Стойчо Стоев (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стойчо Стоев (Фен тема)
Това което искам да ти кажа е, че си правиш прибързани изводи и сегашната форма няма нищо общо с предстоящото участие в ЕКТ.
- D.Georgiev
- Контакти:
Аз толкова постоянен "Лудогорец" до сега не съм виждал. Не знам какво целите с тези коментари за Стоев, но отборът стои изключително стабилно в n-ти пореден мач. Помним при Петьо какво беше особено миналия сезон не мога да се сетя за НИТО ЕДИН МАЧ изигран на нивото от тази година. Разбира се спад в играта има, но какво друго да очакваме след толкова мачове - физическа и най-вече психическа умора във всички. Това е видно и от самолет. И въпреки всичко играем на всички фронтове, не сме сдали нито Титлата, нито Купата. Не може да мачкаш всеки мач, разликата с Петев е че сега отборът се научи да не губи мачовете, в които играта не му върви - за цял сезон имаме едва 3 загуби при Стоев и сме допуснали 17 гола, при все че сме играли по минимум 3 пъти с "Литекс", "Левски", "ЦСКА" и "Ботев", които пък сумарно за цял сезон имат 10 точки в 12 мача срещу нас (само първенство). Нека ни е зле и пак казвам оставете ни да си "страдаме" със Стойчо Стоев, а вие си изживявайте върховата форма на собствените си отбори. Не можем да се мерим с никого.

D.Georgiev написа:Аз толкова постоянен "Лудогорец" до сега не съм виждал. Не знам какво целите с тези коментари за Стоев, но отборът стои изключително стабилно в n-ти пореден мач. Помним при Петьо какво беше особено миналия сезон не мога да се сетя за НИТО ЕДИН МАЧ изигран на нивото от тази година. Разбира се спад в играта има, но какво друго да очакваме след толкова мачове - физическа и най-вече психическа умора във всички. Това е видно и от самолет. И въпреки всичко играем на всички фронтове, не сме сдали нито Титлата, нито Купата. Не може да мачкаш всеки мач, разликата с Петев е че сега отборът се научи да не губи мачовете, в които играта не му върви - за цял сезон имаме едва 3 загуби при Стоев и сме допуснали 17 гола, при все че сме играли по минимум 3 пъти с "Литекс", "Левски", "ЦСКА" и "Ботев", които пък сумарно за цял сезон имат 10 точки в 12 мача срещу нас (само първенство). Нека ни е зле и пак казвам оставете ни да си "страдаме" със Стойчо Стоев, а вие си изживявайте върховата форма на собствените си отбори. Не можем да се мерим с никого.
ГОЛЯМ.
JACKO написа:D.Georgiev написа:Аз толкова постоянен "Лудогорец" до сега не съм виждал. Не знам какво целите с тези коментари за Стоев, но отборът стои изключително стабилно в n-ти пореден мач. Помним при Петьо какво беше особено миналия сезон не мога да се сетя за НИТО ЕДИН МАЧ изигран на нивото от тази година. Разбира се спад в играта има, но какво друго да очакваме след толкова мачове - физическа и най-вече психическа умора във всички. Това е видно и от самолет. И въпреки всичко играем на всички фронтове, не сме сдали нито Титлата, нито Купата. Не може да мачкаш всеки мач, разликата с Петев е че сега отборът се научи да не губи мачовете, в които играта не му върви - за цял сезон имаме едва 3 загуби при Стоев и сме допуснали 17 гола, при все че сме играли по минимум 3 пъти с "Литекс", "Левски", "ЦСКА" и "Ботев", които пък сумарно за цял сезон имат 10 точки в 12 мача срещу нас (само първенство). Нека ни е зле и пак казвам оставете ни да си "страдаме" със Стойчо Стоев, а вие си изживявайте върховата форма на собствените си отбори. Не можем да се мерим с никого.
ГОЛЯМ.
МНОГО ГОЛЯМ
Щели да ни го вземат Брайтън или Ипсуич . Ако влязат във ВЛ (нз дали ше участват в плейофите) може , но иначе не ! . А и да си платят ! 

-
- Контакти:
IvailoRz написа:Щели да ни го вземат Брайтън или Ипсуич . Ако влязат във ВЛ (нз дали ше участват в плейофите) може , но иначе не ! . А и да си платят !
Домусчиев нали си търсеше испанци. Халал да са му ! Ако информацията е вярна не виждам как Стоев ще иска да остане при положение,че му се търсеха заместници въпреки успехите които постигна!
- D.Georgiev
- Контакти:
Стига журналистически глупости. Всички видяхме как Домусчиев дане повече шансове на Петев, отколкото заслужаваше и въпреки изключително слабата на игра на отбора през втория сезон не му бяха търсени заместници. Та наистина ли искате да кажете, че след подобно представяне някой мисли за смяна на треньора? Единствената драма (ако може да се нарече така) ще бъда договорката за личните условия, защото според мен Стоев е започнал с по-ниска заплата, която това лято трябва да се актуализира. Стоев отговори на всички желания на собствениците - хубав футбол, успехи в първенството и в турнира за Купата (без значение финала), и такива в ЕКТ. Треньорът работи добре както с опитните, така и с младите играчи (Мисиджан, Луму). Поддържаше всички във форма, почти никой не беше заковаван на скамейката и нямаше конфликти в съблекалнята. Какво повече? Единствено налагане на юноши ни липсва, но вярвам, че щом треньорът не ги е извикал, то явно е видял, че все още не са готови.

-
- Контакти:
"Бруталното менте" Стоев спечели още една купа! Ама сигурно още е в сила петевата инерция (10 месеца голяма засилка ще да е ) или направо Домусчиев е капарирал всичко още преди старта на първенството! А за достигане 1/8 финала е подкупил половин Европа
Стоев разкрит си! Пожелавам ти от следващия шампионат да те разкриват някъде по чужбина,където оценяват можещите! Успех

Стоев убиец на юноши!
Venko123 написа:Стоев убиец на юноши!
Рано е да го осъдим.
Ще проличи след края на този или следващия шампионат на България.