Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bog_Puyol

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот Bog_Puyol » 22 апр 2025 15:06

Само да уточня (за регера), че на Леверкузен не им трябваше сезон без загуба за да станат шампиони, при положение че завършиха на 18 точки пред Байерн. А баварците в крайна сметка останаха дори 3ти. И така излиза че любимия ви Тухел е мега некадърник. :mrgreen: Иначе, честито на Илия Груев. Но пак си оставам на мнение, че трябва да смени отбора евентуално с друг от ВЛ (по-силен).
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2025 17:33

Bog_Puyol написа:Само да уточня (за регера), че на Леверкузен не им трябваше сезон без загуба за да станат шампиони, при положение че завършиха на 18 точки пред Байерн. А баварците в крайна сметка останаха дори 3ти. И така излиза че любимия ви Тухел е мега некадърник. :mrgreen: Иначе, честито на Илия Груев. Но пак си оставам на мнение, че трябва да смени отбора евентуално с друг от ВЛ (по-силен).

Аз за Тухел никога не съм казвал, че е топ треньор. Имаше едни 6 месеца в Челси, в които хвана lightning in a bottle, след това до края на престоя си беше посредствен. В Байерн също имаше нужда от невиждан подарък от Дортмунд, за да спечели една титла.
Но това че Байерн в крайна сметка са останали на доста точки назад, не означава че на друг отбор не му трябва феноменален сезон за да ги изпревари, което почти не се случва вече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 22 апр 2025 18:04

Впрочем този сезон Байерн също не е много убедителен и Леверкузен с темпото и точките от миналия пак щеше да ги изпревари, тъй като миналия сезон събра 90 точки, а сега Байерн има 72 точки 4 кръга преди края, т.е. максимум може да достигне 84. При Гуардиола и трите сезона спечелиха убедително. От друга страна на Хайнкес се гледа само втория му сезон 2012/2013 с требъла, но предишния му изостана с 8 точки от Дортмунд, падна и на финала за Купата със срамното 2-5 пак от Дортмунд, а за капак загуби и домашния финал в ШЛ в Мюнхен от Челси. В случая просто изяснявам позицията на CSKA69, който не се е изразил добре какво има предвид, а това е продължителността на дадена доминация във вътрешен план от един треньор. Това се вижда и в Ман. Сити с 4те поредни титли, нещо непостигано никога в английския футбол от 19 век насам, т.е. от първия сезон на английската лига. Дори Съра стигаше максимум до 3 поредни титли.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2025 20:47

Bog_Puyol написа:Впрочем този сезон Байерн също не е много убедителен и Леверкузен с темпото и точките от миналия пак щеше да ги изпревари, тъй като миналия сезон събра 90 точки, а сега Байерн има 72 точки 4 кръга преди края, т.е. максимум може да достигне 84. При Гуардиола и трите сезона спечелиха убедително.

Да де, нали това казавам, за да ги биеш в първенството трябва да направиш сезон далеч над възможностите си, което Леверкузен не повтарят.

Bog_Puyol написа:От друга страна на Хайнкес се гледа само втория му сезон 2012/2013 с требъла, но предишния му изостана с 8 точки от Дортмунд, падна и на финала за Купата със срамното 2-5 пак от Дортмунд, а за капак загуби и домашния финал в ШЛ в Мюнхен от Челси.

Хайнкес няма общо с темата, говорихме за треньорите в Мюнхен след Гуардиола.

Bog_Puyol написа:В случая просто изяснявам позицията на CSKA69, който не се е изразил добре какво има предвид, а това е продължителността на дадена доминация във вътрешен план от един треньор. Това се вижда и в Ман. Сити с 4те поредни титли, нещо непостигано никога в английския футбол от 19 век насам, т.е. от първия сезон на английската лига. Дори Съра стигаше максимум до 3 поредни титли.

Позицията на CSKA69 e съвсем ясно изразена-никой не е печелил три титли поред с Байерн след Пеп. Само че не ги спечелиха, защото бяха уволнявани за неуспехите в ШЛ, нещо, което беше спестено на Гуардиола. Ако Хер Флик не беше напуснал, можеше и до днес да си ги реди. Също и Нагелсман, ако не се бяха изпокарали с ръководството. Факторът изобщо не е в това че Бундеслигата е трудна, или че треньорите след Гуардиола са били много добри или много слаби, просто различни стечения на обстоятелствата им попречиха да направят по 3 и повече поредни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 22 апр 2025 21:25

Регъре, настоящият треньор на Байерн Венсан Компани беше назначен, след като беше препоръчан на ръководството на Байерн от Гуардиола. Кажи ми, кой друг бивш треньор на Байерн има ТАКОВА влияние върху ръководството, че да може да определя треньора на отбора 8 (осем) години след като е напуснал клуба :?: ;) :idea: Въпросът е реторичен - НЯМА такъв, но тук може да си отговориш и ЗАЩО Гуардиола издържа три сезона в Мюнхен без да спечели Шампионска лига..
Изображение

Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 22 апр 2025 21:28

Той щеше да остане още в Байерн, ако Ман. Сити не го искаха толкова след напускането на Пелегеини. Никой от ръководството не го е гонил.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 22 апр 2025 22:12

Гуардиола да има влияние в Байерн.
Поредна глупост от Катунарските фенове.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 22 апр 2025 22:19

miro_rz написа:Аз като ви казах, че Нотингам няма да са в ШЛ се смяхте.

Помисли пак.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

На линия
Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 апр 2025 22:37

locke написа:
rhaegar написа:Буквално се доказа че с абсолютно всеки треньор могат да станат шампиони в Германия .

и с Мареска щяха да станат :oops: :mrgreen:

О, тук специално хич не съм сигурен :D
CHELSEA

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 22 апр 2025 22:42

Дон Енцо ще ви донесе трофей още в първия си сезон. Кво ревете толкоз... :mrgreen:

Върни се в “Архив”