Славия - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия - Левски
брей толкоз обичаше вишата лига ама явно дават по-добри пари от Булсата та някой знае ли за кой отбор е от Българските 

По принцип си мислех,че съдията не отсъди дузпата,защото не видя положението.Обаче от повторенията се вижда,че страничният съдия е на една линия със Силва и си затвори очите.Това вече клони към ощетяване на нашия отбор с цел подпиране на друг!

Не се чудете на съдиите, всичко е по поръчка.
Лудата гора днес трябва да увеличи преднината в точките, това е поръчката.
Сега ще има грубости, ритане, хапане...само и само да остане равния.
Съдията ще блее по небето в ситуациите за Левски, и накрая...."само ЛУДОГОРЕЦ"!!!
Вече ми се гади от тия селяни, дето се мислят за парижани!
Лудата гора днес трябва да увеличи преднината в точките, това е поръчката.
Сега ще има грубости, ритане, хапане...само и само да остане равния.
Съдията ще блее по небето в ситуациите за Левски, и накрая...."само ЛУДОГОРЕЦ"!!!
Вече ми се гади от тия селяни, дето се мислят за парижани!
Терена е под всякаква критика.По-вероятно е да се играе ръгби отколкото футболен мач.Имаше дузпа за Левски несъмнено,но много се ритат тея футболисти като кунг фу сблъсък е мача.Да видим кои ще напуснат победени.Гаджев вече сдаде багажа.Вили Вуцов е култов заклевам се няма такъв човек уникален.Само като го вида и всяко косъмче ми се изправя,а като почне да мята ръце и да крещи направо ще умра от кеф.Нито Господари на Ефира или Комиците не са ме развеселявали така.С глас се смея.Представям си Вили Вуцов треньор на Реал Мадрид на Сантяго Бернабеу да дивее така.Циркът ще е пълен Безценно.Вилито се върна с гръм и трясък в А група. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Имам странен проблем ,долу в дясно ми се появи червена точка с числото 18 в нея сега за второто полувреме,при Вас така ли е ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
FeeL написа:брей толкоз обичаше вишата лига ама явно дават по-добри пари от Булсата та някой знае ли за кой отбор е от Българските
Май е от ЦСКА, ама не съм сигурен.
Само Левски!
- ralka_levskarka
- Контакти:
percival написа:Имам странен проблем ,долу в дясно ми се появи червена точка с числото 18 в нея сега за второто полувреме,при Вас така ли е ?
Махни се от кодирания канал. Ден е.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
percival написа:Имам странен проблем ,долу в дясно ми се появи червена точка с числото 18 в нея сега за второто полувреме,при Вас така ли е ?
При мен е само като покажат кадър със съдията!!!
А и май гащичките му отзад са скъсани и леко червенеят или зеленеят, не виждам добре!
е вие пък каво се вайкате съдиите са ни такива то да не е само тоя и не е само от днес така бтв вкараха левскито 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Силва
УНИКАЛЕН !

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]