NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Ку*вата пак смуче

Мнениеот pill » 10 мар 2020 19:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Gj3lbjYOO-A[/youtube]

Кауай 27 точки, 9-18
Кучката 28 точки, 7-17 (12 от наказателната)

Разликата дойде от учудващо силния мач на Брадли, който такъв мач ще изиграе пак догодина и от учудващо слабото представяне на Лу Уилямс, който беше много под обичайното си ниво.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Янис Антетукомпо

Мнениеот Drunken_Master » 10 мар 2020 19:51

Много ми става смешно като слушам аргументите за това, че Янис Антетукомпо трябвало да бъде MVP на всяка цена, понеже бил толкова полезен за съотборниците си, че те не можели нищо да направят без него. Първо ростъра на Бъкс, в никакъв случай не е толкова слаб, колкото се опитват да го изкарат. При наличието на Бледсо, Мидълтън, Брук Лопез и т.н. Друго обаче е по-важното... Гръка е страхотна класа, това е факт, но защо никой не си задава логичния въпрос, ако тия около него са толкова флегматични, защо гръка играе само по 30 минути на мач, а са първи на Изток ? Много интересен въпрос...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Re: NBA Regular Season 19-20

Мнениеот pill » 10 мар 2020 19:57

Хахаха.... Ей, бронсексуалните сте големи боклуци. Колко години ревете, че Леброн нямал подкрепа, когато за пет години игра до Дуейн Уейд, Крис Бош, Кайри Ървинг и Кевин Лав... Ама виждаш ли, Крис Мидълтън и Брук Лопес са баси изродите... Кво да говорим повече?
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Бъкс

Мнениеот Drunken_Master » 10 мар 2020 20:01

Пак ще попитам: Като са толкова слаби, защо играе по 30 минути само, а бият наред...?!
Понеже пак намеси Краля, в сезона, когато Ървинг си замина, той играеше по 37 минути и Кавс бяха трети или четвърти на Изток. В плейофите почти не излизаше...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Фейсбук

Мнениеот Drunken_Master » 10 мар 2020 21:00

АХАХАХАХАХА...
Влизам във фейсбук групата, дето постоянно я рекламират наляво-надясно и кво да видя... Аз съм най-коментираното лице вътре. Бил съм "мишок" и не знам си още къв... :lol: :lol: :lol: Явно съм им много интересен, евала!
Във въпросната група са се събрали по-големи специалисти и от Стивън Ей Смит и Скип Бейлис...
Последна промяна от Drunken_Master на 10 мар 2020 21:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 мар 2020 21:02

Защото разликата с него и без него на паркета като точки е фрапираща. 30 минути с него са напълно достатъчни за да се печелят мачове. Виж колко точки за владение на топката имат с и без него и ще си отговориш дали някой друг трябва да е МВП. Ако не му дадат втора поредна такава награда, ще е абсолютен грабеж.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Янис Антетукомпо

Мнениеот Drunken_Master » 10 мар 2020 21:06

rhaegar написа:Защото разликата с него и без него на паркета като точки е фрапираща. 30 минути с него са напълно достатъчни за да се печелят мачове. Виж колко точки за владение на топката имат с и без него и ще си отговориш дали някой друг трябва да е МВП. Ако не му дадат втора поредна такава награда, ще е абсолютен грабеж.

Ще я вземе...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Еми...

Мнениеот Drunken_Master » 10 мар 2020 21:14

Ма Хъни ми поръчала потник на Джабар за годишнината, че този на Пау Гасол ми се скъса след тежко единоборство с двуметров център-автомонтьор... Бая ще се е охарчила.

Изображение

Преди това бях с този..
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 мар 2020 21:58

Попович няма да успее да класира СА в плейофите. Еми отбора си е слабичък, все пак 20 години на добро ниво не беше никак малко!
След Паркър и Жинобили просто ерата приключи окончателно. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Еми...

Мнениеот obi4am_pirin » 11 мар 2020 00:06

Drunken_Master написа:Ма Хъни ми поръчала потник на Джабар за годишнината, че този на Пау Гасол ми се скъса след тежко единоборство с двуметров център-автомонтьор... Бая ще се е охарчила.

Изображение

Преди това бях с този..
Изображение

Представям си той в какъв вид е бил... :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”