Avanti_Ragazzi написа:
Дай да сложим и Face Control на стадиона а?Няма кво да чета форума на Ботев, той си е за фенове на Ботев аз работа там нямам! Но пак ти казвам никой не може да каже кво да се пише във Фенски форум на даден отбор.
И ще ти дам следният пример за да ме разбереш. Аз лично от както се помня никога с моите приятели и познати с които от години ходим на мачове, не съм използвал следните думи: ЦСКА, цесекари или армейци!!!
Думите които цял живот сме използвали когато сме споменавали споменатият отбор и неговите фенове винаги са били думи започващи с буквите: ч, п, с и още други различни буквички!!! колкото и вулгарно да звучи, това е самата истина!
Но когато съм разговарял с по-стари левскари или цесекари е нямало начин как да използвам този речник все пак. Човек трябва да има поне малко уважение към тези хора. Същото е с моите познатите от ЦСКА. Да понякога съм пускал тези думино и те са ми отвръщали с любезност така да се каже
Но всичко на майтап и нищо повече.
Така и във форума на Левски, след като тези момчета така и така използват тия думи и речник когато си говорят по-между си. Защо трябва да им се забранява в техният форум това? Какъв е смисъла, само да се правим на по-католици от папата ли?
Но при форум като този на Гонг където пишат фенове на много и различни отбори, добрият тон е задължителен защото иначе ще стане какофония и мазало!!! Затова и тук се следи много за добрият тон и се наказва обратното. А и така трябва да бъде!
Никъде не съм казал,че трябва да се забранява на някого нещо или че съм обиден от епитетите,използвани там.Написах "форумни герои",защото всички мнения (без 2 или 3) бяха абсолютно еднакви-как ще "ебат и убиват".Всеки сам да си прецени,дали това извън форума е възможно