1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: 1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Мнениеот Червени Воини » 21 юли 2013 00:23

M'bolhi написа:
akademix17 написа:Менди е новото Гай! :) Дюлгеров беше пълна дупка, иначе всички останали се стараха максимално...

Дюлгера беше един от най-добрите на терена!

Много се бореше и много му куцаха пасовете и Чочев е същия :(
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юли 2013 00:28

Те пасовете си му куцат от край време,но гледам,че е поизчистил влизанията,още малко му трябва да поработи в тази посока и тогава да започва да работи в/у пасовете.Все пак не е Наполеон,нека ги кара едно по едно нещата. :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 юли 2013 00:58

Най големият ни проблем в момента и в този мач специално бяха вътрешните халфове. С Чочев и Дюлгеров- толкова. Затва казах че ме е яд че изпуснахме Саша. Дюлгеров е един много сърцат играч и биткаджия, но нивото му е за някой средняк от А групата. Нито в Сламия го огра, нито в Локото. Инаме го уважавам момчето, бори се мъжки, но просто ако не беше такава ситуаията в ЦСКА е абсурд да играе той. Много съм разочарован от Чочев от тоя мач специално, но и изобщо. Дойде с много похвали- голям талант бил, не знам си какво, ала-бала. До тук никщо не е показал от тоя талант. Днес пак не игра нищо. Марсиньо също ме разочарова леко днес. Много бавно отиграваше, вместо да играе бързо и да изостря атаките, той все закъсняваше. Мисля, че на Бадема трябва ад се даде по-голяма свобода на действие в тградежа на атаките за сметка на бразилеца, може би донякъде функциите им се дублираха и от това пострада играта на Бадема. Слаб Абушев днес, но момчето е съвсем отскоро в тима и тепърва има да се доказва. Този Кировски също никак не ме впечатли, въпреки мче не получи шансове, но на първо четене ми се вижда малко дърводелец.
От новите ми хареса най-много Менди. Добър удар, личи си че е класен играч. Като цяло защитата ни игра много добре днес, но в атгака нещата не се получаваха. Милисавлевич, дето беше ляв бек, също ми хареса. по принцип май е крило той, но добре се справи в тази роля. Венци Василев също ме кефи тоя пич, за мен е стабилен. Апата и той. Карачаначето е нашто диамандче в тая формация. И днеска не игра лошо, реално най-големите опасности дойдоха след негови удари.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 21 юли 2013 01:24

Бандаловски може да ми го хване и да го разклати.. Венци Василев днес игра много стабилно, а и не е леке като характер. Милисавлевич се представи също на високо ниво, не знам защо в Лудогорец не му беше даден шанс, след като може да играе на няколко позиции. Менди се представи много добре, някак си нетрадиционен като Гай. Като цяло защитата ни се представи добре, в средата на терена обаче бяхме зле. Чочев направи много слаб мач, за разлика от предишния му срещу Локо Пловдив. В атака Кировски ме разочарова много, а на Долапчиев му трябва игрово време. Карата блести както винаги и всеки път, щом вземе топката пред полето ми става хубаво на душата, защото знам какво ще последва. Гъргоров трябва да си намери позицията, а Марсиньо се опитваше най-много да владее, но я му се получи, я не. Като цяло се справиха момчетата, дори над очакванията ми.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 юли 2013 01:32

Янис Зику написа:Бандаловски може да ми го хване и да го разклати.. Венци Василев днес игра много стабилно, а и не е леке като характер. Милисавлевич се представи също на високо ниво, не знам защо в Лудогорец не му беше даден шанс, след като може да играе на няколко позиции. Менди се представи много добре, някак си нетрадиционен като Гай. Като цяло защитата ни се представи добре, в средата на терена обаче бяхме зле. Чочев направи много слаб мач, за разлика от предишния му срещу Локо Пловдив. В атака Кировски ме разочарова много, а на Долапчиев му трябва игрово време. Карата блести както винаги и всеки път, щом вземе топката пред полето ми става хубаво на душата, защото знам какво ще последва. Гъргоров трябва да си намери позицията, а Марсиньо се опитваше най-много да владее, но я му се получи, я не. Като цяло се справиха момчетата, дори над очакванията ми.

Милисавлевич го освободиха, за да имат квота за чужденец извън ЕС - ПлатиМи. :lol: От Кировски незнам какво очакваш, играчите ни са без никаква подготовка, не са играли в тоя състав, влезе в игра, когато повечето се бяха изморили вече (дано Роко Перота се справи с тоя проблем за 10-14 дни). Поне един месец минимум трябва да им дадем спокойствие, да свикнат с един друг и т.н., аз съм доволен на тоя равен, все пак до преди 10 дни не се знаеше дали ще ни има като клуб, а сега имаме в отбора Вальо, Бадема, Милисавлевич, Стоян Колев, Абушев, Менди, Кировски и т.н., футболисти които едва ли биха се навили да играят в ЦСКА във "В" група с лиценза на Септември.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 21 юли 2013 03:11

Браво на ЦСКА без подготовка изпуснаха Локо Пд, естествено и със съдействието на съдията, но това е нормално тази година евро-азиатските инвалиди трябва да станат шампиони,
за да отпаднат от шампиона на изчезналия континент Атлантида.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 21 юли 2013 08:40

sectorX написа:ЦСКА - Локо Пловдив, пълен стадион и атмосфера /СНИМКИ и ВИДЕО/
http://www.zapalqnkovci.com/news/id/785
Изображение

Колко ли от тези 10 000 фена ще продължат да ходят на стадиона и да подкрепят ЦСКА , след като им стане ясно , че червените няма да са в битката за Топ 4 ? ;)

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Стойчо директивата се завърна !

Мнениеот FC Pirin - Real » 21 юли 2013 09:24

Младенов: Не искам никога повече Йорданов и Тасков да свирят на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира след равенството 0:0 срещу Локо Пловдив, че дори е приятно изненадан от резултата, тъй като е очаквал по-лошо развитие на нещата, предвид факта, че някои играчи са се запознали в съблекалнята предишния ден.

„Владеехме играта като цяло, имахме контрол през почти цялото време, с леки колебания в последните 15 минути. Но аз го очаквах, липсва синхрон, единомислие, но ще подобряваме нещата. Аплодирам тези футболисти, защото без подготовка и игрови ритъм. Ще подобряваме нещата, и ще сглобяваме селекцията, защото това, което имаме на пейката не е достатъчно,“ заяви Младенов от пистата на стадион „Българска армия“.

Ето и още от думите на Стойчо Младенов:

"Имаме още 38 мача, а нямаме подготовка. Така че разчитаме на характер, ще играем на мускули."

„Това, което зависи от нас като екип, ще се направи максималното. Бюджетът ни е ограничен, търсим това, което има на пазара. Избираме, преценяваме. Ударихме на камък на две-три места, надявам се да успеем. Малко е аматьорско това, да гледаме от клипчета и дискове някои играчи.“

„Шансът днес не бе на наша страна. Късметът не ни покри. Не мога да подмина това. Аз съм сигурен, че имаше дузпа също така. Разбира се, че искам повече, но на този етап, съм изненадан от тона, което показаха. Футболните хора разбират за какво говоря.“

"Ще информираме БФС, има двама съдии, които не искам да присъстват на мачовете на ЦСКА - Николай Йорданов и Таско Тасков. Не искам да са изобщо на стадиона, не първи, не втори, не трети, четвърти или пети съдии."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Стойчо директивата се завърна !

Мнениеот Bourgas » 21 юли 2013 09:54

В интерес на истината бяха малко неадекватни съдиите, но има една приказка, защото всичко един ден се връща. Иначе и мачът не беше първа хубост. Но пък и двата отбора изглеждаха супер нахъсани.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”