Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку

Мнениеот peho » 17 юли 2009 20:00

viroglav написа:
ЕМИЛ написа:Ако играем срещу Интер Баку ще ги отстраним.Както и срещу Екранас де.Там стратегически Х или 0-1 за нас и тука ще ги размажем с 3-0[/quot

По изказванията ти съдя, че можеш да предвиждаш бъдещето.Можеш ли да ми кажеш дали ще вали на 10 август ? Ще ти дам 5 лв., много ми е важно да знам. 8-)

Няма да вали на 10.08. нито на 11.08.Парите може да ми ги преведеш на сметка в руандийски тугрици с IBAN 71 72 50 80. :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

shammi
Контакти:

Re: Гонзо и Достанич начело на Левски от понеделник

Мнениеот shammi » 17 юли 2009 20:00

Това за Гонзо Ви го казах още преди Батков да каже, че ще има промени в спортно - техническото ръководство. Гонзо ще заеме мястото на Боримиров поради няколко причини :
1./ Гонзо е Левскар и се предполага че ще респектира отбора
2./ Чрез "легендата" гонзо ще се провокира агитката да забрави "призрака" на Наско Сираков
3./ Борето не става за този пост, а Йовов все още играе.

Така че дерзайте.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 юли 2009 20:01

Батков и милиарди да дава ми е все тая. Левски има морални задължения и този гнусен комунист няма правото да стои начело на тима. Гадна смърт, ако ще и утре трансфери за милиарди да направи, все тая. Подмазвачите на батков да влизат в час, кое е по-важно, единична победа или класиране или цял живот комунистически ибрикчия!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2009 20:04

levski7 написа:ЛЕВСКИ не е на Батков,а на народа!

"Отбора на народа" е прозвище и до там.
Технически, юридически, законово и т.н., ПФК Левски е на Батков :!:
Един ден, когато си тръгне от ПФК Левски, ще продаде същия, ще прибере парите в джоба и толкова.
Относно издръжка от входни билети на ниво България е невъзможно. Ще е възможно само тогава, когато на стадиона има 40 000 зрители в мач срещу Беласица и цената на хартийките е минимум 10лв. - всичко друго е кръчмарски приказки ;)
Изображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 17 юли 2009 20:06

carefree написа:и няма да има агитка а когато няма агитка няма и отбор!

Ти ходи се прегледай!ЛЕВСКИ Е ИДЕЯ , РЕЛИГИЯ , НАЧИН НА ЖИВОТ...и всеки ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР ЩЕ ГО ИМА на стадиона каквото и да става!Кокал мокал , Батков , всичките са преходни...ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!!!! ...звучиш като розов грухтящ!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 юли 2009 20:08

carefree написа:
svence написа:
carefree написа:Мисля ,че се издържа от отбора... или просто парите спечелени от различните турнири тои ги присвоява....това е... нормално би било да ги инвестира в отбора но не го прави.... когато няма публика отборът няма да му носи приходи и ще фалира...това е...

Аре преди да пишеш глупости, се информирай малко повече за да не ставаш смешен с твърденията си

Смешен си ти клониран тъпанар малоумен и всичките онея тиквеници дето му лижете задника на мустака... деиби простоватите офце - марка "доли" сте!

Ти сигурно мразиш и себе си.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 17 юли 2009 20:09

PFC Litex написа:
levski7 написа:ЛЕВСКИ не е на Батков,а на народа!

"Отбора на народа" е прозвище и до там.
Технически, юридически, законово и т.н., ПФК Левски е на Батков :!:
Един ден, когато си тръгне от ПФК Левски, ще продаде същия, ще прибере парите в джоба и толкова.
Относно издръжка от входни билети на ниво България е невъзможно. Ще е възможно само тогава, когато на стадиона има 40 000 зрители в мач срещу Беласица и цената на хартийките е минимум 10лв. - всичко друго е кръчмарски приказки ;)

А бе ти, чий го дървиш в нашият форум?! Заедно с оня Скаранеца /сигурно случайно пак от Ловеч/ докога ще ни затваряте теми, които са стигнали до 2-3 стр. в нашият форум? Ние си имаме модератори и не се правете на велики щото дразните купона, вместо да го канализирате!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 17 юли 2009 20:10

Kobra666 написа:
carefree написа:и няма да има агитка а когато няма агитка няма и отбор!

Ти ходи се прегледай!ЛЕВСКИ Е ИДЕЯ , РЕЛИГИЯ , НАЧИН НА ЖИВОТ...и всеки ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР ЩЕ ГО ИМА на стадиона каквото и да става!Кокал мокал , Батков , всичките са преходни...ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!!!! ...звучиш като розов грухтящ!!!

Е, те това е приказка!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 17 юли 2009 20:11

tprodanov написа:Батков и милиарди да дава ми е все тая. Левски има морални задължения и този гнусен комунист няма правото да стои начело на тима. Гадна смърт, ако ще и утре трансфери за милиарди да направи, все тая. Подмазвачите на батков да влизат в час, кое е по-важно, единична победа или класиране или цял живот комунистически ибрикчия!

Естествено, че най-важна е победата. Иначе няма да е спортен клуб, а смотан политически кръжок!

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 17 юли 2009 20:13

Ако не сте гледали интервюто по Ринг днес с Чорни да ви кажа , че той каза , че няма нищо общо вече с Левски освен , че е негов голям фен!! А след като Чорни го няма Велев няма подкрепа и Батков не го маха само защото няма пари!!

Върни се в “Архив”