Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 15:16

CTAHKO написа:Ако огнебореца беше още на власт,сега щеше да има организиран и контра-протест в негова защита,естествено отново "безпартиен" 8-)

И поне 3 кордона робокопи !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:16

grasiani написа:
dunavfc написа:
doktora25 написа:Категорично няма да изляза и остро осъждам тези, които ще го направят. Правителството в момента няма алтернатива и 100 дни толеранс е най-малкото, което заслужава след разрухата, причинена от гербаджиите.

Топ па,щял остро да осъди....Това е България не е Северна Корея,излизаме,протестираме и мачкаме,проблем ? Днес е само началото,няма да има и ден почивка за вас ! Зимата макс си отивате !

И кой идва герберастите начело със самовлюбения Б.Б. и почват пък други да протестират и така до края на България,лапешки приказки,кого ще мачкаш инакомислещите ли,защо си мислиш че всички споделят твоите въжделения,с това хард противопоставяне нищо добро няма да се роди да знаете.

Виж сега,левичарьо,направи нещо елементарно,мисля че ще успееш. Пусни Канал 3 и хората,какво искат,това не протест "ЗА" ГЕРБ,но хора с нисък интелектуален потенциал,едва ли могат да го възприемат. Протестите събират хора съмишленици,така че не виждам,какъв ти е проблема от това ? Ако си мислиш,че ще мачкаме някого с танкове и пушки,объркал си ни с Позитано 20...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 15:17

dunavfc написа:
doktora25 написа:Категорично няма да изляза и остро осъждам тези, които ще го направят. Правителството в момента няма алтернатива и 100 дни толеранс е най-малкото, което заслужава след разрухата, причинена от гербаджиите.

Топ па,щял остро да осъди....Това е България не е Северна Корея,излизаме,протестираме и мачкаме,проблем ? Днес е само началото,няма да има и ден почивка за вас ! Зимата макс си отивате !

Ти пък какво мачкаш бе :? Мачкаш копчетата на клавиатурата 8-) Защо не си на протест бе провокаторче 8-) Май си силен само по форумите ;)
Последна промяна от CTAHKO на 02 юни 2013 15:17, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 юни 2013 15:17

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
Biris Norte написа:Смърт на мутрата и неговите пудели !

Смърт за комунистите ( без дядо ми ) !

Ейййй,много си прост бе :lol: :lol: :lol:

Не знам, но мен ме боли корема от смях като му чета на тоя мненията :mrgreen:
Парадоксалното е че е сериозен :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:18

HEATSEEKER написа:Дунав, не се прави на гръмнат, говориш за интелигенция...Боко Свинаря от кои е :?: От простолюдието или интелигенцията,,,

Бойко е от простолюдието,но проф.Михаил Константинов и Юлий Москов са от интелигенцията,ако ме разбра,какво искам да ти кажа,добре,ако не...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:19

CTAHKO написа:
dunavfc написа:

Ти пък какво мачкаш бе :? Мачкаш копчетата на клавиатурата 8-) Защо не си на протест бе провокаторче 8-) Май си силен само по форумите ;)

Аз,когато бях на протести,ти седеше в тоя форум и се правеше на капаците по всички теми...Не съм протеста в София,защото не съм софиянец,днеска бях в Русе,така че кви претенции,можеш да имаш ти към мен ? Я кажи ти кога за последно беше на протест ?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 юни 2013 15:21

dunavfc написа:
HEATSEEKER написа:Дунав, не се прави на гръмнат, говориш за интелигенция...Боко Свинаря от кои е :?: От простолюдието или интелигенцията,,,

Бойко е от простолюдието,но проф.Михаил Константинов и Юлий Москов са от интелигенцията,ако ме разбра,какво искам да ти кажа,добре,ако не...

Тия ли се чувстват застрашени :?: ,,Момче не те знам на колко години си, ама или си на хранилка при ГЕРБ, или .....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 15:22

dunavfc написа:Аз,когато бях на протести,ти седеше в тоя форум и се правеше на капаците по всички теми...Не съм протеста в София,защото не съм софиянец,днеска бях в Русе,така че кви претенции,можеш да имаш ти към мен ? Я кажи ти кога за последно беше на протест ?

Зимата,когато ти ни убеждаваша колко добре живеем по времето на правителството на Боко и как сметките за ток саси нормални 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:23

HEATSEEKER написа:
dunavfc написа:

Тия ли се чувстват застрашени :?: ,,Момче не те знам на колко години си, ама или си на хранилка при ГЕРБ, или .....

Виж,сега когато за един човек,политическите пристрастия могат да се получат само чрез финансов стимул,то е трудно да го убедиш в противното....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:24

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Аз,когато бях на протести,ти седеше в тоя форум и се правеше на капаците по всички теми...Не съм протеста в София,защото не съм софиянец,днеска бях в Русе,така че кви претенции,можеш да имаш ти към мен ? Я кажи ти кога за последно беше на протест ?

Зимата,когато ти ни убеждаваша колко добре живеем по времето на правителството на Боко и как сметките за ток саси нормални 8-)

Аз съм бил провокатор,продължавай да манипулираш,продължавай...Мен ме боли патката,какво ще се говори за мен и от кого,важни са принципите.
Имаш свободата да ми прегледаш всичките 2500 мнения и ако откриеш да съм казал,тези неща,които си цитирал,спирам да пиша в тоя форум завинаги !

Върни се в “Архив”