Берое-Черно море-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа
Смешни Заралии ще уважавате Черно Море и Варна ,защото от тук е тръгнал футбола .Когато във Варна се е играло футбол вашите прадядовци са били на полето да копат .Ние сме първият шампион на България ,ние сме отборът с първият международен трофей .За какво БИРОЙЙЙ мо говорите след като има отбор с такава велика история като Черно Море .Прочетете малко ,чичко Google ще ви даде инфо за началото на футбола в България
Laetitia написа:Зелен ли си, розов ли си - не те знам, но фактът, че три поредни твои мнения започват с "нещастник", "умник" и "келеш", говори, че имаш сериозни проблеми с общуването.
За n-ти път ще кажа - аз съм варненка и ме е срам от хора като вас. Идвате във форума на Берое и се държите като абсолютни селяндури.
Такива междуградски форумни войни са последен пристан на хората без социален и полов живот.
Със здраве.
Розова може да си ти, а не аз! Не познавам варненец, който да плямпа такива глупости против града си ( най-вече против бившите си съграждани ). И наистина имам сериозни проблеми с общуването си със селянията.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Първо, нека малко да си оправят правописа някои видни представители на феновете на Черно море в тази тема, защото претенциите ви на граждани леко не отговарят на представянето ви с клавиатура в ръце. Мога да кажа, че само изключително умопомрачен тип може да смята Стара Загора за село. Много големи на масите и доста микроскопични в мисленето индивиди могат да наричат селяни нас, при положение, че се вижда чие поведение в темата е селяндурско, злобно и просташко. Чичко гугъл може да ви разкаже много неща за нашия град, бигфиш се е постарал да ви извади доста информация, но аз ще се опитам да сбия набързо какво точно представлява Стара Загора, за да покажа на някои празни глави за какво точно става въпрос. Стара Загора е град с поминък, което в днешно време е много рядко срещано явление в нашата страна за огромно съжаление. Колегата вече ви е показал редица водещи фирми в своя бранш в страната, които се намират в Стара Загора, всеки знае кой регион е енергийна столица на страната, само това вече ви показва, че в този район има бизнес, има работа, има от какво да живеят хората, което в крайна сметка е най-важно. Проектът за карго летище може да бъде още една гаранция за бъдещето на града. Стара Загора има университет, който едва ли е по-лош от варненските специално, но както и да е, има театър, има всеизвестна опера, чиято сграда е една от най-големите на Балканите, в града е възникнало второто радио студио в страната след София. В Стара Загора има лицензиран за Европа стадион, има МОЛ-ове, има всички големи търговски вериги, при това с множество техни магазини в града, има заведения, има болници и клиники, има денонощни аптеки, има добра за страната инфраструктура, работи се по различни европейски програми за облагородяването на града, смея да твърдя, че градът се развива прекрасно в това отношение. Стара Загора е втори по индекс на човешко развитие в страната, първи по средна продължителност на живота, в Стара Загора е налице най-добрата бизнес среда в страната, градът е обявен в топ 5 на европейските градове на бъдещето. Стара Загора е уникален с това, че нито е столица, нито е на море, а има сериозно икономическо развитие, което го прави уникален за България град. В днешна обезлюдяваща се България, това е изключително рядко срещано явление. Аз лично, като българин, бих адмирирал всеки един град, който се запазва, в който има живот, който устоява на изключително тежките разрушителни процеси на посткомунистическа миграция към столицата и чужбина. В Стара Загора има всичко, което може да иска един съвременен европейски град от този тип. Малко в исторически план. Стара Загора е най-големият град преди Освобождението с 25 000 жители. Градът е опожарен, а по-голямата част от населението е зверски избита от турските зверове. Боевете за Стара Загора са едни от най-героичните по време на Освободителната война, което и предизвиква изродите да извършат най-голямото масово клане в историята на България. Да, Батак е символ, но Стара Загора е най-голямото зверство на нечовеците с фесове, вършено по нашите земи, това е най-голямата трагедия за нашата страна. Началото на вдигането на града от пепелта е поставено на 5 октомври 1878 г., тази дата е известна още с това, че точно на нея през 1912 г. цар Фердинанд обявява Балканската война именно в Стара Загора. Стара Загора приема българско име още по време на турското робство поради изключително будното си население, което го прави уникален за България град. Масовото преуменуване на градовете в страната се случва едва през 1934 г. В Стара Загора са открити неолитни жилища, датиращи от 8 хилядолетия. Градът е бил важен тракийски, а впоследствие римски център на провинция Тракия, запазен е уникален античен форум Августа Траяна, който е наречен така от император Траян. Градът разкрива преплитането на различни цивилизации и култури, като символ на това е музеят на религиите, където могат да се видят останки от тракийско време, раннохристиянски храм, мюсюлмански храм, като будното старозагорско население не допуска по никакъв начин идеята сградата да бъде върната на мюфтийството. В Стара Загора турци няма и джамия не може да има. Дори циганският проблем не е толкова отчетлив, колкото в други градове, защото циганското малцинство не наброява притеснителни за града стойности, както в един Пловдив, да речем. И с всичко това, а мога да пиша и още, но това е достатъчно, по никакъв начин не искам да принизя Варна и неговите граждани. Това е морската столица на България и винаги ще си остане такава. Поздрави на всички нормални варненци, искрено се надявам, че писалите в тази тема представители на този град са изключително малцинство в него. Следващият пост ще бъде на футболна тема. С този приключих тази за града.
Последна промяна от acmilan на 17 авг 2013 15:38, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Първо, нека малко да си оправят правописа някои видни представители на феновете на Черно море в тази тема, защото претенциите ви на граждани леко не отговарят на представянето ви с клавиатура в ръце. Мога да кажа, че само изключително умопомрачен тип може да смята Стара Загора за село. Много големи на масите и доста микроскопични в мисленето индивиди могат да наричат селяни нас, при положение, че се вижда чие поведение в темата е селяндурско, злобно и просташко. Чичко гугъл може да ви разкаже много неща за нашия град, бигфиш се е постарал да ви извади доста информация, но аз ще се опитам да сбия набързо какво точно представлява Стара Загора, за да покажа на някои празни глави за какво точно става въпрос. Стара Загора е град с поминък, което в днешно време е много рядко срещано явление в нашата страна за огромно съжаление. Колегата вече ви е показал редица водещи фирми в своя бранш в страната, които се намират в Стара Загора, всеки знае кой регион е енергийна столица на страната, само това вече ви показва, че в този район има бизнес, има работа, има от какво да живеят хората, което в крайна сметка е най-важно. Стара Загора има университет, който едва ли е по-лош от варненските специално, но както и да е. В Стара Загора има лицензиран за Европа стадион, има МОЛ-ове, има всички големи търговски вериги, при това с множество техни магазини в града, има заведения, има болници и клиники, има денонощни аптеки, има добра за страната инфраструктура, работи се по различни европейски програми за облагородяването на града, смея да твърдя, че градът се развива прекрасно в това отношение. Стара Загора е втори по индекс на човешко развитие в страната, първи по средна продължителност на живота, в Стара Загора е налице най-добрата бизнес среда в страната, градът е обявен в топ 5 на европейските градове на бъдещето. Стара Загора е уникален с това, че нито е столица, нито е на море, а има сериозно икономическо развитие, което го прави уникален за България град. В днешна обезлюдяваща се България, това е изключително рядко срещано явление. Аз лично, като българин, бих адмирирал всеки един град, който се запазва, в който има живот, който устоява на изключително тежките разрушителни протести на посткомунистическа миграция към столицата и чужбина. Малко в исторически план. Стара Загора е най-големият град преди Освобождението с 25 000 жители. Градът е опожарен, а по-голямата част от населението е зверски избита от турските зверове. Началото на вдигането на града от пепелта е поставено на 5 октомври 1878 г., тази дата е известна още с това, че точно на нея през 1912 г. цар Фердинанд обявява Балканската война именно в Стара Загора. Стара Загора приема българско име още по време на турското робство поради изключително будното си население, което го прави уникален за България град. Масовото преуменуване на градовете в страната се случва едва през 1934 г. В Стара Загора са открити неолитни жилища, датиращи от 8 хилядолетия. Градът е бил важен тракийски, а впоследствие римски център на провинция Тракия, запазен е уникален античен форум Августа Траяна, който е наречен така от император Траян. Градът разкрива преплитането на различни цивилизации и култури, като символ на това е музеят на религиите, където могат да се видят останки от тракийско време, раннохристиянски храм, мюсюлмански храм, като будното старозагорско население не допуска по никакъв начин идеята сградата да бъде върната на мюфтийството. В Стара Загора турци няма и джамия не може да има. Дори циганският проблем не е толкова отчетлив, колкото в други градове, защото циганското малцинство не наброява притеснителни за града стойности, както в един Пловдив, да речем. И с всичко това, а мога да пиша и още, но това е достатъчно, по никакъв начин не искам да принизя Варна и неговите граждани. Това е морската столица на България и винаги ще си остане такава. Поздрави на всички нормални варненци, искрено се надявам, че писалите в тази тема представители на този град са изключително малцинство в него. Следващият пост ще бъде на футболна тема. С този приключих тази за града.
1.Старза Загора е е град с отрицателен естествен прираст (Само София и Варна са с положителен) факт :http://www.segabg.com/article.php?issueid=5643§ionid=2&id=0000501
2 .Стара Загора е град с намаляващо население (1992 -151 хил ,2011 -138 хил ) - само Варна и София се увеличават .
3 .Стара Загора е с прогресивно застаряващо население -младите хора напускат града -липса на Университети ,на високотехнологични лечебни заведения и възможност за развитие освен в сферата на ТЕЦ-те

4.Стара Загора е перманентно обгазен град със серен диоксид от ТЕЦ-те !!! -ФАКТ !!!! Условия за много заболявания ! Незнам нормален човек който иска да живее в такава среда .
5 .Варна и Пловдив са едни от най-старите градове в Европа .Свидетелство за това са огромните разкопки из целият град на римски терми -хиляди квадратни метри .Свидетелство за хилядолетна цивилизация ! ................Така ,че по-спокойно Заралии .....и с нужното уважение към Варна .....защото съм ходил из цяла Европа ,в Русия и това което са чували хората за България като градове са София и Варна ...а не Стара Загора .
Къде си видял неуважение към Варна? Ти изобщо не се усещаш, сериозно ти казвам. Вие сте тези, които бълвате помия, къде видя някакво неуважение само ти си знаеш. София е с естествен прираст, защото е столица, Варна е със съвсем малък такъв, защото е на море. Това са елементарни зависимости. Големият проблем е, че българите като цяло намаляваме. За обгазяванията - до голяма степен са в миналото, но има още какво да се работи в тази посока, няма две мнения по въпроса.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Оставете ги тия морски орки.Стадион ли имат,отбор ли имат,фенове ли имат или ако щете клубен сайт като хората ли имат
Да не говорим за клубна телевизия
Как може да им се отделя толкова много странници на тия копанари
Айде 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
-
- Контакти:
fraport написа:Смешни Заралии ще уважавате Черно Море и Варна ,защото от тук е тръгнал футбола .Когато във Варна се е играло футбол вашите прадядовци са били на полето да копат .Ние сме първият шампион на България ,ние сме отборът с първият международен трофей .За какво БИРОЙЙЙ мо говорите след като има отбор с такава велика история като Черно Море .Прочетете малко ,чичко Google ще ви даде инфо за началото на футбола в България
Те и фараоните са били голяма работа,ама вече ги няма,та отворко ние говорим за сега,а сега вие сте просто гола вода.Не ,че преди сте били нещо!!?И от познанията ти за Варна и Стара Загора ми е ясно какъв ти е мозъчния багаж...............................
mariuskirkov написа:fraport написа:Смешни Заралии ще уважавате Черно Море и Варна ,защото от тук е тръгнал футбола .Когато във Варна се е играло футбол вашите прадядовци са били на полето да копат .Ние сме първият шампион на България ,ние сме отборът с първият международен трофей .За какво БИРОЙЙЙ мо говорите след като има отбор с такава велика история като Черно Море .Прочетете малко ,чичко Google ще ви даде инфо за началото на футбола в България
Те и фараоните са били голяма работа,ама вече ги няма,та отворко ние говорим за сега,а сега вие сте просто гола вода.Не ,че преди сте били нещо!!?И от познанията ти за Варна и Стара Загора ми е ясно какъв ти е мозъчния багаж...............................
Айде селянчетата да не дават оценка за Варна и гражданите и!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Ти в ред ли си изобщо? Първо - срещу града си не съм казала лоша дума, глупости - също.зеления написа:Розова може да си ти, а не аз! Не познавам варненец, който да плямпа такива глупости против града си ( най-вече против бившите си съграждани ). И наистина имам сериозни проблеми с общуването си със селянията.
Второ - "бивши съграждани" какво ще рече? Аз съм и ще остана винаги варненка и това ще бъде градът на сърцето ми.
Иначе аз също имам сериозни проблеми със селянията, която ти и някои други тук демонстрирате.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Ти в ред ли си изобщо? Първо - срещу града си не съм казала лоша дума, глупости - също.зеления написа:Розова може да си ти, а не аз! Не познавам варненец, който да плямпа такива глупости против града си ( най-вече против бившите си съграждани ). И наистина имам сериозни проблеми с общуването си със селянията.
Второ - "бивши съграждани" какво ще рече? Аз съм и ще остана винаги варненка и това ще бъде градът на сърцето ми.
Иначе аз също имам сериозни проблеми със селянията, която ти и някои други тук демонстрирате.
Ало "варненката", личи ти колко си от Варна. Или май си забравила: всичко, което е далеч от морето е една дълбока провинция, т/е. селения.