CTAHKO написа:Ако огнебореца беше още на власт,сега щеше да има организиран и контра-протест в негова защита,естествено отново "безпартиен"
И поне 3 кордона робокопи !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Ако огнебореца беше още на власт,сега щеше да има организиран и контра-протест в негова защита,естествено отново "безпартиен"
grasiani написа:dunavfc написа:doktora25 написа:Категорично няма да изляза и остро осъждам тези, които ще го направят. Правителството в момента няма алтернатива и 100 дни толеранс е най-малкото, което заслужава след разрухата, причинена от гербаджиите.
Топ па,щял остро да осъди....Това е България не е Северна Корея,излизаме,протестираме и мачкаме,проблем ? Днес е само началото,няма да има и ден почивка за вас ! Зимата макс си отивате !
И кой идва герберастите начело със самовлюбения Б.Б. и почват пък други да протестират и така до края на България,лапешки приказки,кого ще мачкаш инакомислещите ли,защо си мислиш че всички споделят твоите въжделения,с това хард противопоставяне нищо добро няма да се роди да знаете.
dunavfc написа:doktora25 написа:Категорично няма да изляза и остро осъждам тези, които ще го направят. Правителството в момента няма алтернатива и 100 дни толеранс е най-малкото, което заслужава след разрухата, причинена от гербаджиите.
Топ па,щял остро да осъди....Това е България не е Северна Корея,излизаме,протестираме и мачкаме,проблем ? Днес е само началото,няма да има и ден почивка за вас ! Зимата макс си отивате !
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:dunavfc написа:Biris Norte написа:Смърт на мутрата и неговите пудели !
Смърт за комунистите ( без дядо ми ) !
Ейййй,много си прост бе![]()
![]()
HEATSEEKER написа:Дунав, не се прави на гръмнат, говориш за интелигенция...Боко Свинаря от кои еОт простолюдието или интелигенцията,,,
CTAHKO написа:dunavfc написа:doktora25 написа:Категорично няма да изляза и остро осъждам тези, които ще го направят. Правителството в момента няма алтернатива и 100 дни толеранс е най-малкото, което заслужава след разрухата, причинена от гербаджиите.
Ти пък какво мачкаш беМачкаш копчетата на клавиатурата
Защо не си на протест бе провокаторче
Май си силен само по форумите
dunavfc написа:HEATSEEKER написа:Дунав, не се прави на гръмнат, говориш за интелигенция...Боко Свинаря от кои еОт простолюдието или интелигенцията,,,
Бойко е от простолюдието,но проф.Михаил Константинов и Юлий Москов са от интелигенцията,ако ме разбра,какво искам да ти кажа,добре,ако не...
dunavfc написа:Аз,когато бях на протести,ти седеше в тоя форум и се правеше на капаците по всички теми...Не съм протеста в София,защото не съм софиянец,днеска бях в Русе,така че кви претенции,можеш да имаш ти към мен ? Я кажи ти кога за последно беше на протест ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
HEATSEEKER написа:dunavfc написа:HEATSEEKER написа:Дунав, не се прави на гръмнат, говориш за интелигенция...Боко Свинаря от кои еОт простолюдието или интелигенцията,,,
Бойко е от простолюдието,но проф.Михаил Константинов и Юлий Москов са от интелигенцията,ако ме разбра,какво искам да ти кажа,добре,ако не...
Тия ли се чувстват застрашени,,Момче не те знам на колко години си, ама или си на хранилка при ГЕРБ, или .....
CTAHKO написа:dunavfc написа:Аз,когато бях на протести,ти седеше в тоя форум и се правеше на капаците по всички теми...Не съм протеста в София,защото не съм софиянец,днеска бях в Русе,така че кви претенции,можеш да имаш ти към мен ? Я кажи ти кога за последно беше на протест ?
Зимата,когато ти ни убеждаваша колко добре живеем по времето на правителството на Боко и как сметките за ток саси нормални
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта