Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

allez_les_blues
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот allez_les_blues » 18 яну 2013 19:15

dunavfc написа:Дори да не са десни в което наистина има резон,то със сигурност са центриска партия,което според мен е много по-добрият от това да са леви нали ? Самият факт,че членуват в ЕНП,означава,че има нещо дясно в тях ;)

в Европа има много коалиции между десни и леви партии- примерно в Италия. Костов е умен човек, никога няма да подкрепи Диктатора! Аз не изключвам ДСБ ако влезе в парламента( в което силно се съмнявам) да подкрепи експертно правителство, заедно с гласовете на БСП- т.е, варианта "Монти" в Италия. Когато има някакво зло, което е заплаха за всички останали и за държавата, нормално е всички останали временно да забравят за различията си, докато унищожат ЗЛОТО. Пример: през ВСВ, лидерите на двете най-велики демокрации в света-Чърчил и Рузвелт, се съюзяват с комунистическия сатрап и масов убиец Сталин, само и само за да унищожат общата заплаха в лицето на Хитлер.След разгрома на Германия, няма и една година след края на войната, отново с пълна сила избухват противоречията между Запада и СССР и започва Студената война.Та и ние тук трябва да се поучим от този ярък пример-нека изгоним душманите от ГЕРБ,. пък после пак ще се мерим кой е по, и на кой му е по... :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 18 яну 2013 19:15

Аз съм за широка националистическа коалиция с експерти в областта на икономиката и финансите. Примерно ВМРО и Атака с един Мартин Заимов за финансов министър!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 яну 2013 19:17

dunavfc написа:Дори да не са десни в което наистина има резон,то със сигурност са центриска партия,което според мен е много по-добрият от това да са леви нали ? Самият факт,че членуват в ЕНП,означава,че има нещо дясно в тях ;)

Вредата която нанасят БСП и Герб е абсолютно еднаква. Изобщо следващото правителство с доминираща роля на някоя от тези две групи по всяка вероятност ще фалира... както направи Жан Виденов, Луканов и тн. Вече държавен резерв практически няма... само остава и ядрената централа да почнем и да се връщаме във времето на Жан.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 яну 2013 19:18

dunavfc написа:
allez_les_blues написа:искате или не, Тройната коалиция се завръща, това е.И според мен, заслужават да получат шанс за "поправителен", защото при тях животът на хората беше доста по-спокоен, а това Е НАЙ-ВАЖНО. Не ме интересува кой какво бил откраднал- ако дава и на хората- КВИТ СМЕ! Те и на запад крадат-Берлускони го осъдиха за корупция, бившия премиер на Франция го разследват...но и французи и италианци живеят добре.Та и Станишев даваше на народеца, а Боко дава само на Цветелина, на Пашата, на Цв.Василев...и на мангалите.Ае да си оди вече. :mrgreen:

Между другото наистина тройна коалиция може и да се завърне,но в нея няма да участват ДПС и БСП със сигурност ;)

За съжаление е прав. С най-много гласове в следващият парламент ще са бс/к/п, дпс и кунева-говоря общо и ще си сформират нова тройна коалиция. И това е така, защото ето на този му дадох клип, за да види за какво иде реч, а той ми продължава със същите заучени фрази. Изобщо не се замисля,че ако не бяха комунистите можеше вече да сме като Словения, Чехия, Полша, Хърватия, а ние изостанахме толкова много, а той се радва, че му давали трохички... Два пъти вече докараха България до дъното, но няма кой да го види... А кое е дясно и кое е ляво е много относително, защото именно "уж" левите въведоха тук плоският данък, а диференцираният данък реално е измислен от дясно правителство.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 яну 2013 19:20

W84me написа:Каква криза ? Гледате ли новини? Бедните в цяла Европа намаляват само тук се увеличават, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!

