Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Целият ЕС осъжда руснаците, че си искат парите (2,2млрд) за доставен газ от Украйна. "Газпром" едва ли не е символ на злото. Но нито един намек към "Нафтогаз", че яденето трябва да се плаща. Хайде посочете една западна компания, която в продължение на години работи с клиент, дължащ постоянно 1 млрд.Тук намек, че може да се вземе лиценза на западните ЕРП-та за 300млн. дълг към държавата, веднага докара европейски посланици да им защитават интереса. Но в същото време, когато Путин ги предупреждава, че газ може и да няма и за това няма да бъде виновен той, веднага се обяснява как единственият виновник за спирането на газовите доставки ще бъде Русия. За дължимото на Украйна никой нищо не казва.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Не знам какви са, ама НАТО яко подклажда напрежението и това изобщо не е добре. Кораби в Черно море, изпращат войници и техника в Прибалтика и Средиземно море. Защото укрепват отбраната на страните членки. Чакайте малко, бе, къде има руски войски извън техните граници, че има заплаха за ваша страна членка? Призовават руснаците за дипломатическо решаване на проблема, а трупат войски в региона. Е, какво да си мислят руснаците?
Напротив НАТО гарантира сигурността, защото утре може да цъфнат самоорганизирали се "освободители" с руско оръжие някъде другаде! Тези са избили толкова много само с калашниците, които толкова много ги хвалите!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
fcb_bg написа:Целият ЕС осъжда руснаците, че си искат парите (2,2млрд) за доставен газ от Украйна. "Газпром" едва ли не е символ на злото. Но нито един намек към "Нафтогаз", че яденето трябва да се плаща. Хайде посочете една западна компания, която в продължение на години работи с клиент, дължащ постоянно 1 млрд.Тук намек, че може да се вземе лиценза на западните ЕРП-та за 300млн. дълг към държавата, веднага докара европейски посланици да им защитават интереса. Но в същото време, когато Путин ги предупреждава, че газ може и да няма и за това няма да бъде виновен той, веднага се обяснява как единственият виновник за спирането на газовите доставки ще бъде Русия. За дължимото на Украйна никой нищо не казва.
Не целият ЕС скочи, че руснаците си търсят парите сега след промените, а преди промените нямаше такива неща! Блядистанци!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
- MainEventer
- Контакти:
wannabe написа:Напротив НАТО гарантира сигурността, защото утре може да цъфнат самоорганизирали се "освободители" с руско оръжие някъде другаде! Тези са избили толкова много само с калашниците, които толкова много ги хвалите!
Ти си супер неадекватен. Нямаш нито едно нормално мнение в темата. Баси зомбирания.
wannabe написа:fcb_bg написа:Не знам какви са, ама НАТО яко подклажда напрежението и това изобщо не е добре. Кораби в Черно море, изпращат войници и техника в Прибалтика и Средиземно море. Защото укрепват отбраната на страните членки. Чакайте малко, бе, къде има руски войски извън техните граници, че има заплаха за ваша страна членка? Призовават руснаците за дипломатическо решаване на проблема, а трупат войски в региона. Е, какво да си мислят руснаците?
Напротив НАТО гарантира сигурността, защото утре може да цъфнат самоорганизирали се "освободители" с руско оръжие някъде другаде! Тези са избили толкова много само с калашниците, които толкова много ги хвалите!
Лично аз не виждам нещо ненормално в това, че в някоя държава има хора, които не искат да ги управляват някакви, дошли на власт с насилие. Толкова ли е шокиращо това за теб, че в Украйна има такива хора? Някак си между другото минава в новините, че репресират неудобни в демократичния Киев, очакващ избори.
wannabe написа:fcb_bg написа:Не знам какви са, ама НАТО яко подклажда напрежението и това изобщо не е добре. Кораби в Черно море, изпращат войници и техника в Прибалтика и Средиземно море. Защото укрепват отбраната на страните членки. Чакайте малко, бе, къде има руски войски извън техните граници, че има заплаха за ваша страна членка? Призовават руснаците за дипломатическо решаване на проблема, а трупат войски в региона. Е, какво да си мислят руснаците?
