Drunken_Master написа:Buck32 написа:В тази връзка видяхте ли Баркли как при избирането на отбор от легенди пропуснал Стоктън точно с този аргумент
Какъв аргумент ?
Бъзика се със Стоктън, щото е антиваксър.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:Buck32 написа:В тази връзка видяхте ли Баркли как при избирането на отбор от легенди пропуснал Стоктън точно с този аргумент
Какъв аргумент ?
Larsenn написа:Drunken_Master написа:Buck32 написа:В тази връзка видяхте ли Баркли как при избирането на отбор от легенди пропуснал Стоктън точно с този аргумент
Какъв аргумент ?
Бъзика се със Стоктън, щото е антиваксър.
logo5 написа:Кайри е загубил 16-17 милиона под формата на заплата, не са го глобявали, просто не са му плащали заплатата за мачовете, в които не е играл, нещо от сорта на 380000-400000 на мач. Иначе и аз четох, че може да падне рестрикцията в Ню Йорк и да може да играе като домакин. Даже самият Адам Силвър каза, че няма особена логика гостуващи неваксинирани играчи да могат да играят без ваксина, а неваксинирани играчи на домакините да не могат. Кмета на Ню Йорк също коментира темата, като показа разбиране към тази гледна точка и всичко това ме навежда на мисълта, че Силвър ще натисне кмета да направи някакво изключение за Кайри
Larsenn написа:Да беше прибягал до БГ, за 200 щеше да си купи едно фалшиво тескере и да спести сума пара.![]()
Buck32 написа:Larsenn написа:Да беше прибягал до БГ, за 200 щеше да си купи едно фалшиво тескере и да спести сума пара.![]()
Абе там понякога са по-големи портаджии от нас, ще го натопят като стой та гледай. Виж в НФЛ колко случая имаше
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Larsenn написа:Като стана въпрос за Кайри, Бруклин дали плащат full salary на антиваксърския му задник?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта