M'bolhi написа:akademix17 написа:Менди е новото Гай!Дюлгеров беше пълна дупка, иначе всички останали се стараха максимално...
Дюлгера беше един от най-добрите на терена!
Много се бореше и много му куцаха пасовете и Чочев е същия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
M'bolhi написа:akademix17 написа:Менди е новото Гай!Дюлгеров беше пълна дупка, иначе всички останали се стараха максимално...
Дюлгера беше един от най-добрите на терена!
Янис Зику написа:Бандаловски може да ми го хване и да го разклати.. Венци Василев днес игра много стабилно, а и не е леке като характер. Милисавлевич се представи също на високо ниво, не знам защо в Лудогорец не му беше даден шанс, след като може да играе на няколко позиции. Менди се представи много добре, някак си нетрадиционен като Гай. Като цяло защитата ни се представи добре, в средата на терена обаче бяхме зле. Чочев направи много слаб мач, за разлика от предишния му срещу Локо Пловдив. В атака Кировски ме разочарова много, а на Долапчиев му трябва игрово време. Карата блести както винаги и всеки път, щом вземе топката пред полето ми става хубаво на душата, защото знам какво ще последва. Гъргоров трябва да си намери позицията, а Марсиньо се опитваше най-много да владее, но я му се получи, я не. Като цяло се справиха момчетата, дори над очакванията ми.
sectorX написа:ЦСКА - Локо Пловдив, пълен стадион и атмосфера /СНИМКИ и ВИДЕО/
http://www.zapalqnkovci.com/news/id/785
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта