ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот slash1912 » 13 авг 2012 15:42

Avanti_Ragazzi написа:
Дай да сложим и Face Control на стадиона а? :lol: Няма кво да чета форума на Ботев, той си е за фенове на Ботев аз работа там нямам! Но пак ти казвам никой не може да каже кво да се пише във Фенски форум на даден отбор.

И ще ти дам следният пример за да ме разбереш. Аз лично от както се помня никога с моите приятели и познати с които от години ходим на мачове, не съм използвал следните думи: ЦСКА, цесекари или армейци!!!
Думите които цял живот сме използвали когато сме споменавали споменатият отбор и неговите фенове винаги са били думи започващи с буквите: ч, п, с и още други различни буквички!!! колкото и вулгарно да звучи, това е самата истина!
Но когато съм разговарял с по-стари левскари или цесекари е нямало начин как да използвам този речник все пак. Човек трябва да има поне малко уважение към тези хора. Същото е с моите познатите от ЦСКА. Да понякога съм пускал тези думи :lol: но и те са ми отвръщали с любезност така да се каже :mrgreen: Но всичко на майтап и нищо повече.

Така и във форума на Левски, след като тези момчета така и така използват тия думи и речник когато си говорят по-между си. Защо трябва да им се забранява в техният форум това? Какъв е смисъла, само да се правим на по-католици от папата ли?

Но при форум като този на Гонг където пишат фенове на много и различни отбори, добрият тон е задължителен защото иначе ще стане какофония и мазало!!! Затова и тук се следи много за добрият тон и се наказва обратното. А и така трябва да бъде!

Никъде не съм казал,че трябва да се забранява на някого нещо или че съм обиден от епитетите,използвани там.Написах "форумни герои",защото всички мнения (без 2 или 3) бяха абсолютно еднакви-как ще "ебат и убиват".Всеки сам да си прецени,дали това извън форума е възможно :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 авг 2012 16:41

Тук на половината не им била ясна играта на Ботев и т.н. На мен пък Феро ми е напълно ясен - як бетон и Ванката Цветков на контри. 90% от отборите идващи в София играят единствено по този начин. Ботев няма да направят изключение. Ако имат бързи играчи за контраатаки - могат да ни озорят. Но ако разчитат само на Иван Цветков, на когото бързината не е силна страна, очаквам да ги бием на нула.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 13 авг 2012 16:50

sokkoban написа:Въпросът е дали Левски, ще заложи на изпитаното средство - нападателно трио в състав: главен съдия и помощници!
Това е главния въпрос в този мач, ако всичко се свири 50/50 най-много да додрапат до някой боеви Х
Относно бройката искам да питам сините, дали предпочитат дерби с 2500 гости, или зрелище с 5000 гостуващата агитка!

Глупаво човече , в кой мач играхме с тази схема с м***** ти ли
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 авг 2012 16:54

blue magic написа:Тук на половината не им била ясна играта на Ботев и т.н. На мен пък Феро ми е напълно ясен - як бетон и Ванката Цветков на контри. 90% от отборите идващи в София играят единствено по този начин. Ботев няма да направят изключение. Ако имат бързи играчи за контраатаки - могат да ни озорят. Но ако разчитат само на Иван Цветков, на когото бързината не е силна страна, очаквам да ги бием на нула.

Ето на това разчитаме в Пловдив! Искренно се надявам Ил. Илиев да мисли като вас. Дано си вземе хавлиена кърпа ...

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 13 авг 2012 16:56

Raoul_Duke написа:Вчера много грозни аванти за Славия и то пред 15 хиляди пловдивчани, на Герена си представям какъв цирк ще е... Пак ще играем срещу 14 човека.

Какви аванти , като дори и повторение не си гледал ревльо . Изгониха ли ви някой , гол ли ви отмениха , дузпа ли не ви дадоха или на славия дадоха , ехх личи си с кой сте сестрички .
умираха без страх .

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 13 авг 2012 17:15

ip1912 написа:
PFK_Levski написа:Гаргамел .... айде спрете да се правите на голяма публика ..... каквото и да правите ... в каквато и криза да сме ние .... винаги ще сме повече от вас - капиш ?

Левски има фенове не само в София , в цяла България - вие само в Пловдив .... прави си изводите и после ми говори за "отбора на народа" ! Аз не отидох ,защото първо не съм от София , второ ( което е по-важното)- имах контрола в същия ден в 18:00 часа ..... следователно бил съм ангажиран с друго нещо ! Говоря за мача с Черноморец ... надявам се да нямам контрола следващия кръг за да дойда на мача срещу вас , но надали ще се получи , защото сигурно пак ще има контрола ... както и да е .... няма се имате за повече и за по-велики от феновете на Левски , защото не сте ! Както казах феновете на Левски са от цяла България ... вие сте само и единствено в Пловдив ... 5 000 не можете да пристигнете посмъртно в София !

г-н контрольор един съвет от мен подкрепяй местният си тим ;) кой е по велик се доказва тогава когато отбора е в криза и публиката неспира да го следва- КАПИШ.
при вас лек спад стадиона празен така че тихо. има едни кондуктори които ще услужливо ще те информират колко сме били на герена :) :) :)
относно мача очаквам победа и нищо друго.

2009 Колко бяхте на герена
умираха без страх .

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 13 авг 2012 17:16

ss1914 написа:
Raoul_Duke написа:Вчера много грозни аванти за Славия и то пред 15 хиляди пловдивчани, на Герена си представям какъв цирк ще е... Пак ще играем срещу 14 човека.

Какви аванти , като дори и повторение не си гледал ревльо . Изгониха ли ви някой , гол ли ви отмениха , дузпа ли не ви дадоха или на славия дадоха , ехх личи си с кой сте сестрички .

Повярвай още поне 2-3 дузпи не дадоха и накъсването на играта и разни фалчета се свириха с различен критерий.Да не говорим,че вратарчето трябваше да бъде изгонен.
Относно неделя отново не бих се наел с прогноза,но от видяното в събота смятам,че не е изключено да бъдете неприятно изненадани.Има играчи,които са класа за нашето първенство.Ще се убедите сами.Определено всичко е възможно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 авг 2012 17:18

ilian12 написа:Реално никой не знае колко силен/слаб е Ботев, защото е изцяло нов състав (2-3 играят от миналата година). Много отбори губят в София, защото играчите им имат прекален респект от Левски. Този проблем не съществува в момента в Ботев. За тях вие сте им непознати, колкото и да ви се струва чудно и нереално. Повечето млади левскари, които гледат футбол от 15-на години едва ли смятат Ботев за сериозен отбор, защото никога не са го виждали като такъв и в неделя се надяваме крайният резултат и играта силно да ги стъписа ... :twisted:

За Костов,Цветков,Караславов,Станчев,Огнянов и К.Дяков сме "непознати"?????
Интересно...

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 13 авг 2012 17:23

Пълна мобилизация ! :arrow:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 13 авг 2012 17:27

ss1914 написа:

Да. 2 дузпи не ни дадоха. Да спестиха червен картон на вратарчето и поне 5 на славистите. При 3-0 за Ботев дадоха 2 жълти картона в 85 и 90 мин. за неправилно подскачане. Всеки 2 от 3 атаки бяха спирани с такива засади, че от БФС трябва не да накажат страничните, а направо да ги пратят на очен лекар.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Архив”