Самоорганизиралите се "освободители" от Ал Кайда в Сирия не бяха с руско оръжие, но не виждам до сега това да е пречело на някого
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
wannabe написа:fcb_bg написа:Целият ЕС осъжда руснаците, че си искат парите (2,2млрд) за доставен газ от Украйна. "Газпром" едва ли не е символ на злото. Но нито един намек към "Нафтогаз", че яденето трябва да се плаща. Хайде посочете една западна компания, която в продължение на години работи с клиент, дължащ постоянно 1 млрд.Тук намек, че може да се вземе лиценза на западните ЕРП-та за 300млн. дълг към държавата, веднага докара европейски посланици да им защитават интереса. Но в същото време, когато Путин ги предупреждава, че газ може и да няма и за това няма да бъде виновен той, веднага се обяснява как единственият виновник за спирането на газовите доставки ще бъде Русия. За дължимото на Украйна никой нищо не казва.
Не целият ЕС скочи, че руснаците си търсят парите сега след промените, а преди промените нямаше такива неща! Блядистанци!
Парите са си техни, дали и кога ще си ги искат си е тяхно право. Аз ако въртя бизнес с теб и ми дължиш пари, само преценявам дали ми е изгодно да си искам парите, кога и по-какъв начин да го направя, щом не искаш да ми ги връщаш.
CTAHKO написа:wannabe написа:fcb_bg написа:Не знам какви са, ама НАТО яко подклажда напрежението и това изобщо не е добре. Кораби в Черно море, изпращат войници и техника в Прибалтика и Средиземно море. Защото укрепват отбраната на страните членки. Чакайте малко, бе, къде има руски войски извън техните граници, че има заплаха за ваша страна членка? Призовават руснаците за дипломатическо решаване на проблема, а трупат войски в региона. Е, какво да си мислят руснаците?
Самоорганизиралите се "освободители" от Ал Кайда в Сирия не бяха с руско оръжие, но не виждам до сега това да е пречело на някогоИнтересно ми е, от къде са го взели и как янките водят война с тероризма
Като въоръжават терористите ли
Те толкова оръжие са раздали по света с някаква цел, че вече не могат да им хванат спатиите. Създадоха тероризма, сега са му най-големите врагове. Но само когато им отърва, разбира се.
CTAHKO написа:Самоорганизиралите се "освободители" от Ал Кайда в Сирия не бяха с руско оръжие, но не виждам до сега това да е пречело на някогоИнтересно ми е, от къде са го взели и как янките водят война с тероризма
Като въоръжават терористите ли
Тези неща са ясни, поне на хората, които могат да използват даденото им в главата, но аз имам един въпрос - защо трябва да им сравняваме злините и по това да съдим кой е по-малко "лош", не трябва ли да се целим към някакъв човешки прогрес, не само технологичен или оръжеен, а човешки, културен?? Как може някой с чисто сърце да оправдава Русия, само защото САЩ правят така, и обратното?? Нали се иска някаква промяна, или ще се държим като варвари, избивайки се помежду си за същите неща, за които прадедите ни са се били преди хиляди години? Айнщайн го е казал, светът върви само надолу, защото технологическото и научно развитие надминава умственото и човешкото, което даже напоследък не само, че не прогресира, а май регресира със сериозни темпове...
Съединението прави силата!
Офтопик:
fcb_bg написа:wannabe написа:fcb_bg написа:Целият ЕС осъжда руснаците, че си искат парите (2,2млрд) за доставен газ от Украйна. "Газпром" едва ли не е символ на злото. Но нито един намек към "Нафтогаз", че яденето трябва да се плаща. Хайде посочете една западна компания, която в продължение на години работи с клиент, дължащ постоянно 1 млрд.Тук намек, че може да се вземе лиценза на западните ЕРП-та за 300млн. дълг към държавата, веднага докара европейски посланици да им защитават интереса. Но в същото време, когато Путин ги предупреждава, че газ може и да няма и за това няма да бъде виновен той, веднага се обяснява как единственият виновник за спирането на газовите доставки ще бъде Русия. За дължимото на Украйна никой нищо не казва.
Парите са си техни, дали и кога ще си ги искат си е тяхно право. Аз ако въртя бизнес с теб и ми дължиш пари, само преценявам дали ми е изгодно да си искам парите, кога и по-какъв начин да го направя, щом не искаш да ми ги връщаш.
Ахахахаах значи с нашите може, а после с чужди не може
Няма вечни врагове има вечни интереси нали?
88 години СЛАВА