Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Adramelech » 24 май 2012 22:20

Илиан Илиев: Няма да „зомбирам” феновете на Левски по примера на други

„Аз не съм човек, който да започне да обещава и да „зомбира” нашите фенове по примера на други”, заяви новият наставник на Левски Илиан Илиев. Той стана подгласник на Димитър Димитров-Херо в анкетата за „Най-добър треньор” на Асоциацията на българските футболисти.

„Само обещавам, че ще работя Левски да играе един приятен футбол. Защото първото, което искам преди да се печелят трофеи е Левски да играе добре. Надявам се да оправдая доверието на феновете и като треньор”, добави досегашният наставник на Берое.

„Сега не искам да говоря конкретно за Левски. На 31 май ми изтича договора с Берое. Левски постигна целите си, които бяха поставени предвид лошия старт на пролетния полусезон. За участието в Лига Европа допринесоха хората, които работиха с отбора. Другата седмица ще има повече информация за моя екип, за старта на подготовката, за новите попълнения” , категоричен бе специалистът.

„С Христо Йовов ще говорим. Аз съм играл с него в Левски. Ще преценим кое е най-важното за отбора. Тук не са важни имената, важно е мястото на Левски” , каза още Илиев.

„Постоянно се гледат футболисти за Левски. Но от гледането до подписването на договора има един път, който трябва да се извърви. В момента се преговаря с няколко човека, но до началото на подготовката на 14 юни ще имате информация относно селекцията”, дипломатично отговори на въпроса за новата селекция варнененцът.

„Естествено, че ще разчитам на футболисти от школата на Левски. Играчи на Берое няма да идват на Герена, защото искам да съм коректен докрай към бившия ми клуб. Те постъпиха също коректно към мен. Може да имам желание да взема някой, но не искам да си развалям отношенията с клуба” , сподели новият наставник на Левски.

„Изненадан съм от наградата предвид това. което направихме с Берое – нямахме някакви големи успехи. Но трябва да уважим мнението на професионалните футболисти. Това е една анкета, която уважавам много. Ивайло Петев бе най-заслужилият човек, предвид това което направи с Лудогорец. Както каза и Херо със сигурност другата година той ще трябва да е победител”, завърши Илиан Илиев.

Значи Каядо отпада, като вариант за замесник на Калво.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 май 2012 00:44

zlostar написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам защо си мислите, че Гришата ще пусне футболист в Левски!!!

1. Щото май му трябват пари В МОМЕНТА и ако чака пари от чорбата нещата за сина ще станат доста палово розови.
2. "Новината" в Гонг излиза от Н.А., а той винаги първи почва да надува балони, като се пръсне поредният. И понеже последния гръмна много звучно в Разград спешно им трябва нов мноооооооооооого ГОЛЯМ балон!!!

а защо си мислиш, че Гришата няма пари?!?! Това, че намалява финансирането си към ФК не значи, че е закъсал финансово. Просто неучастието в ЛЕ и нулевата година като цяло, го накараха да преосмисли ситуацията и да проумее, че е напълно безсмислено да се хвърлят луди пари за нещо, което не си заслужава усилията. Така, че най-нормалното нещо е да си изпрати най-добрите играчи в цска, като запази голям процент от трансфер и същевременно ще ни "цака" по всички параграфи...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 25 май 2012 02:29

santiliana написа:
zlostar написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам защо си мислите, че Гришата ще пусне футболист в Левски!!!

1. Щото май му трябват пари В МОМЕНТА и ако чака пари от чорбата нещата за сина ще станат доста палово розови.
2. "Новината" в Гонг излиза от Н.А., а той винаги първи почва да надува балони, като се пръсне поредният. И понеже последния гръмна много звучно в Разград спешно им трябва нов мноооооооооооого ГОЛЯМ балон!!!

а защо си мислиш, че Гришата няма пари?!?! Това, че намалява финансирането си към ФК не значи, че е закъсал финансово. Просто неучастието в ЛЕ и нулевата година като цяло, го накараха да преосмисли ситуацията и да проумее, че е напълно безсмислено да се хвърлят луди пари за нещо, което не си заслужава усилията. Така, че най-нормалното нещо е да си изпрати най-добрите играчи в цска, като запази голям процент от трансфер и същевременно ще ни "цака" по всички параграфи...

А да не забравяме, че и Доган може лекичко да се е отдръпнал и за това Гришата да сгъва парашута така дочух днес де ;)

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 25 май 2012 10:16

santiliana написа:
zlostar написа:

Гришата с каквото можа им помогна тоя сезон. Даде им дупе 2 пъти и поооооооооооочи ги добута до титла. Но всичко е до там.
От една страна специално от Г. Миланов би изкарал доста добри пари. За Бодуров също. От друга в момента ще му с наложи да плаща за замазване на разни далавери дето е правил. Къде е логиката при такъв нарисуван ЗАКОНЕН приход да подарява на свинете и да вади от спестените мръсни пари??? Все пак какъво и да е ГГ не е идиот и в никакъв случай не би изпуснал да хване последно 10.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 25 май 2012 10:51

Вярно е че Н.А.- по известен вече като Лейди НАНА, винаги надува балони, и това е поредния :lol: ...Тарикат като Гриша Ганчев няма да си хариже играчите на един клуб, от който се опари половината А-група, че някой даже и фалираха заради въпросния "футболен" клуб :lol: ...А само като се сетя, колко самодоволна беше НАНА в онова предаване, след равенството на Лудогорец с Литекс, след което разликата стана 8 точки.... :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 25 май 2012 12:14

Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам защо си мислите, че Гришата ще пусне футболист в Левски!!! Тоя човек мрази Левски и в червата си и за толкова години нито един футболист на Литекс не дойде на Герена. Спомням как правеше мръсно на Йовов там последният му сезон в Литекс когато беше твърда резерва, само и само да не дойде в Левски. Цял зимна пауза уж преговаряха за него и накрая не го пусна Гришата. А през тези години точно обратното направи с петолъчките, от Литекс там отидоха и Симонович и Хидиует, както и Трика и Тиаго Силва все класни футболисти. Ако някой на Герена си е мислил, че тоя ще пусна на Герена някой от футболистите си, вместо да ги продаде в чужбина или прати при розовите много е сбъркал!!! Изобщо да ви пука за тия футболисти, Левски няма нужда от подаяние, както разни други свикнали през цялата си история, да крадат чужди футболисти, пишейки ги за свои!!!

+1 Точно така си е.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2012 13:29

Първо в Livesport.bg: Голмайстор от Словения и Израел каза "да" на Левски! (ВИДЕО)

"Сините" ще се надяват попаденията на Димитър Макриев да донесат титла на отбора и добро представяне в Лига Европа

Бившият национал Димитър Макриев, е второто сигурно попълнение в състава на Левски за новия сезон, разбра Livesport.bg от източник от клуба. Нападателят, който за последно игра в Криля Советов отива на "Герена" като свободен агент, а двете страни вече са договорили условията по договора, който по наша информация ще е за 1+1 години.

Димитър Макриев е юноша на Левски, но напусна "Герена" преди години, тъй като не му бе предложен професионален договор. Той дори бе за кратко време в лагера на вечния враг ЦСКА, след което премина в италианския колос Интер. Разбира се, острието се подвизава във втория отбор, но едва ли някой там в момента помни, че е имало такъв футболист

Последваха нови различни дестинации, за да се стигне до трансфер в словенския Марибор през 2006/07, където за един сезон таранът наниза 23 попадения в 48 мача.

Това не остана незабелязно от шефовете на израелския Ашдод, който го привлече през лятото на 2008 година. В този отбор Макриев прекара 3 години, а в тях вкара общо 44 гола за 110 мача. Доброто му представяне в израелския шампионат доведе до интерес към него от страна на Андерлехт, но високата трансферна сума от близо 4 милиона евро отказа белгийците.

Левски отдавна следи ситуацията около Макриев, който бе много близо до подпис с Левски през лятото на 2009 година, но разминаване във финансовите параметри по личния му контракт попречи на сделката.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 май 2012 13:34

tevez написа:Първо в Livesport.bg: Голмайстор от Словения и Израел каза "да" на Левски! (ВИДЕО)

"Сините" ще се надяват попаденията на Димитър Макриев да донесат титла на отбора и добро представяне в Лига Европа

Бившият национал Димитър Макриев, е второто сигурно попълнение в състава на Левски за новия сезон, разбра Livesport.bg от източник от клуба. Нападателят, който за последно игра в Криля Советов отива на "Герена" като свободен агент, а двете страни вече са договорили условията по договора, който по наша информация ще е за 1+1 години.

Димитър Макриев е юноша на Левски, но напусна "Герена" преди години, тъй като не му бе предложен професионален договор. Той дори бе за кратко време в лагера на вечния враг ЦСКА, след което премина в италианския колос Интер. Разбира се, острието се подвизава във втория отбор, но едва ли някой там в момента помни, че е имало такъв футболист

Последваха нови различни дестинации, за да се стигне до трансфер в словенския Марибор през 2006/07, където за един сезон таранът наниза 23 попадения в 48 мача.

Това не остана незабелязно от шефовете на израелския Ашдод, който го привлече през лятото на 2008 година. В този отбор Макриев прекара 3 години, а в тях вкара общо 44 гола за 110 мача. Доброто му представяне в израелския шампионат доведе до интерес към него от страна на Андерлехт, но високата трансферна сума от близо 4 милиона евро отказа белгийците.

Левски отдавна следи ситуацията около Макриев, който бе много близо до подпис с Левски през лятото на 2009 година, но разминаване във финансовите параметри по личния му контракт попречи на сделката.

Аууууууу, ще се помоля да не е вярно.........

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 май 2012 14:48

дисега нито едно име спрягано в медиите не м хареса за Левски.
Само тези двамата от Литекс-ама те при нас нема как да дойдат.
Илиев каза и че от Берое нема да взимаме
Тонев и Донев казаха че новите ще бъдат 6-а ние вече двама калитари взехме Пелето и някъв Галев-вратар.
А ние клетите имаме нужда от цял автубус нови.
Двама централни нападатели,двама централни защитника,десен бек,двама дефанзивни,плеймъкъри или лек нападател както искайте го разбирайте поне двамаляво крило,дясно крило.Абе горе-долу около десет футболери,ако искат само да сме добри в БГ-може тогава да са само 6-трансферите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 25 май 2012 14:50

konvoec написа:Аууууууу, ще се помоля да не е вярно.........

Няма шанс, все пак това е лайвспорт... :lol:

Върни се в “Архив”