blue avalanche написа:Очаквам "разбирачите" да анализират дали Левски легна на Локото,дали Локо легна на Левски или съдията ни бутна?
Или всичко заедно???![]()
![]()
Съдията ви спести по-ранно изравняване "невиждайки" ръката на Ели!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Очаквам "разбирачите" да анализират дали Левски легна на Локото,дали Локо легна на Левски или съдията ни бутна?
Или всичко заедно???![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
ralka_levskarka написа:Teo написа:ralka_levskarka написа:Те цъфнали та завързалии на най- добрите се случва не може все победи
идват ви тежките мачовение сме готови за вас
Ама погледнете себе си, бе, Тео ли си Мео ли си, до вчера пускахте по 548759743985 теми дали ще имате лиценз и сега ви порасна работата, дайте малко по- спокойно
blue avalanche написа:Levskar_90 написа:Напълно нармално с измислените си победи нямаше как да ме заблудят. Сега очаквам да паднат от Гришко и Титан и да се осъзнаят всички какви смешници са Тоньо и ко.
Много закъсня!
Само това изреченийце ли успя да измислиш?
Левски ли легна на Локото или Локо на Левски?
Teo написа:
да не съм ги пускал аз тия теми, за мен значение няма къде ще играе ЦСКА А - Е - Я група.... губите още точки следващите 3 мача, enjoy
blue avalanche написа:Без име написа:Не може да го хвалим, защото си е изкарал червен картон, но колко глупости написахте за него? Защото след оная тупалка на Лил го боготворяхме, но сега лопата се обърна и... "не става за важните мачове" !
Сега как ти се струва постъпката на Гаджев???
Предаде отбора!Така,както го направи срещу Миньор!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Без име написа:blue avalanche написа:Без име написа:Не може да го хвалим, защото си е изкарал червен картон, но колко глупости написахте за него? Защото след оная тупалка на Лил го боготворяхме, но сега лопата се обърна и... "не става за важните мачове" !
Сега как ти се струва постъпката на Гаджев???
Предаде отбора!Така,както го направи срещу Миньор!!!
Гаджев ли е винове, че не може да се изчисти една топка??
Въобще не го защитавам за глупавия картон, но недей те да прехвърляте вината само на него!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта