parvanoff написа:
Сега можеш да си зададеш въпросът защо. Защото дори и ти косвено подпомагаш тази дестабилизация, напрежение и дано това не прерастне в нещо по-голямо, защото както казаха всичко това е опасно, а много хора не се усетиха. Аз за това говоря от година поне. Че обществото се настройва от хора, за да се постигне дестабилизация на държавата.... То си бе кристално ясно и чисто. С измислици, лъжи и пропаганди-това се правеше последната една година, а и продължава!
С какво помагам? С това, че не искам министър-председателя на родината ми да е човек, който ме нарича "лош генетичен материал". С това, че не искам един човек, който 3 години обясняваше, че Дянков е феноменален финансист, а накрая се разграничи от него, същия този човек чийто гръб пазеше Миро Найденов и който се чуди как да му оттърве задника. Или министър Цветанов, който се доказа че е подслушвал нередно...От другата страна има ли нещо градивно, има ли алтернатива? НЕ! Как беше приет Изборният Кодекс в последните дни на парламента? Българският гражданин нямаше реална алтернатива на статуквото..и на целия този фон текат едни непрестанни панаири и се обругава национален символ като знамето...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!