много си прав, много точно казано.И нали България уж нямала външни дългове, защо сме в криза тогава.Кризата е само в държавите с огромен външен дълг-Гърция, Испания-те имат стотици милиарди, даже трилиони дългове.А ние що сме в криза-значи или Дянков лъже че нямаме дългове а ние имаме, или герберите крадат и опоскват държавната хазна.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 яну 2013 19:23

W84me написа:Каква криза ? Гледате ли новини? Бедните в цяла Европа намаляват само тук се увеличават, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!

Къде, къде намалявали? :)
[offtopic]economymagazine.bg/news/12289/1/1/Bezraboticata-v-Ispaniya-s-nov-rekord.html
focus-news.net/?id=n1735535
http://www.focus-news.net/?id=n1736662[/offtopic]
Само тези ще ти напиша-сигурно тези се намират в Африка? ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 19:26

Ти как ги преценяваш тия неща ? Нещо статистика ? Инфо ?

allez_les_blues написа:

в Европа има много коалиции между десни и леви партии- примерно в Италия. Костов е умен човек, никога няма да подкрепи Диктатора! Аз не изключвам ДСБ ако влезе в парламента( в което силно се съмнявам) да подкрепи експертно правителство, заедно с гласовете на БСП- т.е, варианта "Монти" в Италия. Когато има някакво зло, което е заплаха за всички останали и за държавата, нормално е всички останали временно да забравят за различията си, докато унищожат ЗЛОТО. Пример: през ВСВ, лидерите на двете най-велики демокрации в света-Чърчил и Рузвелт, се съюзяват с комунистическия сатрап и масов убиец Сталин, само и само за да унищожат общата заплаха в лицето на Хитлер.След разгрома на Германия, няма и една година след края на войната, отново с пълна сила избухват противоречията между Запада и СССР и започва Студената война.Та и ние тук трябва да се поучим от този ярък пример-нека изгоним душманите от ГЕРБ,. пък после пак ще се мерим кой е по, и на кой му е по... :mrgreen:

Избий си от мислите идеята,някога Костов да се коалира с червените боклуци ;)
Последна промяна от dunavfc на 18 яну 2013 19:28, променено общо 1 път.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 яну 2013 19:28

Thsmith написа:

Вредата която нанасят БСП и Герб е абсолютно еднаква. Изобщо следващото правителство с доминираща роля на някоя от тези две групи по всяка вероятност ще фалира... както направи Жан Виденов, Луканов и тн. Вече държавен резерв практически няма... само остава и ядрената централа да почнем и да се връщаме във времето на Жан.

Дай някакви достоверни сведения за състоянието на държавния резерв? ;)
ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ към 30.11.2012 год.
Показатели за фискалния резерв (ФР)
Общ баланс на ФР 6 756.3 млн. лв.
Средства на ФР по депозити в Б Н Б 6 476.3 млн. лв.
Средства на ФР във валутни активи 2 167.2 млн. лв.
Фискалният резерв (ФР) се състои от: 1) наличностите в лева и чуждестранна валута на всички банкови бюджетни сметки и депозити в страната и чужбина, в т.ч. централния бюджет, министерства и ведомства, Националния осигурителен институт, Националната здравно-осигурителна каса и извънбюджетните фондове на централно ниво (по Приложение № 8 на Закона за държавния бюджет на Република България за 2012 г., без тези на общините) и 2) временни депозити и средства на разпореждане, включени в Единната сметка и други високоликвидни външни активи на централното правителство.

ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ към 31.01.2012 год.
Показатели за фискалния резерв (ФР)
Общ баланс на ФР 4 027.8 млн лв.
Средства на ФР по депозити в Б Н Б 3 405.4 млн.лв.
Средства на ФР във валутни активи 673.6 млн.лв.
Последна промяна от parvanoff на 18 яну 2013 19:34, променено общо 1 път.
само Левски и България

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 18 яну 2013 19:28

пускайте празни и невалидни бюлетини,те циганите ще ви решат вота отново.
аз съм за ГЕРБ

Върни се в “Архив”