ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Re: "Камъните падат" се разиграва в Швеция

Мнениеот TheCorruptor » 19 авг 2010 23:39

FC_LEVSKI написа:Малки пишлемета не говорете глупости...Щели като дойдат в София да си го получат...хахаха.
15 годишни палячовци,заради ваще форумни изцепки се стига до подобни ситуации иначе сигурно и 10 на 1 да сте пак ще избягате като *****!Осъзнайте се малко в България отдавна няма хуулс движения и т.н.За какъв бой ми говорите?
Спрете да гледате онези филми с хУлиганите..и не пишете разни заплахи на които само вие си вярвате...
Иначе САМО ЛЕВСКИ!!!

Ще кажа само две думи : SOFIA WEST (София Запад)....................
Говори ми пак че няма хулс движения в БГ. Май изобщо не си наясно с нещата. Хуулс културата тепърва навлиза в БГ.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 авг 2010 23:40

Alex написа:
Blue_Lion написа:
Tommi написа:Знаете ли някакъв шведски форум, по възможност на АИК ;)

Наще вече бяха нахлули там и от двете страни имаше доста "хулигански" прояви - три цъканета с мишката в секунда :shock: Колко кораво...нека не се излагаме повече ! 100 % няма да има ответен удар от наша страна,а заслужават - уцелили са Ганьо с бутилка,а не с паве Изображение

П.П. ИСКАМ СЕГА ПАК ДА ЧУЯ КОМЕНТАРИТЕ,ЧЕ В ЕВРОПА ХОРАТА ОТИВАЛИ СПОКОЙНО НА МАЧ С ДЕЦАТА,СЕМЕЙСТВОТО И ГЛЕДАЛИ ИГРАТА НА СПОКОЙСТВИЕ,А САМО ТУК,В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛУМПЕНИ ! Изображение

Еми, казвам ти го...

http://gong.bg/view_article.php?article_id=152809

ЧЕТИ...какво става при "нормалните" от Европа :!:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 авг 2010 23:42

TheCorruptor написа:
FC_LEVSKI написа:Малки пишлемета не говорете глупости...Щели като дойдат в София да си го получат...хахаха.
15 годишни палячовци,заради ваще форумни изцепки се стига до подобни ситуации иначе сигурно и 10 на 1 да сте пак ще избягате като *****!Осъзнайте се малко в България отдавна няма хуулс движения и т.н.За какъв бой ми говорите?
Спрете да гледате онези филми с хУлиганите..и не пишете разни заплахи на които само вие си вярвате...
Иначе САМО ЛЕВСКИ!!!

Говори ми пак че няма хулс движения в БГ. Май изобщо не си наясно с нещата. Хуулс културата тепърва навлиза в БГ.

Ти преди 1989-та слушал ли си кво е било ? До 2002-ра слушал ли си кво беше по улиците на София ? Сега е модерно да носиш Фред Пери и да гледаш лошо по трибуните,а тогава футбола беше страст ;) Почти сигурен съм,че няма да стане нищо следващата седмица...но за едно си прав ! Сега изграждаме нашата УЛТРА-култура !
Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 19 авг 2010 23:48

Blue_Lion написа:
TheCorruptor написа:
Иначе САМО ЛЕВСКИ!!!

Ти преди 1989-та слушал ли си кво е било ? До 2002-ра слушал ли си кво беше по улиците на София ? Сега е модерно да носиш Фред Пери и да гледаш лошо по трибуните,а тогава футбола беше страст ;) Почти сигурен съм,че няма да стане нищо следващата седмица...но за едно си прав ! Сега изграждаме нашата УЛТРА-култура !

пази боже от такава 'култура' :lol:

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 19 авг 2010 23:50

както някой по горе каза, заслужаваме повече да продължим и аз искам това да се случи след една добра победа следващата седмица!!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: АИК 0-0 ЛЕВСКИ

Мнениеот modor » 19 авг 2010 23:50

Blue_Lion написа:Абе розовите били "ГАЗИЛИИИИИИИИИИИ" Изображение Изображение

Поредния ЕВРО-КОЛОС преклони глава пред цска-то ! Изображение

:lol: :lol: :lol:
..................................................................

Айде четвъртък всички на ГЕРЕНА и САМО ЛЕВСКИ :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 19 авг 2010 23:52

Жоржиньо написа:Тука ще има одрязани глави ;)

Ти колко ще резнеш ?

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 19 авг 2010 23:53

Blue_Lion написа:

Първо, че няма да стане нищо... второ, че няма как да стане и трето, не трябва да става... След мача с Жилина имаше нещо подобно, но в полицейска държава като България всичко се помита за секунди (да не даваме за пример протеста януари миналата година пред НС)...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 19 авг 2010 23:55

И все пак нали видяхте кой беше на трибуните.....Почетният ПРЕЗИДЕНТ ЛЕНАРД ЙОХАНСОН..... :) :) :) И след това веднага се сещам защо съдията раздаваше картони на нашите и им свиреше фаулове за всяко докосване :) :) :) Няма нищо-НИЕ СМЕ СИЛНИ ЗАЩОТО СМЕ ЕДИННИ.ЩЕ ГИ РЕЗНЕМ В СОФИЯ

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 19 авг 2010 23:55

2,3 - 0 в София е мача :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”