Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2025 23:04

CSKA69 написа:Регъре, настоящият треньор на Байерн Венсан Компани беше назначен, след като беше препоръчан на ръководството на Байерн от Гуардиола. Кажи ми, кой друг бивш треньор на Байерн има ТАКОВА влияние върху ръководството, че да може да определя треньора на отбора 8 (осем) години след като е напуснал клуба :?: ;) :idea: Въпросът е реторичен - НЯМА такъв, но тук може да си отговориш и ЗАЩО Гуардиола издържа три сезона в Мюнхен без да спечели Шампионска лига..

Какви ги дрънкаш бе човек, Компани беше кажи-речи четвърти избор за Байерн, след Шаби, Нагелсман и Глазнер. Дори за Зидан имаше новини, че им е отказал. Ама звъннал Макс на треньор с когото никога не е работил, за да го пита аджеба става ли тоя белгиец за нещо повече от Чемпиъншип. Понякога главата ти е толкова навряна в задника на Гуардиола, че не си чуваш мислите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 22 апр 2025 23:24

rhaegar написа:
CSKA69 написа:Регъре, настоящият треньор на Байерн Венсан Компани беше назначен, след като беше препоръчан на ръководството на Байерн от Гуардиола. Кажи ми, кой друг бивш треньор на Байерн има ТАКОВА влияние върху ръководството, че да може да определя треньора на отбора 8 (осем) години след като е напуснал клуба :?: ;) :idea: Въпросът е реторичен - НЯМА такъв, но тук може да си отговориш и ЗАЩО Гуардиола издържа три сезона в Мюнхен без да спечели Шампионска лига..

Какви ги дрънкаш бе човек, Компани беше кажи-речи четвърти избор за Байерн, след Шаби, Нагелсман и Глазнер. Дори за Зидан имаше новини, че им е отказал. Ама звъннал Макс на треньор с когото никога не е работил, за да го пита аджеба става ли тоя белгиец за нещо повече от Чемпиъншип. Понякога главата ти е толкова навряна в задника на Гуардиола, че не си чуваш мислите.

Слаб 2, регърчо, седни си :lol: Тия работи в Мюнхен не се решават от Макс-пакс, Рекс или някой друг :lol: Решава ги Бай Ули ;) :idea: :arrow:

"Разликата сега с Венсан Компани е като ден и нощ в сравнение с преди. Той е комуникативен и се грижи за своите играчи. Но ние не знаехме това преди. Ето защо се обадихме на Пеп Гуардиола и го помолихме за съвет. Той просто ни каза, че можем да го вземем на сляпо. Всъщност няма много пречки за успешните години на Байерн", каза Хьонес пред Finanz und Wirtschaft.
Изображение

Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 22 апр 2025 23:28

Е, той не следи толкова детайлно нещата около Байерн. Не му се сърди... Сигурен съм и че не знае немски като теб, за новините от кухнята на клуба. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 22 апр 2025 23:31

CSKA69 написа:
rhaegar написа:

Слаб 2, регърчо, седни си :lol: Тия работи в Мюнхен не се решават от Макс-пакс, Рекс или някой друг :lol: Решава ги Бай Ули ;) :idea: :arrow:

"Разликата сега с Венсан Компани е като ден и нощ в сравнение с преди. Той е комуникативен и се грижи за своите играчи. Но ние не знаехме това преди. Ето защо се обадихме на Пеп Гуардиола и го помолихме за съвет. Той просто ни каза, че можем да го вземем на сляпо. Всъщност няма много пречки за успешните години на Байерн", каза Хьонес пред Finanz und Wirtschaft.

Само дето е друго, ама карай. Пак пишеш небивалици.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2025 23:34

CSKA69 написа:Слаб 2, регърчо, седни си :lol: Тия работи в Мюнхен не се решават от Макс-пакс, Рекс или някой друг :lol: Решава ги Бай Ули ;) :idea: :arrow:

E хубаво, айде, след 18-я отказ на треньор от немай къде да вземат от някъде препоръка за Компани :lol:

Bog_Puyol написа:Е, той не следи толкова детайлно нещата около Байерн. Не му се сърди... Сигурен съм и че не знае немски като теб, за новините от кухнята на клуба. :mrgreen:

:lol:
Вие двамката мастурбирате ли заедно върху снимки на Пеп, или само така изглежда :lol: ? Не му се сърди вика, ба ве у сектата :lol:

Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 22 апр 2025 23:37

Колегата обясни нещата по човешки, ти му се дръвчиш от вчера за едно и също нещо. :mrgreen: Прекалено инфантилизиране, а и стана офтопик в темата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2025 23:43

Ти ли точно имаш наглостта да говориш за офтопик? :lol:

Не че има особено значение, то и без това си пишем 10 човека в тоя форум. Спам да става. :lol:

Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 22 апр 2025 23:47

А като си говорим за секти и др. подобни, покрай мача на Вила в ШЛ срещу ПСЖ и ти направи една изцепка за Джон Макгин, че бил шотландския Зидан (която мина между другото покрай останалите коментари). Такова нещо дори болния на тема английски и британски футбол Боби Борисов не би изръсил... :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 апр 2025 00:27

Пепо с огромна заявка за зона ШЛ.
Яд ме е за Вила, но те прекалено рано започнаха да пазят хикса.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 апр 2025 06:54

JustChelsea написа:
miro_rz написа:Аз като ви казах, че Нотингам няма да са в ШЛ се смяхте.

Помисли пак.

Има време, ще видим. На мен ли е все тая кой къде ще играе. :)
Изображение

Върни се в “Архив”