Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !
Дано още в първият мач да си осигурим класирането и да нямаме проблеми после 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Оффф вие и Батето не бяхте чували, ама какво стана?! Недейте си мисли,че вече сте в лигата.... първо ги преодолейте и тогава отваряйте шампанското сега е много рано! И дано влезете в лигата,ще е добре за бг футбола....
Последна промяна от fearbless на 17 юли 2009 13:34, променено общо 1 път.
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Отборите са преодолими, но не ги подценявайте. Имат качествени играчи, добри финансови възможности (особено азерите), но от двата отбора повече ми допада Екранас. Няма да са лесни мачовете, нивото на нашия футбол е много ниско. Успех, нищо, че съм от ЦСКА.
Paolo0 написа:MaRTo1233 написа:maximalniq написа:Баку е много,много сериозен противник.Не знам защо се радвате...
И аз това казвам...
emi sigurno za6toto otbori kato salzbugr,apoel,kalmar ili debrecen sa mnogo po seriozni i sre6tu tqh nqmahme nikakvi 6ansove spored mene
sre6tu tiq sme 50/50
Ти чуваш ли се.Ако искаме да влезем в групите трябва задължително да бием отбори от класата на Залцбург.Да не говорим за Калмар,Дебрецен и т.н...

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
cskachampion написа:Отборите са преодолими, но не ги подценявайте. Имат качествени играчи, добри финансови възможности (особено азерите), но от двата отбора повече ми допада Екранас. Няма да са лесни мачовете, нивото на нашия футбол е много ниско. Успех, нищо, че съм от ЦСКА.
Мерси.Ето един от малкото,които не се заяждат.Успех и на вас в жребия и по пътя ви към групите

в момента баждеков уговаря срещите дано с ги излъже да сме домакини в първият мач
Мачкаме наред, че бързаме за ШЛ. Нема кво да ги мислим тия! 

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Аз лично си пожелавам литовците като по-слаб отбор, но ще е цяло чудо, ако продължат. С голям късмет изкараха това 2:2.
Иначе Баку имат качествени футболисти и никак няма да ни е лесно срещу тях. Положения ще имаме със сигурност (отбраната им е малко дезориентирана), но пък и те ще могат да накажат всяка наша грешка, за разлика от андорските аматьори.
Иначе Баку имат качествени футболисти и никак няма да ни е лесно срещу тях. Положения ще имаме със сигурност (отбраната им е малко дезориентирана), но пък и те ще могат да накажат всяка наша грешка, за разлика от андорските аматьори.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
тия трябва да ги смачкаме и в двата мача,пак късмет дано момчетата не подценят както миналата година.добър жребий -само да се възползваме от това че сме домакини в реванша
- a boy named goo
- Контакти:
Жребият ви е добър, даже много добър, въпреки това обаче не трябва да има никакво подценяване, за да не повторят издънките от предишните години. Убеден съм, че ако футболистите на Левски излезнат концентрирани и подходят сериозно към евентулания съперник, няма да имате никакви проблеми.
Пожелавам ви успех !!!
Пожелавам ви успех !!!
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди