Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот Red Warrior » 26 мар 2012 15:31

allez_les_blues написа:нормално е-ЦСКА си върна Стойчо, ние трябва да си върнем Наско. Между другото спомняте ли си последната ни титла от 2009 година? Припомням: 5-ти пролетен кръг-сензационна загуба на ЛЕВСКИ насред "ГЕРЕНА" с 0:3 от Локо(СФ) (Хеттрик на Камбуров)-ЦСКА ни дръпва с 4 точки аванс,предстои гостуване в Ловеч още в следващия кръг,и всички ни отписват за титлата-НОООО!- бихме Литекс с 2:1,отборът се вдигна, после бихме и ЦСКА, Черно Море ги довърши във Варна, и триумфирахме.Мисълта ми е че бием ли някак си в Ловеч...шансовете ни се връщат...не бием ли-играем за Разград до края.Т'ва е! :twisted:

Тоя номер с игрането за друг ставаше когато в играта за титлата бяхме само 3 отбора, а евроквотите бяха резервирани. Сега с Лудогорец и Черноморец в играта и силно представящия се Локо Пловдив - тези сметки са без кръчмар.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 15:32

Red Warrior написа:
deladog написа:Имам следното предложение към дежурния модератор:
Ако лидиращият до този момент Станимир Стоилов не събере пълно мнозинство, да се направи балотаж с най-близкия му конкурент, за да се види към кого все пак клони гласът на народа.

Като гледам резултата май левскарите си харесвате и бивши треньори на ЦСКА :lol:

Христов, ей за това казах, че няма смисъл от анкетата, щото тия пичове сигурно масово гласуват за Радуканов, Вуцов или който си мислят, че е най-зле за нас, и анкетата няма смисъл като резултати.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 15:32

allez_les_blues написа:нормално е-ЦСКА си върна Стойчо, ние трябва да си върнем Наско. Между другото спомняте ли си последната ни титла от 2009 година? Припомням: 5-ти пролетен кръг-сензационна загуба на ЛЕВСКИ насред "ГЕРЕНА" с 0:3 от Локо(СФ) (Хеттрик на Камбуров)-ЦСКА ни дръпва с 4 точки аванс,предстои гостуване в Ловеч още в следващия кръг,и всички ни отписват за титлата-НОООО!- бихме Литекс с 2:1,отборът се вдигна, после бихме и ЦСКА, Черно Море ги довърши във Варна, и триумфирахме.Мисълта ми е че бием ли някак си в Ловеч...шансовете ни се връщат...не бием ли-играем за Разград до края.Т'ва е! :twisted:

Помним, помним, ама тогава начело на Литекс май не беше върл ЦСКА-р :)

Иначе по темата - Мъри няма да се върне без Сираков, това и на малките деца е ясно. Сираков пък няма как да се върне, докато Тонев и Гонзо са в отбора, защото ще иска цялата власт.
Аз виждам нещата така - от утре новия треньор на Левски се казва Ясен Петров. Ще го използвате за изтривалка до края на шампионата и после пак ще го махнете.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 мар 2012 15:32

иначе гледам че Шивача пак дърпа дявола за опашката :mrgreen: Колкото пъти изрази своята убеденост че ЦСКА ще е шампион-ТРЯС! Следва някаква издънка:) Споко хлапе ;) Изчакай поне да мине мача на ЛЕВСКИ в Ловеч, който е във ваш интерес ЛЕВСКИ да бие.Да, не се шегувам, ЦСКА има интерес ЛЕВСКИ да запази шансове за титлата и след Ловеч.Няма да пояснявам защо :twisted:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 15:33

Вариантът ми за новият треньор е ясен на всички Стоилов или Любко Петрович.
Вариантът за сърбина не бива да бъде отписван защото той е един от малкото специалисти, които биха работили с Георги Иванов, поради тази причина може и дае друг човек работещ в чужбина.
Самият Георги Иванов също е вариант при това заедно с този на Ясен Петров, при отказ на сериозните кандидати.
Общо взето с това решешние ще се разбере кой наистина командва в Левски- Батков или Иво Тонев.
Не отписвайте и временен вариант Дончо Донев, както и постоянен Стефан Грозданов(тук феновете на Локото да кажат в какви отношеният са дваммата с Тонев)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 мар 2012 15:34

Спокойно... ЦСКА бие Берое, Илиян напуска старозагорци и идва в Левски. Всичко се подрежда ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 15:35

allez_les_blues написа:Да, не се шегувам, ЦСКА има интерес ЛЕВСКИ да запази шансове за титлата и след Ловеч.Няма да пояснявам защо :twisted:

Сигурно искаш да кажеш, че ако Левски загуби от Литекс после няма да се напъва и срещу Лудогорец. Но това са пълни глупости. 6 точки ЕВЕНТУАЛНА преднина на ЦСКА не би отказала Борат да играе до последно за титлата, още повече, че има и пряк двубой.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 мар 2012 15:35

Ясен Петров или някой друг минал през Локо Сф -> Окука ако е свободен примерно !!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 15:35

Първо няколко вметки ...

Костов сам е напуснал, никой не го е гонил.
Вижте му интервюто и ще разберете доста неща ...

Принципно, веднага можем да се сетим, какво е станало.
Достатъчно е да си припомним, какво каза Костов при представянето си за треньор ...
То беше нещо от сорта - "Ако усетя, че има нещо нередно и ми се месят, ще си тръгна веднага" !
Толкова по-този въпрос ...

Иначе спасението на този етап е Мъри.
Със селектираните от Костов играчи, и тренираният от него стил, в България има само един треньор, който би могъл към момента да води успешно Левски, и това е Стоилов.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 мар 2012 15:35

tiamat написа:
Red Warrior написа:
deladog написа:Имам следното предложение към дежурния модератор:
Ако лидиращият до този момент Станимир Стоилов не събере пълно мнозинство, да се направи балотаж с най-близкия му конкурент, за да се види към кого все пак клони гласът на народа.

Като гледам резултата май левскарите си харесвате и бивши треньори на ЦСКА :lol:

Христов, ей за това казах, че няма смисъл от анкетата, щото тия пичове сигурно масово гласуват за Радуканов, Вуцов или който си мислят, че е най-зле за нас, и анкетата няма смисъл като резултати.

Аз гласувах за Гонзалес. Според мен 90% от гласовете за Радуканов са си на левскари.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”