Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 22:19

dunavfc написа:
sin4ec написа:
dunavfc написа:Ало комунистите,много сте тихички бе,що така ?

Седи и ти тихо, че голямата беля е на път да се случи, не подценявай ситуацията-хич не е смешна!

Каква беля е на път да стане,че нещо не виждам ?
Първа политическа партия ли са ГЕРБ ?
Минаха ли 20-те %,които им давахте ?
Бяха ли "разбити" от народа ?

Сега отново ще тръгнат агентите на партиите да предизвикват към ексцесии и наистина може да стане страшно...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Monteso2
Контакти:

Мнениеот Monteso2 » 12 май 2013 22:19

dunavfc написа:
sin4ec написа:

Седи и ти тихо, че голямата беля е на път да се случи, не подценявай ситуацията-хич не е смешна!

Втори ден се чуда какъв човек трябва да си, за да продължиш да подкрепяш доказан престъпник ? Моля те поясни ми го ?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 22:20

Monteso2 написа:
Втори ден се чуда какъв човек трябва да си, за да продължиш да подкрепяш доказан престъпник ? Моля те поясни ми го ?

Ти като съдия ли се изживяваш? Кога даде присъдата? Такива коментари ме ужасяват...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 12 май 2013 22:20

Да ви припомня ли кой се опита да разбие АТАКА ? Забравихте ли ? ГЕРБ купиха няколко човека от депутатите на Волен. Същите после като независими гласуваха постоянно с ГЕРБ.
Самият Волен Сидеров пострада много от дружбата си с милиционерите от ГЕРБ. Той загуби семейството си. Някой услужливо подсказа на Капка за любовната му връзка с младата депутататка. После всички знаем какво стана .... А, на Капка и обещаха да я направят велика лидерка, ако изостави Волен и му разцепи партията.
Зад всички тези мръсотии стои ГЕРБ !
ГЕРБ стои и зад разбиването на другите партии и разногласията между тях. Включително на СДС и ДСБ.
Сега вместо АТАКА да е трета сила, ДПС ще е трета сила. Както се казва с камъните на ГЕРБ по техните глави !

"Галъп": "БСП и ДПС събират 121 депутата заедно и правят мнозинство"
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 май 2013 22:20

parvanoff написа:
Сега можеш да си зададеш въпросът защо. Защото дори и ти косвено подпомагаш тази дестабилизация, напрежение и дано това не прерастне в нещо по-голямо, защото както казаха всичко това е опасно, а много хора не се усетиха. Аз за това говоря от година поне. Че обществото се настройва от хора, за да се постигне дестабилизация на държавата.... То си бе кристално ясно и чисто. С измислици, лъжи и пропаганди-това се правеше последната една година, а и продължава!

С какво помагам? С това, че не искам министър-председателя на родината ми да е човек, който ме нарича "лош генетичен материал". С това, че не искам един човек, който 3 години обясняваше, че Дянков е феноменален финансист, а накрая се разграничи от него, същия този човек чийто гръб пазеше Миро Найденов и който се чуди как да му оттърве задника. Или министър Цветанов, който се доказа че е подслушвал нередно...От другата страна има ли нещо градивно, има ли алтернатива? НЕ! Как беше приет Изборният Кодекс в последните дни на парламента? Българският гражданин нямаше реална алтернатива на статуквото..и на целия този фон текат едни непрестанни панаири и се обругава национален символ като знамето...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 22:21

Monteso2 написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:

А мен ме остави,аз съм боклук,питай останалите над 1 млн. избиратели :mrgreen:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2013 22:21

Каквото и да си говорим факт е, че ГЕРБ е единствената партия, която успява да спечели 2 последователни парламентарни избори. Добри-лоши... това са фактите :!: :idea:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

lambbda
Контакти:

Мнениеот lambbda » 12 май 2013 22:21

За съжаление протестите на обикновените граждани в България отново не постигнаха нищо... Същите боклуци се връщат в парламента за да продължат да злоупотребяват с власт... Единствената разлика изглежда ще бъде извиненията които ще се наложи да си измислят за да обърнат предизборните си отношения на 180 градуса и да организират поредната порция дружно бъркане в кацата с меда... България отново не е собственост на българите, а на частните политико-икономически субекти.
Ай да ви видми сега като сте толкова ербап как ще нпаравите правителство. И да ви видим колко сте национално отговорни и дали ако другите партии обявят че ще ви подкрепят, но без Бойко и Цецо ще се съгласите. Защото Бойко и Цецо са подсъдими и трябва да им бъде снет имунитета. Ей сега ще докажете дали ставате за нещо или след два месеца пак ще ходим на избори.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 22:22

dunavfc написа:

Ти не схващаш ли, че БСП–ДПС са на границата на пълно мнозинство?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 май 2013 22:22

UltraBlue написа:Каквото и да си говорим факт е, че ГЕРБ е единствената партия, която успява да спечели 2 последователни парламентарни избори. Добри-лоши... това са фактите :!: :idea:

:lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”