Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

allez_les_blues
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / Финал за Купата

Мнениеот allez_les_blues » 11 май 2013 14:49

Der Schmarotzer написа:Според мен в момента Берое е един от най-стойностните отбори в БГ. Много добре балансиран по постове, за нашата действителност, с добра тактическа постройка и спазване на треньорските указания, с много добър треньор. Това предполага доста проблеми за нашите по време на финала. С когото и да е друг БГ отбор, без Лудогорец, да играем не бихме имали проблеми, но точно с тези двата.... Така, че според мен мача ще е много завързан, който е по-добре психически настроен за него, и който има повече късмет, той ще е победител. До сега играхме с отбори, чийто треньори бяха с тактика "юруш" или паркиране на автобуса пред вратата. Единственият отбор, които беше що годе добре тактически ни направи смешни, макар и тогава да бяхме с Илиян. Да се надяваме, че класата на играчите на Левски ще си окаже влиянието и ще победим.

Колега, не съм съгласен.Тактиката на Хубчев винаги е много затворена игра, Берое всеки мач играе с по 7-8 човека в защита, и напред каквото стане.Срещу Славия мачът им беше на кантар, нямаше и никакъв фаул при гола им, реално Славия беше по-добрия отбор! Мисля че ще ги бием с 1:0 с гол след 70-тата минута, а владеенето на топката ще бъде 80 на 20 за нас.Пък и извън Стара Загора, "класата" на Берое намалява наполовина... ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 май 2013 14:53

Почти сигурно в понеделник сутринта на касите на "Георги Аспарухов" ще бъдат пуснати едва около 2000 билети за финала, като само тази бройка ще се продава в столицата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 май 2013 20:21

Ръководството на Левски ще пусне в продажба билетите за финала с Берое в неделя, научи Гонг. Пропуските ще се продават на касите на стадион „Георги Аспарухов“ и във фенклуба на „сините“.

Организира се и така наречената екскурзия. Цената е 20 лева, като в нея влиза и самият билет за мача, който струва 12 лева.

Левски излиза срещу Берое във финала за Купата на България в сряда, като двубоят ще се играе на градския стадион в Ловеч от 17.30 часа.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 май 2013 21:26

allez_les_blues написа:
Der Schmarotzer написа:Според мен в момента Берое е един от най-стойностните отбори в БГ. Много добре балансиран по постове, за нашата действителност, с добра тактическа постройка и спазване на треньорските указания, с много добър треньор. Това предполага доста проблеми за нашите по време на финала. С когото и да е друг БГ отбор, без Лудогорец, да играем не бихме имали проблеми, но точно с тези двата.... Така, че според мен мача ще е много завързан, който е по-добре психически настроен за него, и който има повече късмет, той ще е победител. До сега играхме с отбори, чийто треньори бяха с тактика "юруш" или паркиране на автобуса пред вратата. Единственият отбор, които беше що годе добре тактически ни направи смешни, макар и тогава да бяхме с Илиян. Да се надяваме, че класата на играчите на Левски ще си окаже влиянието и ще победим.

Колега, не съм съгласен.Тактиката на Хубчев винаги е много затворена игра, Берое всеки мач играе с по 7-8 човека в защита, и напред каквото стане.Срещу Славия мачът им беше на кантар, нямаше и никакъв фаул при гола им, реално Славия беше по-добрия отбор! Мисля че ще ги бием с 1:0 с гол след 70-тата минута, а владеенето на топката ще бъде 80 на 20 за нас.Пък и извън Стара Загора, "класата" на Берое намалява наполовина... ;)

Като изключим мача с Ботев Пд, най-голям зор откъм тактическа постройка и надлъгване през пролетта до сега беше мача с Берое. (Разбира се тогава бяхме с Илиян, но въпреки това). Тогава видях Левски наистина сериозно затруднен. Равните мачове с Монтана и Пирин не ги броя, защото въпреки загубата на точки, ги надиграхме, докато с Берое нещата стояха на кантар.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 12 май 2013 00:47

0-2 за отбора на народа
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
iLhancho
Контакти:

Мнениеот iLhancho » 12 май 2013 10:46

Някой може ли да каже на каква цена са билетите ?
Изображение

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 12 май 2013 11:30

iLhancho написа:Някой може ли да каже на каква цена са билетите ?

12 лв.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 май 2013 15:15

1:2
Левски завинаги в моето сърце![

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 12 май 2013 15:20

Струва ми се ,че ще минем леко през Беройчетата , преди финала на шампионата с Лудогорието - нещо от рода на 1-3 или 0 -2!

Хайде синитееееееееееее!!!! :)
Левски 1914,West Ham United

Върни се в “Архив”