"Ние ако се съобразяваме или страхуваме от такива противници, мястото ни не е в Европа."
- това е разликата, между НАСКО СИРАКОВ и тези от последните 4г.!!!
Само ЛЕВСКИ!
- биеме в 4 мача!
Жребий за Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски срещу Иртиш Павлодар в ЛЕ
ehh написа:Направо отваряйте тема за мача с Широки Брег. Тия казаци не мисля че ще бъдат проблем.
Казаците са по-силни от Широки Брег.
...
Robotop написа:"Ние ако се съобразяваме или страхуваме от такива противници, мястото ни не е в Европа."
Ако това е разликата - жална ни майка. Сираков се изказа като пълен простак, точно като Батков, защото само един простак може да не се съобразява и да не уважава противника си. Дано Господ да не му затвори голямата уста, както стана с мустакатия!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Гледал съм мачове само на Актобе Ленто, но пък доста и все пак си е казахстански футбол. Та по мои наблюдения Левски и Иртиш би трябвало да са сравнително равностойни. Левски обаче има повечко опит. Ще са интересни и здрави мачове. Успех на сините от София 

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Иначе познати играчи са ми единствено Улугбек Бакаев, който и на 34 е един много добър нападател и Мамуту Кулибали, когото предполагам повечето помните от изявите с екипа на Черно Море.

Мачовете срещу тези казахстанци ще са като приятелски мачове 

futbolqga написа:Robotop написа:"Ние ако се съобразяваме или страхуваме от такива противници, мястото ни не е в Европа."
Ако това е разликата - жална ни майка. Сираков се изказа като пълен простак, точно като Батков, защото само един простак може да не се съобразява и да не уважава противника си. Дано Господ да не му затвори голямата уста, както стана с мустакатия!
+1
това ли е новото... че то същото като старото

Титан добре се справи 1948-2013г !

- Adramelech
- Контакти:
Силен или слаб жребий - все тая. Това е ПЪРВИ кръг, ако от сега почнем да се плашим от отборите в него... Къде сме тръгнали изобщо? Единственото лошо нещо е, че ако някой иска да посети гостуването, ще трябва да бие доста километри.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Не ми харесва, че отборът още не е готов, няма яснота около защитата, а и май две от новите попълнения пропускат първи кръг. Дано продължим, че ще е пълен резил. Аз не си спомням Левски да е отпадал още в първи кръг.
CHELSEA