и крилата като нямат ден и са добре затворени, нещата не се получават. Все пак не е защитата на Левски. Няма ги Пинто и Мюлдер непрекъснато да са в атака и да оголват зоната си..Жалко, че изпуснахме Райков. Има много футбол в това момче. Показваше го и при нас, но кой да го забележи ..
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 ное 2013 16:18

Кашчей написа:

Доколкото гледах, теренът ще да е боядисан от ТВ 7, защото изглеждаше доста зелен :roll:

Не казвам,че терена е лош,но зеленината в никакъв случай не определя качеството му :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”